Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 17
andiaroro spune:
Superbi
si bebe si mamica.
Bumbi-la 37 de sapt un bebe nu mai e considrat prematur, dar cand nasti asa la limita toata lumea vb.... stiu ca mie imi ziceau mereu razand toate moasele ce se perindau:ia uite cum a ratat el prematuritatea.
Cristina- asta-i si putin "statistica" cu saptamanile si prematuritatea, daca bebe isi regleaza bine temp corpului si respira ok ce sa caute la incubator sunt si bebei si mai mici care n-au nevoie de asta cum sunt spitale unde ii baga pe toti nitel cand se nasc sa le fie mai usoara adaptarea cu lumea asta rece de afara![]()
BEbe Edi e un bebe curajos dupa descrierea ce i s-a facut
bumbita spune:
cristina, ce dragutz...." cum te cheama", primele semne de socializare...
noi nu am ajuns la nivelul asta...sebi este un rusinos / timid, in prima faza....daca vrea sa se joace un copil, DACA VREA - pentru ca in general ii place sa se joace singur sau cu mine - ma ia de mana si imi zice sa-l imprietenesc cu baietelul....asa incepe la noi " o relatie"![]()
cristina eu nu stiu cartea... dar ne poti spune poezia sa o invatzam si noi....
noi acum citim si rascitim cartile de la disney....![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
szaboali spune:
Salutare dragelor, mi-e tare dor de voi
...va mai citesc din cand in cand , cand am loc de Iarina p-aci si nu suntem afara![]()
In primul rand Felicitari Giova pentru frumusetea de baiat, sa aiba parete de o viata frumoasa si fericita alaturi de voi si de fratiorul Marcolino.
Noi suntem bine-mersi
plimbareti de nu va pot povesti, mai ales ca acum suntem la buni ca e tata plecat iar la Brasov , ne intalnim cam rar dar asta e...
Iarina e tot asa
o terminatoare...ne termina pe toti, mai nou il educa pe frate-so si il invata sa pape singur, il si cearta cand nu face cate ceva bine, il iubeste la nebunie...se mandreste cu el afara, la toata lumea i spune ca e fratiorul ei si ca e frumos si cuminte
si o asculta (vorba vine...).
In rest ca sa va mai spun? aaa e foarte fitzoasa la imbracat numai cu ce vrea ea, parul numai cum vrea ea tre sa il prind..mai nou e obsedata de culoarea roz, orice ii cumpar tre neaparat sa fie roz
.
Acum asteptam sa vina tata sa mergem in concediu pe undeva ca tare m-am saturat de stat acasa.
Bai zici ca m-am tampit si nu mai stiu scrie...sper ca ati inteles ceva din ce am scris...se vede ca mi-am pierdut antrenamentul
.
Va
pe toate si pe toti spiridusii.
O zi frumoasa sa aveti.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
szaboali spune:
Bianca la Iarina si la Ianis le-a facut grupa sanguina in spital la nastere Iarina are 01 ca mine si Ianis A2 ca Mitica...fiecare cu perechea lui![]()
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
bumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Citeam acum (daca tot nu am somn) despre: Variante de incompatibilitate: tata 0(1) mama 0(1) copil 0(1) probab. confl. 0% tata 0(1) mama A(2) copil 0(1) sau A(2) probab. confl. 0% tata 0(1) mama B(3) copil 0(1) sau B(3) probab. confl. 0% tata 0(1) mama AB(4) copil A(2)sau B(3) probab. confl. 0% tata A(2) mama 0(1) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 50% tata A(2) mama A(2) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 0% tata A(2) mama B(3) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 25% tata A(2) mama AB(4) copil 0(1)sau A(2) sau AB (4)probab. confl. 0% tata B(3) mama 0(1) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 50% tata B(3) mama A(2) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 50% tata B(3) mama B(3) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 0% tata B(3) mama AB(4) copil 0(1)sau B(3) sau AB (4)probab. confl. 0% tata AB(4) mama 0(1)copil A(2)sau B(3) probab. confl. 100% tata AB(4) mama A(2) copil 0(1) sau A(2)sau AB(4) probab. confl. 66% tata AB(4) mama B(3) copil 0(1) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 66% tata AB(4) mama AB(4) copil A(2) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 0% Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
NOI AVEM 0 % CONFLICT:
EU AM B DANI B, SEBI B SI EDI O.
SUPERINTERESANT TESTUL...L-AU FACUT SI COLEGII MEI AICI ....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
T_Ioana spune:
Noi suntem in situatia asta tata B(3) mama A(2) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 50%, Razvan are O1 si a avut icter mai pronuntat. Angi, daca afli mai multe detalii de la dr tau despre posibile probleme ne spui si noua?
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
silvi_2005 spune:
Bianca drum bun si vacanta placuta ! La multi ani in avans pt Sandra . Preturile o sa vezi ca nu sunt asa de mari, mie mi s-a parut chiar ietfin, era ca in Cluj totul.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
asteryaro spune:
Buna seara.
Ce "miscare" pe aici...
Cristina, nu pot pune poezia, e lunga rau de tot
... 45 de pagini, dureaza cam 30 de minute sa i-o citesc lui Razvan, asa ca pas, sorry.
Noi tot prin casa, poate mai iesim putin cu masina, ca eu una m-am copt pe aici... plus ca ma chinuie raceala asta nesuferita.
Silvi, ce mai face frumosul tau?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Buna seara,
Superbissim bebelinul Edi
este Marcolino intreg!!! Giova arata destul de bine dupa atatea ore de travaliu, se cunoaste obosita dar in comparatie cu alte mamici....arata bine ![]()
Bianca drum bun, sa ajungeti cu bine la mare
Timp frumossss si distractie placuta
Vezi ca au spus in seara asta la stiri ca intrarea la Aqua parc este 400 mii pt adulti si 200 mii pt persoanele sub 1.50 m
Adica v.ar costa o zi 1 mil 200 mii
La multi ani pt Sandrina frumoasa
Sanatate si mult noroc in viata 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Fetele multumesc frumos de urari
. Am sa ii transmit si Sandrei urarile voastre
.
Nu mai am timp sa va raspund la fiecare ca merg la somn ca sunt rupta ca am tot trebaluit pe aici, sa apuc sa dorm aproape 3 ore ca la 1.30 plecam.
Maraki, ma costa mai mult 40+40+40+20=140 lei pt ca Sandra are 1,54 cm deci a trecut la tarif de adulti
. Ce prostie...copil la 12 ani sa fie considerat adult
.
Giova, refacere rapida si mult laptic
/.... sunt tare curioasa de reactia lui Marco.
Va
pe toate si ne auzim intr-o saptamana.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...