Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 13
Biancas spune:
Bumbi ai vb cu ea? Saraca cred ca e epuizata dupa atata travaliu.
Lasa ca uita travaliul asta si poate se razgandeste.
Maraki...noi nu interesam pe nimeni. Doar cine vrea sa stie ce facem intra si citeste nu? Doar deaia avem atatea vizualizari nu?
Canda, Jasmine e frumos Jasmina e corcitura facuta pe romaneste,...nu suna bine parerea mea. Lasa ca gasiti voi, nici Dani nu a avut nume pana in luna a 8-a.
Asa dulce a fost Dani acum...fierb porumb si a simtit mirosul si ma intreaba: "Mami fierbi porumb? Eu zic da. El: Pt mine? Eu zic..si pt tine... El: Ce bine..imi place mult poumbul...vai ce bun e" 
Ce nas are
...doar nu m-a vazut ca l-am pus la fiert.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Wow Giova ce ma bucur pentru voi ! Bun venit pe lume Edy sa cresti mare si sanatos !
Mami refacere rapida !
Ce emotionant 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
bumbita spune:
marakina-marakina!!!
mami, pai tu nu ne zici zilnic ce face angelos?!
azi, de exemplu tu nu ne-ai zis nmic de el...cum a dormit, ce a mancat, ce mai zice, ce program aveti....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
T_Ioana spune:
Bine ai venit pe lume Edi! 
Sa ai o viata minunata, sa fii mereu sanatos, fericit si iubit de parintii si fratiorul tau! Ioana, Claudiu si Marco, sa aveti parte numai de momente magice impreuna cu noul membru al familiei
!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
andiaroro spune:
Acum post sa-mi exprim bucuria "tastand" ca de chiuit, am chiuit am facut-o de cand am aflat ca a venit Edi pe lume.
Giova-Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
incurajare: alex s-a nascut fix ca Edi-in dim cand s-au implinit 37 saptamani si a avut doar cu 20g mai mult si uite acum traznai pe capul lui...asta nu e prematuritate, stai linistita!!!mai vb noi
toanca spune:
bine ai venit pe lume bb EDI , mult succes in viata, sa cresti mare si sa fii un papacios .
Ioana FELICITARI!!!!!
pune-te repede pe picioare sa poti sa ai grija de pitic.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
T_Ioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro incurajare: alex s-a nascut fix ca Edi-in dim cand s-au implinit 37 saptamani si a avut doar cu 20g mai mult si uite acum traznai pe capul lui...asta nu e prematuritate, stai linistita!!!mai vb noi ![]() ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ana

Ce face Nastasi, i-au aparut bubite sau de data asta au "iertat-o"
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
andiaroro spune:
uitasem...am reusit si eu sa pun cateva poze cu ghita internationalu', adica Alex si iubitele de la cresa
, dupa cum veti vedea s-a lasat baiatu' de blonde
....bubele erau sub un strat asa gros de crema ca altfel nu se mai uitau fetele la el![]()
edite ca uitai taman pozele
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2976570830059518639CUvAxt
ioana
le asteptam pe we...speram sa nu fie paroliste![]()
T_Ioana spune:
Angi, imi place mult Sonia
, daca o sa am o fetita asa o sa ii pun si eu nume
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
bumbita spune:
totusi, eu tind sa cred ca toate fetele care nu scriu mai intra din cand in cand sa vada ce fac spridusii nostri.
sunt sigura, de altfel...macar o data la 3 luni, sa zic...dar poate nu au timp sa posteze si sa ne mai zica de pitici una-alta....desi noi, parol, ca ne intereseaza...de ei!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)