Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Bumbito..rezolvi vreo pila acolo? Ca am binoclu profesional si cu ala ii vad si sutienul ala tzguiat in caz ca si-l pune
Dar cu parcul..vreau sa iti spun ca nu m-am gandit nici o clipa ca as cumpara un bilet in picioare..m-am gandit ca e cu loc...apoi am vb cu un prieten si ala a ras si a zis ca crezi ca duce scaune in parc? Si am zis ca da ..sau nu?
Ma rog acuma tot aia e...fapta e consumata. Sunt curioasa cum o sa rezist atata in picioare...si va trebui samergi cu vreo 2 ore inainte + ca va canta unu inainte de Madonna care nu stiu cine e acum dar sper sa cante "repede" si sa plece
Despre Michael acum eu banuiesc ca el deaia iesea acoperit la fata in public ca avea el ce avea cu nasul...nu cum se spunea pe vrmuri ca iesea asa ca sa nu respire acelasi aer.
Maraki, lasa draga, stii vorba aia nu? Nici acolo sa nu te doara .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki, nu stiu inca unde vom sta...daca vom sta...eu vreau sa stau dar depinde de multi factori...daca cumva voi lucra pana atunci cine stie daca ma va lasa sa plec...si daca nu ma voi imbolnavi subit vreo 3 zile , si daca nu voi lucra aunci nu e asa problema. De unde zi libera la inceput? De dormit nu stiu..pe undeva la vreo pensiune. Mergem si cu prietenii nostrii si poate rezolva prietenul ceva de la serviciul lui. Vedem atunci cum si ce.
In Bucuresti nu cunosc pe nimeni, nu am neamuri..cunostiinte ..ce pacat ca m-as autoinvita vreo saptama pe la ei sa vizitez Bucurestiul .
Oricum Nelu spunea ca trebuie sa vedem harta pe unde e stadionul ala..sa vedem daca e cumva langa vreo statie de metrou...sa lasam masina la cateva statii de metrou si sa mergem cu metroul la concert ca acolo nu o sa ai unde lasa masina. Si cand e gata spectacolul iti rogi moartea sa iesi din oras . Nu stiu cum va fi...vedem atunci. Oricum pe 21 august e ziua lui Nelu asa ca vedem dupa aia
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
bumbita spune:
care sutien tzuguiat? ala negru de virgina?! las' ca o vedem noi si pe tanti madonna ce mai poate face!!! eu sunt sigura ca va face show!!!
oricum, concluzia, acum la pauza publicitara: MJ transmitea o sensibilitate deosebita, muzica lui ( mesajele pe care le transmitea prin muzica ) era total lipsita de erotism (asa cum incerca in ziua de azi sa-si atraga fanii cantaretii din ziua de azi). a fost unic-atat prin stilul muzical, dans si voce!!!
acum chiar plec. va pupic!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
bianca, parcul izvor este chiar langa casa poporului.Este statia de metrou Izvor, prima de la Eroilor unde este spitalul municipal.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Bumbi..ala negru de virginica da
http://2.bp.blogspot.com/_PYqHLh0dSJ4/Siqco93-3vI/AAAAAAAAEt8/WY6EvL-WKOk/s1600/madonna%2Bconical%2Bbra.jpg
Sa vezi ce spectacol ne va tine tanti
Maraki...lasa ca imi spui tu relatii atunci ca si asa pana atunci uit.
Acum l-a sunat un coleg pe Nelu (are vreo 43 ani) ..ca i s-a nascut primul nepot si ca el moare , vroia nr de la SMURD in caz ca pateste ceva . Era manga de bucurie saracul.
Daca imi face si mie Sandra asa o bucurie la 43 ani? Ce bunica tanara voi fii ..altele la vartsa asta fac copiii si altii sunt bunici .
Biancas spune:
Eu cred ca ne apuca 2 iulie....dar e bine si asa
Clau cred ca nu mai pleaca nicaieri ca trebuie sa dea de baut prietenilor . Noroc ca nu a luat bilete la avion.
Merg si eu la nani ca numai eu si alea din umbra mai bantuim pe aici .
Ne auzim dimineata.
Bee spune:
Eu inca astept. Daca aflati ceva, dati de stire pe net sa vad si eu.
Bumbi, sunt curioasa si eu cum va fi cu doi baieti. Razvan e baiat bun, doar ca s-ar putea sa fie mai gelos decat a fost Anutza.
fetele.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
T_Ioana spune:
Giova draga, abia astept vestile bune!
M-am tot trezit noaptea cu gandul la voi. Sper ca pana la ora asta ai nascut si bebe Edi e un papacios, cumintel si somnoros fara pereche.
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
T_Ioana spune:
Am vorbit acum cu Giova si inca nu a nascut, are dilatatie 4. Astepta sa vina dr sa vada daca ii pune oxitocina si peridurala. Se pare ca nu e pregatit nici bebelusul nici corpul mamei dar sunt SIGURA ca totul va fi bine.
BB Edi are azi fix 37 de saptamani dar se pare ca tot la prematuri il incadreaza
Saracuta e epuizata si abia asteapta sa scape.
Asa ca putem continua cu galeria
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
MIHA78 spune:
Of, speram sa fi nascut Ioana. Hai mami, curaj si putere. Cred ca e f. obosita de ieri, doamne ajuta sa vina dr. si sa-i ajute. 37 de saptamani nu cred ca e o pb. Asa e inca la 37 de sapt se incadreaza la prematuri dar asat nu cred ca are imp.
Asteptam vesti.