Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 6
bumbita spune:
am vb cu giova la telefon...era la spital, ii facusera clisma, dilatatie 2cm ...deci mai are de asteptat...sa speram ca va ajunge reprejor la dilatatia corespunzatoare pentru epidurala si nu va trebui sa suporte durerile alea...oricum...e o zi f frumoasa... 1 Iulie!!!!
pe marco o sa-l ia de la inot un prieten de-al lor.
sunt bine. a promis ca ne va tine la curent.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Ce bine ca ai sunat Bumbi...eu i-am trimis mesaj.
Clisma...naspha . No sa speram ca va fi bine.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
bumbita spune:
buna fetele, vin cu vesti noi pentru voi....am vorbit cu giovalinda noastra...spun " a noastra" pentru ca e si anoastra - spiridusi de ianuarie-februarie 2006 si a voastra
era f emotionata la spital....ffff...se simtea si in voce, v-o spun....avea dilatatie 2 cm, dureri, bebe e ok, dr de rezerva are o cezariana acum, insa trece si pe la ea sa o vada, tensiunea e buna, bebe are bataile inimii cum trebuie...deci e bine. a promis sa ne tina la curent.
oricum, cert este ca azi e o zi mare pentru ei...1 Iulie - vine bebe edi.
nastere usoara la toate va doresc si sa aveti niste copilasi frumosi, sanatosi si mancaciosi!!!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Bumbi? vad eu dublu? Nu era cumva mesajul pt zmeurici? .
Acum a venit si Sandra mea acasa sa se schimbe si merge afara. Doamne ce domnisoara mare am .
Dani e plecat cu socrii sa spele masina.
Am vrut sa merg la weekend (strand) si nu are chef Nelu .
Sper ca maine sa il conving sa mergem.
Oricum maine de la ora 19 ma intalnec cu colegele de facultate la restaurant sa mai povestim ...asta pt ca nu am fost in stare sa facem un banchet de terminare ca vezi doamne...unele doamne sunt cu "printzipii" .
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Bumbi...1 iulie...poate fi si 2 iulie ...dar sa speram ca nu depaseste ziua
bumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Bumbi? vad eu dublu? Nu era cumva mesajul pt zmeurici? . Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
mor de ras!!!! asa-i, am gresit...ei, asta-s eu, mai gresc...detalii tehnice...dar v-ati obisnuit voi cu mine....
pupici, va pup...vb mai tarziu...ma duc si eu acasa...in seara asta vine bona ...cica sa mai vb, sa ne mai cunoastem.....
Biancas spune:
Bumbito...ai emotii si tu draga . Las ca o sa fie bine.
asteryaro spune:
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ce super !!!!!!!!!!!!!!
bai, mi s-a rodocat tot parul de pe mineeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Hai, Gio , mami curaj, vine bebe Eduard!!!!!
Ce bucurie si DA, ce zi frumoasa, NASCUT DE 1 IULIE, nah, sa moara Tom Cruise ala de necaz , ca mai vine o vedetaaa!!!!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Hai mai ca m.am trezit si am crezut ca citesc de Giova ca a nascut deja Doamne ajuta sa nu dureze prea mult!Cred ca bebelinul v-a semána cu ea Bine ca a apucat-o acum si nu atunci cand era Clau plecat.
Bianca Uite ca Bumbi de emotii, nu a ascultat capodopera mea, tot spunea ea sa bag aici...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5