Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Of Giova, mi-a stat inima-n loc! Vad ca acum de curand ai scris! Nastere usoara. Il asteptam pe Edi! Da-ne de stire ca sunteti ok. Caldura asta o fi de vina. . Uff, doctorul e in concediu. Si a mea e in concediu.
Andiaroro, cum mai e Alex cu febra si bubitele? Il ungi cu ceva sa-i calmeze mancarimile? Sper sa scape printesa de belea.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

ce nebuna sant

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

poate se supara robert ca am bagat pe contul lui de la youtube Ma-sa lipsea...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova acum am intrat si mi-a stat inima in loc nastere usoara, fuga la spital asteptam vesti tinem pumnii iubita sa scapi repede si cu bine !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

AOLEEEEU!!!!GIOVA!!!!! MI S-A RIDICAT PARUL PE MINE DE EMOTIIII......SA NE ANUNTI....BAFTA......O SA FIE BINE...CLAU UNDE E? E DEPARTE? E JOS???? CE ZI FRUMOASA!!! 01 IULIE.......!!!! OFF, CA CE EMOTII MA APUCARA!!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

off, asa e...nu e dr ei....las ca-i bun si asta...doar a fost clau la el si-l cunoaste!!!!

bebe edi te asteptam!!!!

NASTERE USOARA, IOANA!!!

dati-mi si mie, pls, un nr. de mobil de-al ei pe PM!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

si pe marco trebuia sa se duca sa-l ia de la gradi...clau, organizare si rabdare....

las, ca saptamana viitoare au ajutoare...vine socrela , cumnata...tocmai bine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai ce e aici? Mi-a stat inima in loc cand am citit de Giova...si eu care ii spuneam sa stea cuminte pana vin de la mare .
E apa cepoate sa fie...asa a patit si prietena mea...s-a trezit din somn cu balta sub ea.dar fiind la prima nastere a nascut a doua zi.

Doamne ajuta sa fie bine, sa aiba nastere usoara si tinem pumnii sa fie totul bine

Incepem galeria si asteptam vesti....
EDI

Sper sa nu uite Clau de Marco la gradi...azi are inot spunea si deci e pana la ora 17.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki Bravo doamna!!! Canti foarte bine.
Ia uite unde statea talentul si noi nu stiam nimic .
Propune-i italianului sa te lase sa canti seara la restaurant...sa faca un karaoke sa vezi ce fain ar fi. Si tu ca ai fost cu ideea sa iti dea inca 500 E pe luna

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mai Maraki ce calorifere mari aveti voi acolo...cred ca iarna aveti caldura buna in apartament. Mi se par uriasa fata de ce avem noi aici.
M-a sunat soacra-mea ca i s-a stricat combina frigorifica...nu ii mai racea frigiderul..o costa reparatia 300 lei...numai asta avea nevoie acum inainte de a merge la mare .

Mai frate ce emotii am pt Giova zici ca eu nasc .
Sper ca pana deseara sa nasca...sa nu se chinuie saraca pe caldurile astea.

Mergi la inceput