Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

As dori sa ramaneti on topic.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am tot citit pe aici despre grozavia acestei boli si despre animalul asta parsiv si m-am crucit! tot timpul am spus Doamne fereste!
Si azi de dimineata am gasit pe baietelul meu o capusa f mica, cat o gamalie de ac.
Am pus un tampon de acetona pe ea si dupa am scos scarbosenia cu o penseta cu mare grija. Din cate vad cu ochiul liber si cu lupa are picioarele si este intreaga.Am dat cu spirt bine si i-am pus un unguent cu antibiotic f puternic. Vreau sa o trimit in Ungaria la analize, ma puteti ajuta cu adresa si numele doctorului.
Trebuie sa-i scriu in ungureste?
Cat costa analiza?
In cat timp primesc rezultatul?

Baiatul nu a luat pana acuma antibiotice si as fi preferat sa nu-i dau asa ceva (:

Am vorbit cu pediatra care a spus ca este suficient daca ii dau amoxicilina timp de 10 zile...cand citesc ce spuneti voi imi vine sa sar pe geam de nervi! ce sa fac?

La noi, in spatele blocului si in zona este plin de astfel de animale.Avem catel si pisica dar ei sunt dati cu solutie si nu au asa ceva!

Multumesc mult si va doresc sanatate

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sbriceag spune:

Buna,

Verde-Lyme, as dori sa stiu cum ai reusit pana la urma sa primesti un diagnostic pentru coinfectii, pentru ca si eu as vrea sa elimin problema asta si nu stiu unde se pot face teste...mai ales pentru bartonella si babesia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Marius daca te referi la mine ca trebuie "on topic", am atasat link-ul referitor la dr Maurice Hilleman care este de-a dreptul exploziv. Stiu ca nu se refera la lyme insa afara a inceput campania de testare pe oameni a vaccinului pt gripa porcina.
Sunt "rugati" sa se prezinte voluntari si deasemeni parinti care vor sa testeze vaccinul pe propii lor copii, varsta minima a celor mici fiind de 6 luni...Din toate sursele reiese ca Lyme s-a "nascut" in laborator si in curand se va testa un nou vaccin pt lyme stiind ca cel din 2000 nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Anul trecut in Polonia au murit 21 de persoane in urma testarii vaccinului pentru gripa AH1N1; s-a crezut ca este un vaccin pus la punct impotriva AH1N1 insa in urma cercetarilor s-a constat ca vaccinul a continut virusul, deci tocmai contrariul.
Deasemeni s-a constatat ca medicii si asistentele de la spitalul din orasul Grudziadz au fost mituiti de firma producatoare de vaccinuri. Realizam cu stupoare ca la ora actuala nu mai stim daca putem avea incredere in firmele producatoare de vaccinuri fie ele pentru gripa aviara, porcina sau lyme...

Sa revenim la bacteria nostra si coinfectii..
Sergiu , verde-lyme a facut testele pt coinfectii in Gemania la Augsburg. Din cate stiu in tara nu i-au gasit decat BB pozitiv si cum tratamentul nu a dat rezultatele scontate, in urma corespondentei avute cu medicii de la ILADS i-au sugerat sa merga la Augsburg ; acolo i-au depistat in afara de lyme alte doua coinfectii.
Daca ai nevoie de coordonatele clinicii iti voi da detaliile in MP.

Cu stima
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Deus poti lua legatura cu Dr. Bozsik chiar telefonic; vorbeste engleza. Il poti intreba direct care poate fi costul testului;
Stiu ca DualDur il face pentru 50 € dar nu stiu cat ar putea costa testarea capusii pe care ai facut foarte bine ca ai pastrat-o.
Sper sa ai noroc sa nu fie infestata. Ia legatura cu medicul cat mai repede.
Tel linie fixa: + 361 205 6277
Cred ca pe una din pagini gasesti si adresa de mail a dlui Bozsik.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verde-lyme spune:

Multumesc Cris, de data aceasta tu ai fost mai rapida ca mine.

Sergiu, mai multe amanunte pe MP.

O zi buna

Verde-lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionescu.cris

Deus poti lua legatura cu Dr. Bozsik chiar telefonic; vorbeste engleza. Il poti intreba direct care poate fi costul testului;
Stiu ca DualDur il face pentru 50 € dar nu stiu cat ar putea costa testarea capusii pe care ai facut foarte bine ca ai pastrat-o.
Sper sa ai noroc sa nu fie infestata. Ia legatura cu medicul cat mai repede.
Tel linie fixa: + 361 205 6277
Cred ca pe una din pagini gasesti si adresa de mail a dlui Bozsik.
Succes

Multumesc:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

Marius daca te referi la mine ca trebuie "on topic",

Nu era vorba de tine.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verde-lyme spune:

Sergiu, te rog sa ti verifici mesajul privat.
Pentru alte detalii iti stau la dispozitie.
O seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sbriceag spune:

Am mai avut probleme similare pe forumul acesta, nu imi apar mesajele private, inbox-ul e gol. Daca va rog nu imi trimiteti mesajele pe adresa personala? sergiu.briceag@yahoo.com sau eventual postate. Va multumesc mult. Eu am mai gasit la laboratoarele Synlab teste IGG si IGM pentru Bartonella Henslae si Quintana precum si PCR pentru Babesia.
Sunt destul de scumpe si nu stiu exact pe care le-as face.

Mergi la inceput