Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 20
asteryaro spune:
Din pacate, asta-i realitatea cu inscrierile la gradi...
Pe noi anul asta ne asteapta o spaga cuprinsa undeva intre 1000 si 1500. Pentru gradi de stat, normal. Ce sa facem, daca nu ne-am orientat la timp.
Dar ce nu facem noi
?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
bb al meu doarme de rupe...a inceput icterul...nu-l pot trezi la papa, ii bag mamelonul in gura si nimic
. poate daca il pun in cap il trezesc
.
mor de cald...sper sa vina clau cu papa sa merg la un dush.
Bombo groaznic ce povestesti....te cred ca va e greu, cu acte cu tot, iar cu gradi...spaga la drumul mare
.
ma bucur ca fetele se inteleg, ca sunteti bine, sper sa nu ne lasi balta acum. vrem poze si cat mai multe detalii.
Cristina de euro
asa de mult....of doamne....ma ingrozesc cand aud.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
asteryaro spune:
Gio
, nu euro, sa nu exageram
, lei romanesti. Dar este destul. Si nu fiindca Razvan este altfel, ci fiindca asa merg lucrurile.
Bombo, 32 de patuturi, da, asta da contributie
. Ca celelalte erau demodate, cine stie
...
Cuiva de aici din oras (sotia unui om de afaceri, bogat, cu cunostinte etc) directoare unui camin i-a cerut... o scara. Acum nu stiu de care, ce fel, dar mamica respectiva a bagat mana in portofel si a scos 1000 lei, anul trecut. Oare ce scara vroia madama directoare de camin? Habar n-am, dar i-au primit fetita la camin/gradi.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Gio, parca daca-l tii la lumina soarelui (la geam) trece mai repede icterul? Pupa mami pe el de dragalas mic
.
Mai, ce departe mi se par toate chestiile de bebe....
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bombonicaaaa Maraki , patutzuri draga , nu paturi , daca erau paturi poate nu ma socam asa de rau Noi am venit acasa cu 4 zile inainte de Pasti , a fost curata aventura calatoria in sine , am venit 6 adulti , 2 copii si mi-am adus si toti cainii , adica 5 la numar Imbrac fetele ca merg in vizite cu sora-mea si revin , o sa am si eu parte de putina liniste Oana mami X 3 PrinteseIustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3 www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL |
Pai tot aia e bombo! Deci de patuturi e vorba nu de paturi de invelit
vezi ca iar intelesesem gresit...Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Asa e cu icterul, trece mai repede daca il tii la lumina zilei, Angelo a avut icter prelungit, a tinut vreo 2-3 sapt si moasa m-a invatat sa il tin in dreptul geamului la lumina multa.
Noi am fost sa intrebam la gradi ce se intampla cu inscrierea de acum 1 an si ceva....au spus ca nu au locuri
si scarbele nu ne.au anuntat deloc...am mai fost in primvara de 2 ori sa intrebam....nu stiu ce vom face....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Gio, sunt prea indrazneata daca te rog sa ne dechizi si noua subiect nou?
Multumim mult.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Bombonicaaaa spune:
Gata , au plecat si mandrele mele cele mari , am ramas doar eu si Rebe , mai trebuie sa fac cate ceva prin casa dar m-am asezat la pc sa mai respir si eu nitel ![]()
Cristina , ce demodate mai patuturile , ca anul trecut cand a luat grupa mica le-au schimbat , sunt tare faine, gen canapele extensibile , dar cica nu sunt atat de practice , trebuiesc curatate mai des , de aia ar vrea sa le schimbe si m-a gasit pe mine mai palida 
Am pus cateva poze in drop si mai vechi si mai noi , sincer va zic ca nu am mai facut poze noi cam demult
Maraki am fost in Germania imediat ce am ajuns in Ro , in Bremerhaven , si m-am gandit la tine mai , ce " aproape " am fost ...Sa nu mai zic ce aventuri am avut cat am stat acolo o zi
, am mers in port sa-mi iau masinile ca acolo le-am trimis si dupa o zi intreaga de stat in sediul firmei de agenti vamali , m-a apucat si pe mine sa merg la buda , crezi ca m-au lasat sa folosesc baia lor din firma ?
Nope
... m-au trimis nemtalaii sa cobor 3 etaje si sa merg juma de km sa gasesc o buda sa ma usurez si eu ca omul
asta dupa ce au luat bani frumosi de pe mine si din vina lor a trebuit sa stau de dim pana la 7 seara in port ...M-au dezamagit ![]()
Plnge Rebe ...
Oana mami X 3
Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
asteryaro spune:
Maraki, ati cam luat teapa, ce-i drept...
Bine macar ca ati aflat acum, si nu in sept., cand dezamagirea ar fi fost si mai mare.
Dar parca ar fi trebuit sa va anunte cu vreo scrisoare, de ce n-au facut-o? Ce nesimtiti...
Nu poti sa-i reclami, ceva?
La alta nu se poate?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteryaro Maraki, ati cam luat teapa, ce-i drept... Bine macar ca ati aflat acum, si nu in sept., cand dezamagirea ar fi fost si mai mare. Dar parca ar fi trebuit sa va anunte cu vreo scrisoare, de ce n-au facut-o? Ce nesimtiti... Nu poti sa-i reclami, ceva? La alta nu se poate? Cristina si Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
Astery nu stiu cum cine am vb, erau copiii in curte si a venit una sa ne intrebe ce dorim. Cred ca era educatoarea
Eu am zis sa mai mergem o data sa intrebam de directoare, vedem ce ne mai spune. O sa mergem sapt asta la alta gradi la o statie de noi, eu as fi vrut aici ca e langa bloc
dar macar sa gasim si la a doua loc. Scrisoare trebuia sa primim de anul trecut din toamna, sant incompetente, ce mai.....Bombo erai departe de mine

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5