Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-10
Raspunsuri - Pagina 7
miki-miki spune:
Mihaele, multumesc ca te rogi pt mine, am nevoie de o minune mare-mare
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
ingeras26a spune:
Miki tin pumnii stransi|!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mihaele spune:
Miki Dumnezeu te va ajuta si ati va arata minune lui este la tine in burtica crede cu tarie in DD si in minunea lui nu ati mai face gandure negre stai linistita si roagate si crede cu tarie in DD .Nu ai pt ce sa-mi multumesti DD are grija de noi .
Puisori dragalasi
jasmine30 spune:
Buna miki-miki ne rugam pt tine sa fie bine bebele tau!
Fetele eu ma gandeam sa fac si analizele pt Factoul V, Factorul II si MTFHR, dar pt ca e foarte scump setul de la Synevo (690 RON), iar la Genetic Lab, doar aceste 3 analize costa 600 RON, eu ma gandeam sa le fac separat, Factotul V si II la Synevo, care ma costa 200 RON si MTFHR la Genetic Lab, care ma mai costa 200 RON. Si asa m-ar costa 400 RON in total si nu 600. Dar ma gandesc, oare valorile celor 3 analize nu trebuie sa fie corelate, adica ar treb facute la acelasi laborator? Ca sincer nu mai stiu ce sa mai zic...
Va pup!
mada23 spune:
Miki...mii de pentru bebicul tau sa lupte, sa se prinda bine, nu inceta sa te rogi.
Ce e cu neputinta la oameni, e cu putinta la Dumnezeu
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
mara72 spune:
miki pentru tine. Si am eu o presimtire ca DD va avea grija de tine si de puiul tau si ca va fi bine
georgia_c spune:
miki, super veste , normal ca poti sa mai speri si sa crezi intr-o minune , cu tot sufletul , cu al tau si al lui vasilica putulica de la mami din burtica ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmine30 Buna miki-miki ne rugam pt tine sa fie bine bebele tau! Fetele eu ma gandeam sa fac si analizele pt Factoul V, Factorul II si MTFHR, dar pt ca e foarte scump setul de la Synevo (690 RON), iar la Genetic Lab, doar aceste 3 analize costa 600 RON, eu ma gandeam sa le fac separat, Factotul V si II la Synevo, care ma costa 200 RON si MTFHR la Genetic Lab, care ma mai costa 200 RON. Si asa m-ar costa 400 RON in total si nu 600. Dar ma gandesc, oare valorile celor 3 analize nu trebuie sa fie corelate, adica ar treb facute la acelasi laborator? Ca sincer nu mai stiu ce sa mai zic... Va pup! |
Nu trebuie sa fie corelate. Fa-le unde e mai ok dpdv pret.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
ingeras26a spune:
Fetelor, voi ati luat heparina?
Daca da, in ce forma? Eu am gasit fraxiparine, sol injectabila.
Cum se face? in ce loc? de cand si pana cand?
Fetele care ati mai luat / facut, ma ajutati va rog?
Va intreb pt ca dr. Uscatescu mi-a spus pe mail "incepem cu mini doze de heparina"...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
miki-miki spune:
Ingerash, Mara, Georgia, Jasemine, Mada, Mihaele multumesc. Am inima cat un purice.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!