Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pai avea dilatatia 4 cm cand a vb cristina la 4 si ceva cu ea...cand am vb eu, nu stiu cat avea.....si ziceau ca poate sa astepte si pana maine , inainte de a-i pune epidurala.

aici e o vreme tare aiurea. ma doare capul de mor. sta sa ploua de 3 ore.

am vb cu copii, la mare e frumos, se pregateau sa mearga la plaja. sebi abia asteapta sa vina la mami lui.

bianca si cum te imbraci, doamna, deseara la intalneala cu fetele?

dani si sandra sunt tot la socrii?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Canda, tu cat mai ai mami pana nasti?
bumbi, daca stateai in Germania, cred ca aveai dureri de cap non-stop din cauza climei

eu nu am inteles o chestie: cum adica nu e bebe pregatit sa iasa? nu este in pozitia normala???

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

scuze am vrut sa zic ora 7 si cvea, nu 4...

fetele, hai nu va mai speriati atata...ioana este bine, bebe la fel, este obosita, epuizata, e normal...insa este sub observatie si bine ingrijita, cu siguranta.

haideti sa fim optimiste si sa le dam bice la majoretele alea sa-l incurajeze pe bebe edi sa-si faca curaj sa iasa mai repede ....in lume!!!!

HAI EDI!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cristina, ok, hai sariti cu galeria si cu majoretele:

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Fetele in nici un caz n-am vrut sa va sperii . Io nu sunt doctor . Intre timp am mai citit si se pare ca sunt doua abordari: se da Oxiton sau se urmareste gravida pana la 48 de ore fara interventie. Preventiv se da si ceva antibiotic ca sa previna infectia bebelusului si a mamei.

Sunt convinsa ca totul va fi bine.

Hai bebe EDY!

Eu mai am mult pana la nastere ... acum am ajuns la 27 de saptamani.
va pup cu drag

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum m-am intors si eu din oras murim de cald aici sa nu ai de iesit !
Am intrat sa vad de Giova, tin pumnii sa fie bine prevad ca pana deseara va face cunostinta cu bb Edy .
Maraki nu am inteles exact daca deja i-a pus peridurala din mesajul Bumbitei. Ii poate de asemenea instala kitul fara sa inceapa sa injecteze nimic, asta se poate face inainte. Deci ii pune tubuletul in coloana si asteapta sa inceapa procedura cand incep sa injecteze anestezicul.
Bianca mi-am amitit ca ma intrebai de intentiile noastre cu Franta si am omis sa raspund de la caldura cred. Sincer nu avem intentia sa ne intoarcem in RO al meu sot e adaptat complet aici, Alain va avea perspective f bune si eu ma simt bine aici chiar daca nu am rezolvat inca pb cu echivalatul studiilor si job, este vreme. Nu stiu daca mai e o alta tara in care m-as fi adaptata, poate Canada ar mai fi pe gustul meu, dar sincer chiar imi place Franta si faptul ca stam intr-un orasel mic si linistit. Consider ca e rea mare si frumoala lumea sa stai mereu intr-un loc mi-ar placea sa mai cunosc si alte teritorii ....daca nu ar fi asa complicat. Chiar a primit o oferta de munca al meu sot din insulele Reunion pe mine peste vreun an doi chiar m-am tenta sa stam acolo macar un an chiar daca am fi al 10.000 de km de casa sa vezi cat cap am .
Canda ma bucur ca ai intrat, sarcina usoara in continuare .
Deci facem galerie pt Giova

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

SILVI, LA VOI E CALD...AICI PLOUA CU GALEATA...CA LA TROPICE!!!!

CANDA, MAI AVETI DE ASTEPTAT CEVA...SARCINA USOARA IN CONTINUARE!!!! CUM TE SIMTI?

SCUZE PENTRU MAJUSCULE...INSA NU MAI STERG....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Hai Edi, acum nu mai poti da inapoi! Abia astept sa-ti uram "Bun venit!"

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvia, ma bucur ca ai rezolvat cu scoala lui Alain asa cum ti-ai dorit
Angi, tot fetita a ramas bebe? Nu i-a crescut cuculetz de cand ai mai intrat? Sarcina frumoasa si usoara in continuare! Ce mai face Filip?
Bumbi, noi la sfarsitul lui iulie mergem la mare si stam un we in Bucuresti, poate reusim sa ne vedem. Ce zici?
Cristina te-am sunat dar nu s-a intamplat nimik..........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna fetelor!
Scuze ca dau buzna , sunt prietena Ioanei si vin cu o veste buna :

"sunt bb EDI , am fost grabit , dar sunt de nota 10 , 2880, 50 cm"

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD