Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 4
bumbita spune:
giova o sa vezi tu ca joi 09.07. nu se intampla nimic. bb edi o sa stea cumintel la locul lui ca ii e bine. ce rost are sa se grabeasca sa iasa afara in lumea asta nebuna?! ia zi, cum il rasfeti acum cand il mangai prin burtica?
referitor la salarii...paleta e f larga...si chiar si in orasele mici si mijlocii: sunt salarii f mari la reprezentanetele firmelor mari de producatori - gen siemens de la cluj, care s-a inchis am inteles si s-a deschis la timisoara - din cate am inteles s-a inchis si acolo - stiu de la cineva care lucra acolo si castiga 5000 euro, gen ford - de la noi,de la craiova si altele si altele. la fel, cunosc prieteni care lucreaza in programare pe calculator care castiga si 10 000 euro pe luna.....deci.....
oricum parerea mea este si mi-o mentin ca serviciile merg cel mai bine in ro. serviciile de calitate. nu investeti multi bani, insa care se descurca, e multumit.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
maraki, originalele sunt inimitabile. oricum, te asteptam...chiar si cu steve wonder!!!!
bianca, doamna, deci de-aia te-ai epilat proaspat..mergi la mare, la soare...ce bine ca ai pigmentul bun...cred ca o sa veniti negri....."7 negri mititei", nu? si cate zile stati in vacanta plecati? cat va tin buzunarele?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
silvi_2005 spune:
Hello si de la noi, acum am terminat cu treaba am gatit de dimineata ca nu am avut mancare si a mai ramas de copt painea, cu caldurile astea prefer sa fac dimineatta tot dar m-am organizat prost azi. Am intrat sa va salut cat digera Alain ca imediat il culc deja a inceput cu "nu culcare mai fata"
Bumbita nu ai zis cum esti cu masina? Conduci, iti place? Eu sunt stresata ca ar trebui sa incep sa conduc sie u si nu imi place deloc ideea am o fobie de condus cat casa . Ca intrebai de dieta am pus deja 2 kg in concediu acum d ela1 am reluat programul ala de 90 de zile si intentionez sa il tin cat pot de bine. Tu cum esti, in poze se vede ca ai slabit f bine.
Giova eu de la deshidratare am patit asa pe caldura aveam flash-uris i pete negre am crezut ca nu ajung acasa, ai grija ca tu esti si mai sensibile fiind gravi.
Bianca nici vb sa fie pe traseu Munchen, avem in traseu Regensburg, Nurnberg in Germania plus ca suntem mereu la niste ore din noapte pe acolo zicand inotdeauna ca data viitoare luam avionul ca se ajunge prea greu. Mi-e si groaza de vacanta din august in privinta drumului ca ne trebuei masina in tara si asa nu am am nervi de trasee de 1750 de km in masina...Chiar asa ca plecati imediat, apa marii cred ca s-a incalzit.
Am plecat la nani unii, bine ca ati zi si voi ca insisit cu somnul de pranz, si la treaba altii
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
bumbita spune:
" mai fata"?! si sebi ma ia cand vrea sa ma santajeze ca nu fac ceva ce vrea el..." nu mai sunt iubita ta".
de condus , nu am condus pana acum...decat portiuni scurte. am permisul expirat si pentru ca mi-am permis si cartea de identitate pe bucuresti, am zis sa-mi schimb si permisul...tot pe bucuresti. numai ca permisul se schimba aici, la mama naibii, undeva prin pipera, in partea ailalta a orasului...asa ca am zis sa astept pana in concediu...asa ca de luni, incep alergaturile...si pentru ca il am deja expirat, stiu ca trebuie sa fac si o fisa medicala asa ca...azi dimi cand am sunat sa ma interesez sunt 7 specializari la care trebuie sa trec pentru parafa.......doua zile imi ia ca nu sunt toti doctorii....sapamana viitoare o rezolv, oricum....
cu masina am mai mers, in schimb....a condus dani, inclusiv cand am adus-o de la craiova....merge f bine...e tare, naravasa, cum imi place mie sa-i zic...prinde una-doua viteza....e micuta. imi place. astept sa o "cunosc" mai bine.
Biancas spune:
Si eu pe aici...mi-am umplut burta cu orez cu tocanitza si cu o felie de lebenitza.
Maraki..asteptam melodia .
Bumbi ,plecam vineri spre sambata la ora 1 noaptea, si sper ca la 9 sa fim in Eforie sa prindem o baie pana la amiaza ca dupa aia o sa fim rupti si o sa dormim pana seara probabil ..cel putin anul trecut ne-am trezit pe la 18 asa ca adio plaja. Nelu va conduce si eu copilot ca nu pot dormi in masina din pacate . Atata m-am chinuit sa incerc sa dorm dar nu tine figura oricat de obosita as fi. Pt mine ar fi crima sa merg in excursie cu autocarul . Lasa gandurile cu alaptatul ca copiii mei meu au supt 2-3 sapt fiecare si nici unul nu e chioras . Babisme. Las ca vezi luni ce iti spune medicul.
La mare stam pana sambata cealalta..deci o saptamana si prefer sa ajung si sa plec sambata ca sa evit aglomeratia de bucuresteni si nu numai pe sosele .
Giova si lui Dani ii place la gradi dar tot mai mult ii place acasa. Prietenul lui Denis e la bunici si chiar demult nu s-au mai intalnit. Si cu alti colegi nu cred ca se va mai intalni curand decat in toamna. Oricum sper sa nu nasti pana vin ca nu trebuie inca ..daca nasti da-mi si mie un sms ca net ciu-ciu si oricum nu vreau sa ma strofoc cu modem.....macar o sapt sa stau fara calc ca sa imi protejez manichiura ce mi-o fac vineri . La pedichiura am sunat si nu are locuri decat peste 2 sapt...ce ma bucur .
Silvia ti-ai cumparat cartea cu dieta de 90 zile? Daca imi fac curaj ma apuc si eu de ea cand vin de la mare...sa vad cu cate kg vin inapoi .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Bumbi, du-te la o clinica particulara pt analizele pt permis...sa vezi ce usor se pune parafa de la toate cabinetele.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
bumbita spune:
bianca, pai da, la policlinica privata ma duc, la aceeasi la care duc si copii si la care am abonament. dar tot am 3 zile de alergat ca nu sunt toti dr. in aceeasi zi, aceleasi ore......
eu cu faza cu copilotul sunt varza!!! nu se poate baza pe mine deloc. daca suntem doar noi doi, mereu imi vine sa dorm in dreapta, la drumurile lungi. mereu imi zice ca daca-i asa, mai bine stau in spate ca-i transmit si lui somnul..... in ultimul timp, ne plindam cu cafea si cola la drum lung si sunt un copilot partener mai bun...dar sa nu exageram....
Giova spune:
cred ca s-a rupt apa....nu stiu...m-am trezit uda tyoata si curge.
mi-e frica....
_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova cred ca s-a rupt apa....nu stiu...m-am trezit uda tyoata si curge. mi-e frica.... _ Gio36+ si Marco(06.01.2006) poze |
Suna-l pe Clau si fugiti la spital!!!!!!!! Nastere usoara Giovalinda si baietel sanatos Nu-ti fie frica, totul va fi bine ca esti in sapt 37
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36