Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (324)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bombo,nu ti.a fost greu cu acomodarea dupa atatia ani de America? Povesteste

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Maraki cand am zis ca am fost aproape a fost in sensul ca mai aproape decat eram de obicei , eram macar in aceeasi tara
Daca va zic de acomodarea mea o sa radeti sau o sa ziceti ca-s fitoasa si cu mana pe inima va zic ca eu nu-s fitoasa ...
In prima saptamana a fost cel mai rau , de la casa mare cu camere largi in aparatament a fost schimbarea ce s-a simtit cel mai tare , poate da Domnul si terminam si noi cu casa pana in iarna sa ne mutam , am mers la piata sa facem si noi aprovizionarea si in prima faza nu stiam daca sa rad sau sa plang mi-au trebuit carfofi in casa , ia nene sacul pe umar si-l cara la masina , nema carucioare , preturi mari peste tot si dupa mine nejustificate...
Am avut ghinionul sa zic asa sa ajung in primele saptamani si prin spital cu bunica-mea , mai fetelor nu stiu cum o fi in alte orase dar aici la noi imi venea sa dau cu asistentele de pereti , erau cateva persoane in sala de primire urgente , bunica-mea mai mult moarta decat vie intr-un carut de ala cu rotile , febra 40 , si ele au stat efectiv juma de ora sa rada si sa povesteasca aventurile uneia dintre ele de printr-un club , m-am dus si eu frumos si civilizat dupa vre-o 10 minute sa o rog pe una sa vina macar sa se uite , sa ia si ea o tensiune ceva , temperatura ... nici nu s-a uitat spre mine si m-a trimis afara din camera respectiva ca deranjez , pe cine nu stiu ... am mai stat inca 15 minute , aceeasi situatie , hi hi hi si ha ha ha ... nimeni nu s-a apropiat de pacienta , asa ca nu am mai rabdat si m-am pus pe facut teoria chibritului , rezultat ?! in urmatoarele 5 minute au bagat-o la terapie intensiva ...
Mi-e foarte greu sa ma acomodez in conditiile astea , in multe locuri nu exista respect fata de nimik , am mers in strand cu copiii si nu s-au putut juca pe topogan , acolo trona un mare kk de catel in spitale e jale , la gradinite jale , trebuie sa dai cu sacul , am iesit afara cu cateii si vecina de la blocul alaturat m-a facut cu ou si cu otet la prima ora ca de ce plimb eu 3 caini ? nu sunt destui in cartier ? cine ma cred eu sa ies asa neinvitata cu 3 caini si sa nu credeti ca au facut cainii mei ceva prin gradina ei ... pur si simplu cred ca nu avea alta ocupatie decat sa spioneze oamenii ...
Ma gandesc ca poate sunt eu absurba si nebuna , dar mi-e si ciuda uneori cand stiu ca la capatul lumii unde ajungi ca un strain poti fi respectat , poti avea drepturi fara sa dai spaga , oameni care vb alta limba te accepta si nu mor de grija ta sau sa-ti bage bete in roate si aici ? Aici am ajuns la concluzia ca totul se rezolva cu bani ... cel putin zic asta din experianta care am avut-o in astea 3 luni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Si sa ma si laud putin de cand am venit acasa am slabit 10 kg fara nici un efort , fara dieta , doar asa ...de la aerul tare de munte cred ca se trage sunt tot dar sunt tare mandra ca am dat kg astea jos , poate mai dau 10-15 , asa mi-as dori

Oana mami X 3 Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mai Bombo, nu e de la aerul de munte, ala iti face pofta de mancare Eu ar insemna sa fiu tzar de slaba ca banuiesc, avem aer de munte pe aici din moment ce vezi numai brazi si veverite iar la o ora jumate sant Alpii.
Tare de tot faza cu vecina I-as fi dat eu un raspuns Eu nu stiu cum mai este acum in Ro, am 5 ani jumate de cand nu am fost, nu stiu ce mi s.ar parea ciudat ca eu sant invatata si cu greul ca doar am trait in comunism pana la 20 de ani. Ultima oara cand am fost, nu mi-au placut fitsoasele din super market( cliente )
Nasoala experienta cu spitalul Imi dau seama cat de rau se simtea bunica ta daca au bagat-o direct la terapie intensivaPai era normal sa astepte???? Doamne fereste, alea meritau sa aduci televiziunea peste ele si intre timp sa le filmezi cu mobilul!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou: