Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-10
Raspunsuri - Pagina 6
mikas spune:
Buna fetelor,
Pentru cine e interesata de cariotipul genetic, am inteles de la medicul meu gineco ca cei de la Medsana sunt buni pe aceste analize.
Insa costa foarte mult 2100 ron pt cuplu.
pt Miki
anes spune:
MIki, la extrauterina te doare f. tare burta. Nu cred ca asta este la tine. Ori ai avut dou si s-a pierdut unul, ori ...nimic (adica s-a oprit din evolutie) si tb. sa iti vina CM. Te imbratisez tare, tare!
Stau cu emotii pt. maine la eco!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_let Ingeras, asa e, ca si eu pe eco si analize depasesc de 6 ori sal minim brut pe economie, dar ma referema la astea genetice de cariotip si ce naiba se mai face, ca nu stiu exact ce implica....Stiu ca sunt f scumpe, ca si eu le fac pe toate la Medlife, si numai pe anticorpii antifosfolipidici si anticardiolipinici(analize) am dat 88 ron acum 2 luni, dar asta e, ce sa facem, mergem mai departe... cu incredere. Curaj mcrissa, tinem pumnii, trebuie sa fii bine miha79 |
exclusiv la cele genetice ma refeream... :(
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anes MIki, la extrauterina te doare f. tare burta. Nu cred ca asta este la tine. Ori ai avut dou si s-a pierdut unul, ori ...nimic (adica s-a oprit din evolutie) si tb. sa iti vina CM. Te imbratisez tare, tare! Stau cu emotii pt. maine la eco! http://community.webshots.com/user/annes06 Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) |
Cu parere de rau, te contrazic. Am avut sarcina gemelara, una intrauterina si cealalta extrauterina. Intrauterina s-a oprit din evolutie si am avut avort spontan la 6 saptamani, nici o durere dupa aceea, iar la 8 saptamani am descoperit si extrauterina, dar din pacate atunci cand imi sparseses deja trompa, adik dureri de ma taram dintr-o camera in alta...Deci depinde, poate sa te doara sau poate sa nu...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
lavinia78 spune:
Miki, mcrissafiti increzatoare
Miki astept cu nerabdare vestile de maine de la eco si ma rog sa fie bune.
Eu am fost azi si mi-au recoltat pentru analizele de trombofilie si trebuie sa astept 3 saptamani rezultatele asta inseamna pe 22 deci voi merge la Fundeni dupa 25 cand se intoarce dna doctor, multumesc de informatie criss85
Intre timp ma gandesc ce analize sa mai fac. Sigur voi face o histeroscopie sa vad cum sta treaba dupa cele doua chiuretaje in decurs de 1 an. Ironia sortii, cat de mult m-am ferit de ele inainte de bebe pentru a nu avea probleme si na ....
criss85ma bucur ca ti-au iesit analizele bine si ca s-a lamurit acest aspect.
pentru toate!
Lavinia
profa spune:
miki,scumpa mea...nu vreau sa cred ceea ce scrii... oooofffffffffff,Doamne,de ce?????Am fost plecata,ca-s in vacanta,si eram sigura ca ai facut fiv,si abia am asteptata sa ma intorc,sa am confirmarea...nu pot sa cred...!!!!!si ma ingrijoreaza ca tot cam asa mi s-a intamplat si mie la ultimele 2 sarcini...nu se dubla beta,si pe urma...Si eu n-am luat nici heparina,nici vitamine,la cea din octombrie nici progesteron...asa ca nu stiu daca
e cazul sa dai vina pe vitamine...
Extrauterina nu e sigur,ca am citit cand aveam probl,cu sarcina din octombrie,credeam ca e SEU, un studiu al dr-lui Vladareanu de la Elias,in care zicea ca se exclude o sarcina extrauterina daca progesteronul e mai mare de 25.
La mine,n-am reusit sa aflu ce a fost.Stii cum spun astia:sarcina biochimica. Explicatia? Nu se cunoaste!Doamne...,nici nu-mi vine sa ma apuc din nou...!!!Am mai avut elan,ca le-am vazut pe Avalon,pe mcrissa,pe fata ce a intrat si ne-a spus ca are o minune de fetita(Bine-ai venit printre noi,multumim de incurajari),dar cand vad ce ti se intampla,si stiu ca si mie ultimele 2 dati mi s-a intamplat...,poate e totusi vorba de analize eronate,uite,imi amintesc de o fata de la fiv sau inseminare,care a avut HCG-ul bunicel,si dupa 2 zile dezastru,de la 102 la 105 parca,si a asteptat plangand inca un week-end,pe urma l-a refacut la alt lab. si era super,si sarcina a fost ok,sigur ai citit si tu,nu mai stiu cine a scris...,miki,sunt alaturi de tine...
mcrissa,vrei bataita?Acum esti sub tratament,fii sigura ca va fi bine!Crezi ca e fericit puiul tau cand tu toata ziua plangi?
Avalon,,ce mari sunt puiutii tai...!!!
la toate fetele!!!
Dar stii,miki
mcrissa spune:
miki asteptam vesti bune de la ecograf
ma rog pentru voi sa fiti bine
11+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
miki-miki spune:
Of fetelor, am facut ecograf si mi-a gasit un punctulet in uter care deabia a putut sa-l masoare 2.92/4.55 (azi 5 sapt si 1zi)... nu stiu dc data trecuta nu l-a observat sau a aparut intre timp mi-a zis sa continui cu tratam si sa vedem peste o sapt dc e mai mare ori ba. Fugii repede apoi la laborator sa dau sange pt inca un BHCG sa vad ce val imi mai apare, deseara aflu si apoi decid dc mai fac un pregnyl ori ba. Vreau sa va spun ca progesteronul nu mi-a scazut deloc, azi dimineata ma uitai din nou pe anal si obs ca e alta unitate de masura prima data am avut 190 mUI/ml si la ultimul beta era de 60ng/ml ... deci cam acelas iar la eco corpul galben arata la fel. Deci de aceea durerea de sani persista deoarece am avut in corp ac cantit de progesteron tot timpul. Offf... sa mai cred intr-o minune? Am fost la biserica si m-am rugat la Maica Domnului sa-i dea putere lui bebica, sa capete forta si sa creasca mare .DOAMNE AJUTA!
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
mihaele spune:
Mikibebe este acolo si o sa fie bine ti-am spus ca eu presimt ca o sa fie bine ai asa avezi ca asa va fi sigur ca trebuie sa speri intr-o minune minunea se intampla cu tine acum te pup si continui sa pt tine si bebele tau.
Puisori dragalasi