Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 8
T_Ioana spune:
Giova, am niste emotii pentru tine de nu mai pot
Tin pumnii sa fie bine si sa scapi repede iar Edi sa fie marisor!
Chiar azi voiam sa te sun (dar nu mai am nr. tau) ca sotiorul meu era prin Timisoara si ii sugerasem sa va invite pe tine, Clau si Marco la o pizza, un suc ceva, asta cat mai esti 2 in 1 si e mai usor.
Imi da si mie cineva nr de mobil al Giovei pe PM.....va roooogggg!!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Biancas spune:
Maraki, si eu zic ca ai voce faina si o engleza frumoasa, un accent bun .
Mai sincer si mie mi se pare ciudat sa tot vorbeasca Giova la telefon... mai fetelor eu zic sa nu o mai sunati ca e deranjant...ganditi-va voi acolo cu contractii si te suna una/doua sa te intrebe cum esti...pai v-ar convenii? Ca mie sincer una una . Eu deasta i-am si trimis mesaj doar, stie ca ne gandim la ea si asta e tot ce conteaza.
Daca ne-am apuca toate sa sunam ea saraca cand se mai concentreaza la ce trebuie sa faca? Si poate suna si familia
Eu mi-as inchide telefonul .
Parerea mea normal .
Maraki...ce aparate draga? Te pune pe aparat la inceput sa auda bataile inimii si apoi nu te mai pune daca e totul ok si a inceput tavaliul...cel putin la mine asa a fost.
Cu siguranta dupa ce naste va trimite mesaj la vreuna din noi si aia va intra sa ne scrie.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca ce ne potrivim Am vrut si eu sa intru sa scriu la fete sa o lase pe Giova cu telefoanele!!!!! Nici mie nu mi se pare normal! Eu am fost pe aparate pana m.au dus pe masa de nastere.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
Poate stiti, poate nu - pe MTV este concertul lui MJ din Romania din 1992!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Bumbito ma pregatesc de mare si inca nu...am tot facut curatenie cu Nelu ca a ramas casa vraiste cum am avut examene.
De maine ma apuc asa incet sa fac bagaje, vineri la cumparaturi de apa, bere, suc si ce trebuie (acolo ne usuca preturile) si doamna are frigider + ca tot vineri merg la manichiura.
Asa incet le fac pe toate
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Pe National e Titanic...acum m-a sunat maica-mea sa imi spuna.
Am trecut pe MTV .
Ce tanar era
Nush de ce presimt ca numai maine o sa aflam ce si cum de Giova...sau oricum tarziu in noapte.
bumbita spune:
si ce plin de viata...si cata energie avea!!!!ce miscari, ce par superb!!!!!sa nu mai zic de voce!!!
nu poti sa crezi cum de s-a autodistrus in halul asta!!! cum ajunsese!!! am inteles ca nu mai avea niciun fir de par in cap, urechi nu mai avea, avea 50 kg la 1, 73...
o asteptam cu vesti - cand o vrea ea/cand o putea sa ne anunte - ea sau clau - sa fie bine si ea si edi!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Bumbito...tu ai vazut ca oamenii aia stateau ca sardelele acolo in fata scenei? Tu realizazi ca asa vom sta si noi? Vai de coxartroza mea ca mi-a trebuit Madonna. Eu nu o sa pot sta atata in picioare clar. Ori imi duc un scaun mic cu mine ori ma pun cu pe iarba. Si iau si vreo 2 diclofenace sa fiu sigura ca sunt amortita bine si nu simt nimic .
Cand am luat biletele nu m-am gandit o clipa ca Parcul Izvor nu are locuri ..credeam ca aduce ceva bancute..naiba stie si lumea sta jos ca la orice concert care se desfasoara pe stadion si tu iti iei bilet cu loc.
bumbita spune:
ha-ha-ha!! esti mortala, bianca!!! auzi la ea, isi ia scaunelu'?! mai bine, iti cauti pila mare la casa poporului si vezi concertul de la balcon, hm...ce zici? merge mai bine asa?!
da, mai, pacat, ca s-a dus!!! a fost mare!!! muzica a fost viata lui. pacat ca s-a oprit prea devreme. imi inchipui cat a suferit vazand cum se ..... distruge...tot corpul lui, de care a avut atata grija.si daca nici el nu si-ar fii permis ce era mai bun. am intels ca acum concertele de la londra le dadea pentru ca copiii lui sa-l vada, unul dintre motive.
fetele eu ma duc langa dani in pat sa vedem concertul.
sa ne auzim cu bine maine dimineata!!!!
maraki spune:
Cum draga o cantareata cum este Madonna sa cante in Parcul Izvor????? trebuia pe Lia Manoliu unde a cantat si Michael, este stadionul cu cea mai mare capacitate. bianca unde vei sta in bucuresti? ai pe cineva? cum faceti?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5