Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)
Raspunsuri - Pagina 19
asteryaro spune:
Gio, esti MINUNATA!
Ai povestit atat de frumos
, cu atatea amanunte, incat m-am emotionat de nici nu-mi vine sa ma gandesc la altceva decat la voi2
, acolo, in spital...
Se adevereste vorba, o nastere nu seamana cu cealalta.
Bine ca ati scapat cu bine, ca sunteti sanatosi si fericiti.
Mi-a placut cum ai zis "intai am primit, apoi am dat", asa e si firesc.
Nu cred ca ai de ce te invinovati in legatura cu ce ganduri ai avut inainte... oricare dintre noi s-ar fi putut confrunta cu ceva asemanator, asa ca lasa gandurile naspa deoparte.
Ai acum 2 baieti minunati
, sanatosi, un tati extraordinar de grijuliu si iubitor
("m-a bagat la dus"
, al meu cred ca lesina inaintea mea cu muuult, desi... e plin de muschi
, spala scoica, carutul etc etc etc), o familie adevarata pe care te poti baza oricand.
Sa fiti sanatosi
, sa cresteti mari, si sa va amintiti cu placere si bucurie de aceste momente unice.
Sa creasca bebe Edi mare, sanatos, sa pape bine tzitzi de la mami si sa va bucurati la maxim de toate acestea!
Te imbratisam cu drag
, si inca o data FELICITARI!
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Bombonicaaaa spune:
Buna dragelor !
Ioana felicitari mamico
ma bucur mult de tot pt voi ,va doresc toata fericirea din lume alaturi de copiii vostri , sunteti o familie minunata !Edi bine ai venit pe lume pui frumos !
Fetelor va pup pe toate si pe spiridusi ,mi-e tare dor de voi , recunosc ca va citesc mereu cu mare placere dar de scris mai greu ...dupa asa o pauza de lunga mi-e cumva greu sa scriu , parca nu stiu ce sa zic ![]()
asteryaro spune:
Bombo
, wellcome!!!!!!!!!!!!!!!
Ba io zic ca, dupa asa o pauza mare, chiar ai ce sa ne spui.
Ce faceti, cum sunteti???
Hai, te asteptam cu drag
!
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Ana_m spune:
Hola ,
cateva zile nu am intrat , imi pare rau ca nu am putut sa iti fac si eu galerie Giova , ce surpriza !!!
Sa va traiasca bebeilnul , sa fie cuminte si papacios , si sa va bucurati mereu toti impreuna !! felicitari din toata inima 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
e altfel ca la Marco...ma tot minunez de el, daca pe marco il vedeam urat...pe asta il vad cel mai frumos bebe, Clau e de parere inversa, dar vede el peste vreo cateva sapt. dupa ce facem si ceva bucute.
cand am zis ca am incheiat definitiv acest capitol din viata mea, dr. mi-a raspuns ca da, am terminat cu baieteii, acum sa vina fetitza....dar zau daca as mai trece prin asta...cel putin acum...cand am totul proaspat in minte.
canda ma anunti si pe mine cand vine pachetul de la diana. am si eu acolo hainute pt. baietei.
Ce problema cu numele....lasa ca va decideti voi...toate sunt frumoase.
Bombo te asteptam cu mult drag. chiar ne bucuram. cum e in Ro? v-ati acomodat? ce fac printesele tale?
acum m-a sunat Marco sa ma intrebe de bebi...ce frumos i-a zis. vrea sa mergem acasa...i-a pregatit caruciorul si scoica. azi vor monta si patutul...tare incantat este!
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
Bombonicaaaa spune:
Multam mult de primire , sunteti la fel de dragute cum va stiam .
Mai nici nu stiu cu ce sa incep sa va zic , s-au intamplat atat de multe ,dupa cum stiti suntem in Ro de 3 luni aproape , acum mai e cum mai e ... dar in prima luna a fost super nasol cu acomodarea , Jasmine a doua zi cum s-a trezit s-a cerut ca vrea acasa la ea , in US
Rebe nu a avut probleme cu acomodarea , macar atat ...
Acum e bine , fetele mele cele mari sunt fantastice impreuna , mai se joaca si se iubesc pana se iau la hartza
si vin pe rand si trag de mine sa le fac dreptate , la noi e ca la nebuni in principiu , numai noaptea e liniste
dar nu ma plang , e frumos , e casa plina 
Am inscris-o pe Jasy la gradi si au admis-o , asa ca din toamna am de lucru dimineata sa trimit fetele una la scoala , una la gradi , pieptanat , facut codite ...
Rebecca e mare , are 6 dintisori si a inceput a umbla si ea mai ca rama , mai in 4 labe ,important e ca ajunge unde isi propune si se distreaza si ea micuta de caprele astea mari , e super cand le aud pe toate razand si chicotind 
Am fost si noi nasi luna trecuta , primii nostri fini si a fost tare frumos , Jasmine a fost fascinata de mireasa , numai dupa coada ei era , cand au furat mireasa a intrat fata mea in panica si s-a pus pe bocit si cautat peste tot sa o gaseasca
Bine ca au gasit-o la timp ca nu ma mai intelegeam cu ea , asa suparata era si plangea ca au furat-o hotii pe mireasa .
A fost o perioada super aiurea pt mine cel putin , am avut de umblat cu actele fetelor , sa le inregistrez aici certificatele de nastere , chestie care dureaza 6 luni
timp in care nu beneficiaza copiii mei de asistenta medicala in caz de nevoie , a avut Jasy otita si a trebuit sa platesc consultatii si absolut tot , abia abia au luat-o si la gradi , dupa ce am " cotizat " normal ca asa se practica aici
, sa nu mai zic ce scarbita am ramas dupa o discutie cu directoarea gradinitei in legatura cu inscrierea fetei acolo , e practic gard in gard cu blocul in care locuim , si mi-a sugerat ca daca vreau sa mi-o primeasca la grupa mijlocie , grupa ei , trebuie sa cotizez cu 32 de paturi pt copiii din grupa
paturi care de altfel fusesera schimbate anul trecut dar nu ii mai plac dansei
Pai mai asta e japca la drumul mare ...si totul asa pe fata , fara menajamente , asa ca m-am intors intr-un calcai si i-am zis ca eu imi inscriu copila in grupa mica ca asa vreau eu , mie nu-mi trebuie facilitati de genul asta 
Revin ...
asteryaro spune:
Bombo, abia astept continuarea.
Unde sunt datele din semnatura? Caci cea mica
nu stiu cand s-a nascut
.
Va stabiliti aici definitiv?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
mai Bombo, nu am inteles eu bine??? asa cred! Ti s.a spus sa cumperi saltele pt 32 de paturi????? pai stai nene, de unde a tras concluzia directoarea ca esti asa avuta?
>Baga si tu poze sa vedem fetele
mai aveti catelul? nu inteleg de ce dureaza atat cu actele fetelor
Eu stiam ca santeti in Ro de anul trecut dinainte de sarbatori...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
mai sa fie....vezi cum e limba noastra????
am inteles paturi cu a de la alfabet
...am mai auzit ieri o chestie si tot asa am remarcat ca pt straini e grea lb romana: sa nu uitati sa va uitati
Acelasi cuvant cu inteles diferit![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bombonicaaaa spune:
Maraki , patutzuri draga , nu paturi , daca erau paturi poate nu ma socam asa de rau
Noi am venit acasa cu 4 zile inainte de Pasti , a fost curata aventura calatoria in sine , am venit 6 adulti , 2 copii si mi-am adus si toti cainii , adica 5 la numar
, 3 ai mei , unul al sora-mii si unul a nasilor Rebeccai care au calatorit si ei cu noi , la Otopeni cand am aterizat parca venise circul
Imbrac fetele ca merg in vizite cu sora-mea si revin , o sa am si eu parte de putina liniste ![]()
Oana mami X 3
Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL