Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Oau...bine ai venit pe lume bb EDI , mult succes in viata, sa cresti mare si sa fii un papacios .
Mami Ioana pune-te repede pe picioare ca te asteptam printre noi.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

OHO ... bebe EDY bine ai venit!!!
Ce frumos! Felicitari mamico!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ioana cum sa nu ne intalnim?! cu mare placere. numai sa fim in bucuresti si nu la craiova....stabilim si vedem unde, cand....numai sa-mi lasi pe PM numarul tau.

mai fetelor stiti la ce ma gandeam eu de dimineata? la dana si la fetitele ei - oana si roxanica...ce-or mai face ele...de dimi cand veneam la serviciu....am vazut o fetitza la unirea care semana lei cu roxana.....stiti careva cele de ele?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbi, da, am copiii aici, ei e joaca si noi facem curatenie la Sandra in camera.
Ioana, cu ce ocazie pe la noi? Numai acum ca naste Giova altfel nu? .
Maraki, azi noapte m-am uitat la un reportaj cu Michael, e de acum 6 ani...interesant. Cica era batut de tatal sau cand era mic.
Silvia, deci nu va mai intoarceti. E bine ca v-ati obisnuit atunci..

Ce ma bucur pt Giova...a scapat repede avand in vedere ca azi dimineata avea inca 4 cm, si de ieri pana azi dimineata doar 2 cm.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

esteeeeee Giova sa va traiasca bebelinul Edi, sa fie sanatos si papacios Refacere rapida si multi pupici la Edilinu

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bumbi si eu am intrebat de ele..sunt bine spunea Astery.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

meeei, dar de noi cine intreaba?????

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

multumim frumos vali!

vin si eu cu completari data de mami ioana:

s-a nascut la 12 15, a plans tare-tare, scor Apgar 10, cand l-a mangaiat mami pe caputz, nu a mai plans, seamana cu marco.

concluzia lu' mami: se opreste aici. nu mai vrea nicio fetitza. a fost greu!!!

o asteptam cu detalii amanuntite despre moment. luni va ajunge acasa.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ce faine vesti am primit! Sunt atat de fericita pentru Ioana si pentru micul print! De-abia astept sa vad poze

Noi avem inca o fetita fara nume Tot cautam ceva sa ne placa la amandoi, dar n-am gasit. Pana acum avem pe lista Sonia si Jasmina ... Filip vrea Junia (nici nu stiu de unde l-a luat ... poate vine de la Julia fetita din fata blocului cu care se mai joaca )
Am comandat o gramada de rochite de pe laRedoute ... asta dupa ce am primit in scris ca e fetita . Daca o fi baietel gasim noi o fetita care sa se bucure de rochite.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

canda e foarte frumos numele SONIA!!

cand ti-ai facut ultima echo? dacati-ai facut-o de curand, nu cred sa se mai razgandeasca.... norocoaso care esti!!!!

Mergi la inceput