Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 15
asteryaro spune:
Bumbi
, eu n-am facut niciun efort "sa te inteleg", daca asa ti s-a parut firesc, sa scrii mai rar, asa a fost, pt. mine este fff importanta calitatea, nu cantitatea.
Ce-o fi facand Gio? O fi cu bebe
in brate? Parca-mi si imaginez...
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Bumbi am terminat curatenia, a venit si maica-mea si mi-a calcat niste haine ce ducem cu noi. Sper sa intrii mai des dupa ce vei fi in concediu...oricum si eu o saptamana o sa lipsesc din peisaj
. Frumoase versurile alea 

Eu sunt gata imbracata, mai stau 5 min si o tai la intalnire.
Ai mei raman acasa ca aici a plouat, le-am dat sarcina sa faca baie pana vin
.
Maraki, nu merge clipul ala..nu stiu ce ai vrut sa pui.
Eu cred ca Giova e epuizata, imi imaginez cata lume a sunat-o sa vada ce face si apoi sa o felicite. Sper sa se fi odihnit vreun pic.... Eu i-am trimis mesaj si ieri si azi...
Gata, e ora H, am plecat.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
MIHA78 spune:
Bine ai venit pe lume bebe Edi!! Giova, felicitari, sa fie sanatos baiatul, sa fiti fericiti toti patru!
Bianca, inteleg ca maine plecati la mare, vreme buna si distractie placuta!!
Bumbita, ma bucur ptr. tine, au dreptate fetele, mesajele tale sunt f. optimiste si pline de viata.
bumbita spune:
hello again!!!
miha voi ce mai faceti? in concediu pe cand? cu cine sta acasa tudor?
marakina, ce mai face angelos? va mai duceti in parculetul ala cu jucarii frumoase de langa voi?
cu vecinele cum te mai intelegi?![]()
bianca venisi de la intalneala? cum fu?
de ce nu va faceti toate fetele o firma mare de consultanta in contabilitate si de experte...faceti expertize contabile judiciare, exrajudiciare...mai luati si atestatul ANEVAR...si e gata treaba...ar fi ceva, nu?![]()
am ajuns acasa la 22 15. am fost in oras, la medlife sa-mi pun parafa pentru fisa medicala pentru permis la ORL, neuro si gineco ( in seara asta doar 3, restul luni). apoi am mai dat o raita prin magazine, o gramada de reduceri, nu va mai zic ce mi s-a lipit de mana
ca ziceti ca nu sunt normala la capatzana...apoi, ne-am intalnit cu niste prieteni - baietii la o bere, noi fetele - la o limonada. asta cat ne mai permitem!![]()
am vb cu sebi - ii luase socru-meu un delfinas si cand l-am intrebat cum il cheama mi-a raspuns ca "dumbo" si pe-al lui edi ( ca i-au luat si lui) cica il cheama " tumbo"...de unde pana unde....
azi au facut baie in mare si dimineata si seara, deci e o vreme minunata, bianca....fata de restul tarii unde ploua sau e canicula, acolo, la mare e chiar ok!!!
la medlife, ala de la ORL a luat in serios consultul, desi eu i-am zis ca nu am nevoie decat de o parafa pe fisa...la care el mi-a zis ca daca tot plateste banca prin abonament de ce sa nu vad daca am ceva....bai, si unde incepe de imi baga niste mese in nas, imi baga niste chestii prin urechi, dupa aia ma pune sa ma tin de nas si sa inghit, imi scoate mesele alea, imi baga niste fire in nas...si ma pune sa ma uit la echo...si-mi explica el ca am rinita.....care trebuie tratata neaparat. din cauza ei am dureri de cap, din cauza ei, uneori ma trezesc mai obosita dimineata, din cauza ei mai sforai din cand in cand si din cauza ei simteam eu ca am nasul uscat si nu puteam respira bine...mi-a dat tratament si m-a chemat peste 14 zile. deci bine ca m-am dus, nu?
la gineco a fost ok. a intels omul ca sunt "cautata" bine...cu analizele mai mult decat la zi.![]()
la neuro, nu m-a gasit nicium!!!
ha-ha-ha!!! sunt normala la cap!!! ura, pot conduce masina!!!![]()
insa, ce m-a bucurat ca am dat de acest dr bun ORL-ist la care i-am facut si lui sebi programare luni, dupa consultul la pediatru. deci pe langa pediatrie, pe edi il duc la oftalmo si pe sebi la ORL.![]()
restul fetelor pe unde umblati la ceas tarziu de seara? eu ma duc sa bag o masina la spalat si sa-mi indeplinesc indatoririle fata de casa.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Ia uitati fetele ce comoara am eu 
Puiul cel mic al Giovei (Ioana)
www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-02/23:46:32" target="_blank"> AICI
E tot Marco gol...gurita e identica cu a fratelui lui. Pupe mama pe el de micutz 
.
Ce ma bucur ca l-am vazut inainte sa plec la mare 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Mie mi se pare ca Giova arata foarte bine dupa atata chin. Eu tin minte ca seara cand a venit prietena mea la mine m-a pozat cu Dani..pai eram galbena ca peretele, cred ca aveam hematocritul sub limita cu toate ca nu cred ca pierdusem mult sange.
Mi-a trimis Claudiu pozele in mail si m-a rugat sa le pun in dropul meu. Se pare ca nu a mai plecat la Cluj..era si normal numai ca sigur si-a dat planurile peste cap.
Asa eram si eu cand eram gravida..ziceam (mai ales in ultimele sapt) daca nu nasc maine..merg acolo...daca nu nasc poimaine fac aia...
Haha Bumbi deci te-a gasit zdravana la cap
, asta e bine.
Hm...cam nasol ca ti-a gasit rinita aia...adica bine ca ti-a gasit-o si ti-a dat tratament. Deci sforaiai ai? trebuia sa iti cumpere Dani benzile alea ce au aparut prin farmacii
. Ma gandesc sa ii cumpar si eu lui Nelu ca incepe sa ma enerveze cu sforaitul lui. Ciudat ca numai daca sta pe spate sforaie si lui ii place sa doarma pe spate. Si cand il aud ca incepe...il trezesc si ii zic sa se intoarca. Scurt
.
Miha, multumesc, mai ai si tu un pic si mergi in concediu. Fain la Hajdu, dar nu inteleg de ce ai impresia ca vei cheltui mai putin. Asa crezi tu? Ca eu nu pot spune ca am facut economie mergand acolo ca sunt scumpe toate + ca trebuie platita intrarea la strand zilnic.
Bianca
Biancas spune:
La intalneala a fost super frumos, am ras, distrat, mancat..ne-am simtit super. Ne-am amintit diferite intamplari de pe parcursul anilor si da-i si razi... Am avut un singur coleg care a rezistat cu noi pana la sfarsit, mereu era facut de profesori doamna ca ei spuneau : "Buna ziua doamnelor/domnisarelor....a pardon este si un domn"
Bumbi, chiar zicea o colega asa mai in gluma, mai in serios sa facem o firma de conta/consultanta dar...ciu-ciu nu se poate ca ne trebuie expert contabil. Daca infintezi o firma de conta administratorul trebuie sa fie expert contabil.
Si uite ca anul asta expertii ne-au facut o surpriza si au mutat examenul din octombrie in 5 si 12 iulie cu inscrieri pana in 15 iunie, cu acte la dosar + diploma de economist. Si noi..de abia la sf lunii am dat licenta.
Ma batea gandul sa dau daca tot am fost acasa si am frecat menta dar nu prea puteam sa ma pregatesc si pt licenta si pt experti unde sunt 7 materii 
Deci..la anul daca ne mai tin pe multe balamalele.
Bianca
Biancas spune:
Citeam acum (daca tot nu am somn) despre:
Variante de incompatibilitate:
tata 0(1) mama 0(1) copil 0(1) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama A(2) copil 0(1) sau A(2) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama B(3) copil 0(1) sau B(3) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama AB(4) copil A(2)sau B(3) probab. confl. 0%
tata A(2) mama 0(1) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 50%
tata A(2) mama A(2) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 0%
tata A(2) mama B(3) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 25%
tata A(2) mama AB(4) copil 0(1)sau A(2) sau AB (4)probab. confl. 0%
tata B(3) mama 0(1) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 50%
tata B(3) mama A(2) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 50%
tata B(3) mama B(3) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 0%
tata B(3) mama AB(4) copil 0(1)sau B(3) sau AB (4)probab. confl. 0%
tata AB(4) mama 0(1)copil A(2)sau B(3) probab. confl. 100%
tata AB(4) mama A(2) copil 0(1) sau A(2)sau AB(4) probab. confl. 66%
tata AB(4) mama B(3) copil 0(1) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 66%
tata AB(4) mama AB(4) copil A(2) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 0%
Voi ati facut grupa sanguina copiilor? Ca eu i-am facut lui Dani pe la 9 luni cand i-a luat prima oara sange sa vedem cum sta cu fierul.
Are A(2). Si eu si Nelu avem A(2). Sandra nu stiu ce grupa are, trebuie sa o intep odata sa vad.
Ma uitam iar la pozele cu bb Edi si mi-au dat
...mai ca imi vine cheful si mie sa mai fac unul (una daca se poate) dar nu am cu cine
, pe cine convinge. Eh..vorbesc si eu ca nu stiu de fapt daca as vrea...poate ma incanta ideea de bb mic
. Si iar ma fac cat China...nu ca nu as fi
.
Merg si eu la somn, ce program "intelegint" am mai nou..ma culc pela 1-2 noaptea, ma trezesc la 9- 10...
La mare va fi un chin pentru noi sa ne trezim
...si lui Nelu ii place sa doarma cat mai mult, si Sandrei si mie normal...Dani ce e mai matinal...se trezeste pe la 7-8 depinde cum se culca, cere cacao, o bea si uneori mai adorme intre noi.
Parca vad ca la mare ne dau astia desteptarea la 7 - 7.30
. Ce concediu mai e si asta cu trezit asa devrereme? ![]()
Ies ca haberez singura
.
Noapte buna 
Bianca
silvi_2005 spune:
Intru eu daca tot sunt pasare de noapte
ca am vazut ca a pus poze cu bb mic
e un scump si un dragut multumim lui Claudiu ca s-a gandit sa le trimita. Mami Giova arat super pt o mamica proaspat nascuta, eu ma minunez cand ma uit in poze cum aratam in primele zile
parca nici nu eram eu. BB mic o comoara e asa dulce si mititel m-am emotionat cand l-am vazut, amintindu-mi de Alain.
Chef de altul nu mi-a facut
ca imi ajunge asta al meu cat trei face la un loc, in seara asta si-a spart buza de chiuveta de la baia spalandu-se cu tati pe dinti
nu stiu cum a reusit dar i-a curs sange in draci am crezut ca nu il mai opresc, nu zicea nici mac saracul i-am tinut o compresa in pat la desene si apoi nu vroia sa mai renunte la ea, cu ea a si adormit tinandu-si-o singur saracul si cu sticla de lapte in mana ca nu a vrut s ail bea dar nici s arenunte la el.
Aici e o caldura ca in desert
daca deschid balconul Alain sta numai acolo si il pazesc ca pe butelie, daca deschid vreun geam il pazesc sa nu arunce lucruri pe geam
asta e ocupatia mea ziua...
Ma pun si eu pe treaba ca am ceva de tradus si sunt in urma atre ca nu reusesc sa stau nici 10 minute linistita.
Bumbi draga eu te-am inteles perfect, am stat fara Alain numai o luna si am scris rar ca nici nu imi venea sa intru sa deschid forumul ca ma apuca plansul...de sunt mai slaba de fire de la nastere incoace mi s-a resetat etajul superior cred. A fost o etapa pe care ai traversat-o, o sa fiti mereu impreuna si va fi totul ok, si noi am fost crescuti cativa ani de bunici si sigur nici nu ne-a fost rau
nici nu s-au stresat atat parintii nostri ca noi
. Eu una imi amintesc cu mare drag de perioada aceea copilaria cu bunica
.
O noapte buna tuturor, as putea pune deja de cafea pt dimineata de fapt ![]()
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
T_Ioana spune:
Ce frumos e bebe Edi
....si seamana tare bine cu Marco. Iar mami Giova chiar ca nu arata de parca tocmai a nascut! Sunt curioasa de reactia lui Marcolino.........
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"