Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cine mai stie de Gio?
Cred ca atunci cand va putea, va da ea ceva SMS...
Toata noaptea m-am gandit la ea...

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat sa vad si eu de Giova credeam ca e deja cu bb Edy in brate. Hai curaj ca o sa treaca repede tinem pumnii si ne gandim la tine.
Ioana de Bistrita pupici si multumim de vesti .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine. Acum am facut ochi si am intrat sa vad vestea cea buna dar cand colo....
No sa speram ca va fi bine pana la urma si va naste usor ca s-a chinuit destul deja .
Cu siguranta aceasta nastere inainte de vreme se datoreaza schimbarii de presiune atmosferica, de asta nici ea nici bb nu e pregatit de nastere.
Doamne ajuta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Na bine acuma sa bem si

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

' neatza!!! mmm, ce cafea buna mai faci.

m-a sunat giovalinda si acum 15 minute i-a pus epidurala. nu a avut contractii, dureri....organismul ei nu era pregatit. spera sa se deruleze mai repede acum lucrurile. dr. i-a zis ca pot astepta si pana maine. lichid amniotic mai este, deci bebe nu e in pericol sa stea pe uscat. moasa i-a zis ca ar avea cam 2700 grame acum.

aseara a venit si mama ei, l-a dus pe marco la gradi...deci sunt bine si-l asteapta cu totii pe bebe edi.

a zis ca ne va tine la curent.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Cristina , multumim de vesti. Daca mai este lichid, este bine, pt. amandoi. Sper sa scape usor, bine ca n-are dureri.

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Nelu acum s-a dus dupa Dani la socrii ca ii e dor de noi si vrea sa vina acasa.
Si mai trebuie sa facem curatenie la Sandra in camera si in dulap sa ii sortez hainele. Si am chef si de mers la strand .
Deseara ma intalnesc cu colegele sa chefuim licenta.
Bumbi, multumim de vesti .

Vai ce cald e aici...cred ca nu mai fac nici o curatenie si emrgem la strand pana la amiaza...pana putem sta la soare.
Ne-a sunat acum un vecin de bloc de la etajul 7 ca ne-a pastrat loc de plaja..si ei sunt in Eforie . Si ne vom mai intalni si cu un medic de la SMURD ca si el e acolo. O gramada de lume .
Trebuie sa ma apuc si de bagaje ca numai maine nu e poimaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

eu nu am auzit pana acum sa puna epidurala la dilatatie 4 cm! Mie mi-au montat-o exact cu o ora inainte sa nasc, pana atunci m-am chinuit 34 de ore doar cu niste perfuzii si monitorizare. Cum naibii sa-i puna epidurala si sa spuna ca poate naste si maine???? Silvie intreaba-l pe sotul tau ca sant curioasaEste bine ca nu a avut dureri Giova, eu am fost vai de mama mea toate orele de travaliu...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Fetele am niste emotii pentru Ioana
Si eu ma asteptam sa nasca pana acum. Ce mi se pare ciudat e ca au lasat-o atatea ore fara perfuzii fara nik. Din cate stiu eu e periculos sa stai atatea ore daca ti se rupe apa ... poate aparea ceva infectie. Trebuia sa ii puna de ieri ceva Oxitocin ca sa apara contractii si sa se dilate.
Doamne ajuta sa fie totul bine!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Angi, ce spui tu acolo??? Vai de mine, chiar ma sperii...
Doamne ajuta sa fie bine amandoi! Stau intro tensiune de nu se poate.

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput