Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bun venit Edi! Sa fii sanatos si norocos, ca de restul se ocupa mami si tati pana cresti! Giova, refacere rapida!
Ufff, ce griji aveam. M-a cam speriat Giova ca a nascut putin cam devreme. O fi fost doctorul ei?
Doctorita mea e in concediu pana la sfarsitul lunii, cand oi fi si eu in 37 de saptamani! Si ma trec numai ganduri diverse. Acum la cat de lenesi au fost copiii mei (primii 2), sper sa nu fie asta grabitul familiei! Ca eu una nu ma mai joc. Nu am o pijama, o geanta de spital valabila, de haine sau alte alea pt bb, nu mai spun! De fapt nu stiu ce mai astept. Cred ca tb sa ma mobilizez si sa mai iau una alta. Ufff si mai e si vremea asta care ma omoara cu zile. Ma dor oasele de la vreme, la fel si operatia. De somn noaptea......nu mai zic! Nu pot sa dorm/adorm de dureri. Dimineata cand eu sunt rupta se scoala si "Floricel" al meu (Razvi vesel ca o floare) pe la 6 si nici gand sa se mai puna la somn.
Asa ca gata discutiile, fug langa el, ca tocmai l-am culcat de pranz.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

marakina-marakina!!! mami, pai tu nu ne zici zilnic ce face angelos?!

azi, de exemplu tu nu ne-ai zis nmic de el...cum a dormit, ce a mancat, ce mai zice, ce program aveti....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Bumbi nu te-ai prins Pai de voi spuneam? De cele care au renuntat la forum, nu stiu daca ele se intreaba ce facem noi

Canda, mie imi place Luiza

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee, dr-ul Giovei este in concediu, sper sa nu patesti si tu la fel.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

maraki, ce face angelos? nu ai raspuns....

brandushica, tu stai cumintica...ca octavian mai are de asteptat...nu te gandii la prostioare....ntz-ntz-ntz!!!!

bianca cum merge curatenia? ati terminat? hai doamna ca mai ai putin si tre' sa pleci in oras!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Am invatat... ca nimeni nu este perfect...pina cind nu te indragostesti.

Am invatat ...ca viata e dura...
Dar eu si mai si!!!
Am invatat ...ca sansele nu trebuie niciodata sa le pierzi.
Acelea pe care le pierzi tu le prinde din zbor o alta persoana.
Am invatat ca atunci cind porti pica si amaraciune fericirea se duce in alta parte.
Am invatat... Ca ar trebui mereu folosite vorbe bune...Pentru ca miine poate va trebui sa le retragi.
Am invatat ca un suris e un mod economic pentru a-ti imbunatati aspectul.

Am invatat ca nu pot sa aleg cum ma simt...Dar pot mereu sa fac cite ceva.

Am invatat...ca atunci cind fiul tau nou nascut iti tine degetul in micul lui pumn... s-a lipit de tine pentru toata viata

Am invatat...ca toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
Am invatat ...ca trebuie sa te bucuri de calatorie si sa nu te gindesti doar la scopul ei.
Am invatat ... ca e mai bine sa dai sfaturi doar in doua situatii...
Cind sint cerute si cind de ele depinde viata cuiva.
Am invatat ca, cu cit irosesc mai putin timpul...mai multe lucruri reusesc sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio , FELICITARI! Sa va traiasca bebe Eduard, sa fiti fericiti impreuna si sanatosi!

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Fiindca n-am vrut sa amestec una cu alta...
Cristina , m-ai uns la lingurica... frumos tare, cine a scris?

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

cristina, din pacatae, nu stiu cine le-a scris...insa le-am primit, mi-au placut si mie...si nu m-am putut abtine sa nu vi le dau si voua sa le cititi.

ma pregatesc si eu sa plec spre casa...in seara asta trebuie sa fac aprovizionarea...e cam sexy frigiderul, sa schimb lenjeriile de pe paturile copiilor si sa fac putina ordine...zic putina, pentru ca atunci cand suntem doar noi doi...e ok, nu se face deloc deranj.

MAINE IMI VIN COPIII DE LA MARE!!!!DE MAINE SUNT IN CONCEDIU!!!!URAAAA!!!!

Mergi la inceput

Cristina, iti doresc sa te bucuri din plin de copilasii tai iubiti si poate nu uiti, printre picaturi, sa mai vii si pe la noi , sa ne mai inveselesti putin. Cred ca abia astepti sa-ti vina baietii, cand scrii cate ceva despre voi, asa reusesti sa transmiti o maaaare emotie, pozitiva, normal. Eu parca va si vad, 4 spiridusi !

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

fetele, va promit ca voi scrie mai des....si va multumesc ca m-ati inteles pentru postarile mele asa rare din ultimul an...insa offf, ca tare greu mi-a fost fara ei, nici nu-mi venea sa ma duc acasa, nu aveam niciun rost, nu-mi gaseam locul...asa am considerat noi ca e mai bine, noi doi sa fim impreuna si sa rezolvam aici lucrurile, pe toate planurile, iar ei sa vina la final...ei au fost sacrificatii!!! de-asta , de fiecare data, le-am promis ca voi revansa fiecare minutel in care le-am lipsit...

gata, nu ma mai despart de ei never-ever!!!!

Mergi la inceput