Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 7
MIHA78 spune:
Nu-mi vine sa cred, ma gandeam de ce s-au umplut asa rapid paginile.
CURAJ GIOVA, EU SPER CA AI NASCUT DEJA!!!! DOAMNE AJUTA! Mi-au dat si lacrimile evident. Bumbi te asteptam cu vesti.
asteryaro spune:
Si de aici, din studiourile DC-TV , ultimele stiri:
Gio n-a nascut inca, asteapta .... e bine, emotionata, nah, da' care n-ar fi ... ca mie mi-au dat lacrimile instant ... ii astepta pe Clau si pe Marco in vizita la ea. are dureri ca la CM, deci e bine.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Maraki...mai pune odata clipul aici ca lumea de emotii nu a mai vazut mesajul tau .
Noi am iesit prin cartier la...cheltuit bani ..mi-am luat si ruj ca nu mai aveam si niste bermude de plaja.
Acum coc 2 vinete astept sa se raceasca sa fac o maioneza sa mancam de cina...cam tarziu dar asta e.
Cosmi e la mare deja..ce bine de ea
Toanca, i-am zis lui Nelu sa mergem intr-o zi la pensiunea "Dracul: si mi-a spus "Hai sa mergem" dar era 16.40 . Am zis nu...altadata sa ne putem bucura o zi intreaga. Am inteles ca e super, a fost cineva a stat si la piscina, este calarie...trebuie sa mergem si noi dupa ce venim de la mare.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Astery, multumim de vesti. Sa speram ca primim cat de curand alte vesti...mai placute
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki |
maraki spune:
fata chiar iti place
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
marakina mie imi place tare mult!!!!....esti stefany wonder, claro!!! si ai o engleza de nota 10....deci romana, germana, greaca, engleza...italiana? in romania, te-ai descurca super ca traducator la o companie de-asta internationala!!!
bianca, te pregatesti doamna!!!!! numai la concedii ti-e gandul?!?! ntz-ntz-ntz!!!
bee foarte frumos numele pentru bebelinul no. 3 - petru octavian!!! razvanelu' nu stie el ce bucurie va fi pe capul lui cand vor fi ei mari, doi flacai...acum o sa fie si gelos, n-o sa vrea sa imparta nici masinutele, o sa vezi...doar pana acum el era printul si ana printesa...fiecare pe partea lui. oricum, va fi minunat cand vor mai creste si veti fi o familie implinita, imi si inchipui cand veti merge prin concedii cu masina voastra de sapte locuri...cu copiii, cu parintii.....
tu mai stii ceva de anasebe si de tibi? ei ce mai fac? tare dor imi mai e de tiberica...macar sa-l vad cum mai arata...poate trec prin el printr-un parc si nu-l mai recunosc...asa de maricel s-a fi facut!!!!
am dat si eu un mesaj la giovalinda si sunt ok, in aceeasi formula...inca...asteptand sa se hotarasca bebe edi si sa-si faca curaj sa coboare....( dilatarea si contractiile adevarate).
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
silvi_2005 spune:
Am intrat in garba sa vad de Giova tinem pumnii sa fie totul ok sa nasca cu bine, ce emotii
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Bumbi eu ma intreb, cum o lasa cu mobilul deschis in rezerva??? doar e monitorizata si este interzis cu mobile....ms esti draguta Auzi...spuneai de engleza, sant strofele scrise pe monitor, stii cum e karaoke Lasa ca am intrat la altii si nu se compara accentul meu cu aia originali de la mama lor
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5