Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Lyly24 spune:
A am uitat sa spun ca am stat vreo doua saptamani cu temperatura in jur de 35.7 si mi-era frig afara cand era canincula:))+ transpiratii reci la greu si niste frumoase pete pe corp acompaniate de pata din jurul muscaturii ..
ionescu.cris spune:
Lyly nu inteleg in situatia asta ce astepti ??
Sa faci testele ?? Este inutil !!
Pata rosie in jurul muscaturii si celelalte pete rosii pe corp, este semnul sigur ca ai luat bacteria; In ziua cand te-ai simtit foarte rau ai avut un sindrom HERHEIMER ; bacteria moare sau elimina toxine si durerile sunt crunte..
Deja te incadrezi in tabloul bolnavului cu lyme; incepe imediat tratamentul si cauta un dr. care sa-ti prescrie doxy sau minociclina.
Inca esti la inceput, sper sa ai sanse sa nu suferi calvarul altora.
verde-lyme spune:
Cris,
sint de acord cu tine
Lyly,
8 zile de doxiciclina sint insuficiente, asta in cazul in care intr-adevar a existat o muscatura de capusa infestata cu borrelia.
Inteleg ca ai eritemul migrans.
De asemenea, sfatuiesc pe cei ce au posibilitatea sa mearga in Ungaria sa insiste sa li se caute in singe si alte coinfectii gen: babesia, bartonella, ehrlichia, clamydia, mycoplasma, etc.
Coinfectiile necesita un alt tratament decit cel al boreliozei.
Vorbesc din proprie experienta.
Am facut tratament antibiotic + protectii 2 ani de zile ( in cure de cite 3 luni cu pauza de 3 sapt intre ele) in zadar. Celelalte coinfectii nu dadeau voie sistemului imunitar sa lupte.
Eu sint infectata cu borrelia+ 2 coinfectii de 12 ani, bacteria a stat in stare latenta 8 ani( am avut un sistem imunitar f puternic) pina cind la un soc emotional boala s-a declansat. Asta se intimpla cu 5 ani in urma. Atunci a inceput cosmarul.
Multumesc domnului dr. Ion - HBOT, pentru interventia dinsului pe acest subiect.
Intr-adevar HBO face minuni in tratarea borreliozei.
O zi buna tuturor
verde-lyme spune:
Marius,
ti am trimis cu ceva timp in urma traducerea materialului despre coinfectii, cu rugamintea sa-l postezi pentru ca eu nu reuseam.
Cred ca ar fi bine sa-l avem aici.
O zi buna
marius spune:
Din cate retin este in topicul proiect.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
verde-lyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Din cate retin este in topicul proiect. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Intr-adevar este varianta in engleza.
marius spune:
Inseamna ca nu o am. O poti trimite inca o data? marius@rdsor.ro
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
verde-lyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lyly24 care e diferenta intre IgG si IgM e suficienta testarea pt lyme doar pt IgG ?sau treuie amandoua ca eu habar n-am ce inseamna:)mersi sanatate ciresica imi pare rau pt ce ai patit..daca ai terminat tratamentul pt lyme inseamna ca ti-a trecut ? |
Lyly,
Cireshica are dreptate. Iar eu adaug: testele facute la laboratoare de stat sint f slabe.
Atasez rezultatul unui test Western Blot facut de mine la Ecoparadiagnostic:
Examen cerut : WB Borrelia IGM
Rezultat: NEGATIV
Comentarii: Absente benzile antigenice OspC, 83kDa, 39kDa, OspA, 21kDa, 18kDa
Examen cerut: WB Borrelia IGG
Rezultat: POZITIV
Comentarii: Prezente benzile antigenice 39kDa, OspB (34 kDa),
OspA (31 kDa)
Aparitia anticorpilor IGG inseamna aparitia anticorpilor de lupta impotriva borreliei. Din pacate in cazul boreliozei un IGM negativ nu inseamna ca te ai vindecat
Acesta este un rezultat interpretat. Atunci cind la rezultat scrie pozitiv si nu se dau detalii, insistati sa le primiti. Este ffff important.
deschideti aici: http://dictionar.romedic.ro/borrelia-burgdorferi
pe curind
verde-lyme spune:
Si inca ceva, NU acceptati sa vi se recolteze singele ca apoi sa fie refrigerat sub pretextul ca laboratorul nu are reactivi pentru borrelia pentru o perioada nedeterminata.
S-au intilnit cazuri.
cireshica307 spune:
Salut. Lili si eu cred din ce spui ca ai lyme; poate ar tb sa te obisnuiesti cu gandul, oricum nu este sfarsitul lumii, iti poti reveni m ales ca ai prins o din timp. inteleg ca te temi de un trataemnt de durata, mie mi au lasat efecte neplacute anitibioticele. dar ele nu sutn singura cale de a lupta cu bacteria. de pe diverse forumuri ama flat de un tratament care cuprinde gheara matei (sau samento- mult mai concentrat- gehara matei din america cares e gaseste in bulgaria, ungaria sau poti comanda pe net), ciuperci shiitake maitake, ulei de oregano, siropul noni si inc aniste chestii, printre care uleiuri volatile cu care ti poti face masaj. eu chiar cred ca urmand un tratament de mai lunga durata cu toate acestea, simptomele se vor diminua incet incet. sper sa incepi sa te rtatezi in curand, deoarece cu cat trece mai mult timp, cu atat devine mai greu sa ti revii. sanatate!