Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Este tare frumos si dragalas bebe Edi!
Si Giova arata super bine.
Abia astept sa vina din nou aici, sa ne povesteasca.

Eu am reusit sa racesc, banuiesc ca am luat de la Razvan. Si stranut, si-mi curg mucii... de n-ati vazut... Bine ca macar el este bine.
Aseara mi-am cumparat niste sandale tare faine si comode, de mers mult pe jos, asta pt. plimbarile cu Razvan.
Noi pe 18 suntem nasi, cununam un cuplu, care s-au tot gandit si razgandit si iata ca s-au hotarat pana la urma.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ce fain e bebe Edi! Clau si Bianca multumim de poze! Si mi-e imi pare ca seamana cu Marco un pic.
Bianca am citit ce ai scris de compatibilitatea de grupa de sange si m-am cam ingrozit ... noi suntem cu 100% probabilitate de conflict:
tata AB(4) mama 0(1)copil A(2)sau B(3) probab. confl. 100%

Nu stiu exact ce grupa are Filip ca nu mi-au zis in spital si eu am uitat sa intreb . Trebuie sa ma mai documentez ce efecte poate avea incompatibilitatea ... parca stiam ceva de icter prelungit si Filip a avut, in rest nu stiu ...

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la
Azi noapte la 3 nu dormeam...nu stiu ce am avut. Chiar ii spuneam lui Nelu ca la noapte ne va fi greu sa ne trezim daca reusim sa ne culcam pe la 21 ...la 00.00 sa ne trezim si la 01 sa o`ntindem. Dar el a spus ca nu mai dormim deloc, dormim de amiaza si gata. Maine ne culcam pe plaja sau ne va trezi apa rece a marii
Faza nasolala e ca o sa imi vina CM sambata asa ca ...pt mine va fi super distractiv .
Silvia saracul Alain cu buza sparta...eu sunt tare curioasa sa il vad pe Alain live sa vad cat e de prapadit ca in poze asa fata de ingeras are . Cu balconul poti rezolva usor daca pui o plasa contra tantarilor cu rama ca o usa si o inchizi mai sus ca sa nu ajunga Alain. Ciudat ca si eu dupa ce am nascut m-am simtit super bine, umblam de mama focului pe coridoare fara stare , dar in poze zici ca aveam hepatita asa palida eram . Giova chiar arata super, asta am renmarcat.
Astery stii cum se spune ca "numai oamenii inteligenti racesc vara" asa ca ...consoleaza-te ca faci parte dintre ei . Sanatate . La noapte iar am sa vaz indicator catre Buzau...si un oras super luminat din departare si ma gandesc ca voi dormiti undeva pe acolo...poate una din luminitele ce se vad din departare e a voastra .
Bumbi, ultima zi la servici...hehe ce bine de tine. Azi iti vin baietii acasa...sa le cumperi ceva frumos de bun venit .
Concediu placut si sper sa mai bagi randuri pe aici in concediu.
Peste 5 zile e ziua Sandrei...iar am o dilema ce sa ii cumpar . Probabil ii voi cumpara ceva de la mare, plus distractia in Aqua si melba la piscina din apa .

Nelu a mers la masina sa faca ordine in portbagaj, si astept sa urce sa mergem la cumparaturi sa mai luam una,alta. Apoi bagaje si trece ziua cu emotiile aferente inainte oricarei plecari din partea mea .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

hello!

ce surpriza placuta, bianca!!! multumim!!!

e un scump si un dragalas, micul edi!!! si nu pare deloc un prematur...e ca un copil nascut la termen. nu ati vazut ce buculitze are? cam grabit, atat...dar probabil stie el de ce...are multe lucruri de facut in viata...si s-a gandit sa nu mai piarda timpul....

si eu sunt curioasa acum cum va reactiona marco cand il va vedea...

de giova ce sa zic, pare f mandra de comoara ei...sunt sigura ca deja a uitat dupa-amiaza de 01 iulie si noaptea de 01-02 iulie.

aseara piticii mei s-au distrat la maxim. mi-a zis socrela de dimi ca la hotel vega din mamaia aseara au avut spectacol niste dansatoare din brazilia...multa lume adunata la specatcol...iar copilasii erau in fata si dansau...la inceput sebi, mai timid, s-a dus si el in fata, dupa care a inceput sa danseze si sa se duca spre fete...si edi, dupa el.....au dansat baietii mei cu braziliencele pana la 23 00 seara....dani f mandru de ei, cand a auzit!!!

azi am de rezolvat toate hartiile astea de pe birou ca doar...de luni sunt in concediu.....

bianca sunt gata bagajele???? la ce ora e startul??

restul fetelor?!?!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Bianca sa aveti un concediu reusit, cu vreme buna si distractie la maxim. Cu Sandra cu cadoul eu zic ca e simplu ... o intrebi ce vrea si aprobi sau nu . Poate gasiti ceva sa ii placa la mare.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Cristina, dar bebe Edi, daca era considerat prematur, nu ar fi trebuit sa stea la incubator acum? Deci cred ca nu este cazul.
Asa zici, brazilience... mmm, ce mi-ar fi placut si mie .

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Bianca, las-o'ncolo cu raceala vara... ma simt ca naiba, si poate-l intorc si pe Razvan, asta chiar ar fi culmea. Concediu placut si distractie maxima si LA MULTI ANI pt. Sandra.

Auzi Bumbi, dar de ce era Dani mandru ? Ca are asa baieti indrazneti si dansatori de samba , banuiesc? Pupa mami pe ei de frumosi si cumintei.

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

STIAM EU CA UITASEM CEVA:

CRISTINA, SA STAPANESTI SANATOASA SANDALELE SI CAT MAI MULTE PLIMBARI CU ELE CU RAZVAN. CUM SUNT? CE CULOARE, CU BARETE?

scuze pentru majuscule....

ia repede ceva pentru raceala, probabil de la AC, de la apa...e ceva normal, si eu ma mai trezesc ca trebuie sa-mi suflu nasul, fara sa am nimik in rest....sau o fi rinita dr de aseara?!?!

deci sunteti nasi pe 18 , adica peste doua saptamani...nasi de cununie, da? pai si ce sunt prieteni buni....si abia acum s-au hotarat sa va aleaga nasi...?

dani al meu era mandru de baieti...ca au dansat cu braziliencele...ca cica nu au gusturi rele...era mandru de ei!!! in ei isi pune baza!!! ha-ha-ha!!!

bianca sa vezi ce vreme frumoasa veti avea, socrela tocmai mi-a zis ca azi e cea mai frumoasa zi din tot sezonullllsi ei tocmai azi pleaca...ii parea rau....eu zic ca mai bine ii iei cadou sandrei de acolo ceva, sa aiba amintire, o rochita frumoasa....vezi tu, te orientezi.....
...si pentru ca miercuri nu o sa fii aici:

LA MULTI ANI, SANDRA!!!
SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE NOROC IN VIATA SI SA FII FERICITA ALATURI DE MAMI, TATI SI DANI!!!! SI SA IEI IN CONTINUARE NUMAI NOTE MARI!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbi, merci, sandalele sunt bej, din piele, din barete batute-n capse cumva (nu ma pricep deloc la descrieri ), le-am luat din Miniprix cu 68 de lei. Are una dintre fetele lui Razvan si am probat, mi-au placut si gata, aseara le-am cumparat. L-am scos si pe asta mic, in magazin s-a imprietenit cu o fetita MAria, au alergat, a vorbit cu ea, adica vreau sa zic ca a vorbit el primul : cum te cheama? vrei sa alergam? Viorel era la iesirea din magazin, vb la telefon, eu cautam de zor sandale si Razvan fugea printre haine si clenti cu fetita, super a fost.
Rinita da, poate da astfel de simptome. Eu am una alergica, si-mi da batai de cap uneori. Iau deja paracetamol si Coryzalia de ieri. Si eu zic sa te cauti si tu de rinita ta, poate scapi de ea.

Voi stiti cartea "Uimitoarele aventuri ale iepurasului Tup-Tup?" E super, noi o avem de anul trecut, pana sa inceapa sa verbalizeze Razvan, si inca o adora, este o luuunga poezie, rimata si plina de actiune.

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

cristina, ce dragutz...." cum te cheama", primele semne de socializare...noi nu am ajuns la nivelul asta...sebi este un rusinos / timid, in prima faza....daca vrea sa se joace un copil, DACA VREA - pentru ca in general ii place sa se joace singur sau cu mine - ma ia de mana si imi zice sa-l imprietenesc cu baietelul....asa incepe la noi " o relatie"

cristina eu nu stiu cartea... dar ne poti spune poezia sa o invatzam si noi....

noi acum citim si rascitim cartile de la disney....

Mergi la inceput