Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-10
Raspunsuri - Pagina 8
danny1 spune:
miki,ai facut eco endo-vaginal, sau normal?azi,fugeam prin orash sa rez probl de serv,dar cu gandul la tine si la eco .sa ajung repede la serv sa vad cum esti.eu zic ca vei fi bine.of, ca atata le intorc pe toate partile.dar,degeaba,numai Doamne-Doamne ne poate ajuta.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mcrissa spune:
miki sigur punctuletul e bebe care lupta.iti mai aduci aminte ca si la mine s-a vazut tot asa, un punctulet?ai incredere si roaga-te la Dumnezeu sa-l ajute sa creasca mare.si tu si punctuletul tau sunteti in rugaciunile mele
11+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
ingeras iti eram datoare cu un raspuns.ma intrebai daca mai aiu Medyn Forte.da m-am reapucat de el, il iau in zilele in care nu iau aspenter, adica luni, marti, joi, sambata si duminica.am primit un raspuns din Canada despre vitamina B12 sub forma de cianocobalamina si m-am reapucat de el.va copiez si voua ce mi-a scris varul maeu care este dr:
"Da, de fapt ciano este un prefix care de obcidei se da la niste chimicale care sint destul de otravitoare. Dar in doze mici, nu au efecte vizibile. Dozele mici care se elibereaza de la B12 nu sint daunatoare pentru sanatate, si nu am vazut nici un studiu care sa spuna ca ar avea vreun folos utilizare altor forme de vitamina B12. Daca vrei poti utiliza alta forma a vitaminei, methylcobalamina, cum ziceai si tu, si poti sa o gaseti in europa, pote chiar si in romania nu cu mai mult de 20 euro pe cutie.
http://www.supersmart.com/fr--Methylcobalamine-1-mg--Vitamines--0459
Da nu cred ca are mare beneficiu, decit ca aceasta forma am vazut-o mai mult sub forma de pastila de pus sub limba si cred ca absorbtia este ceva mai buna. Deci depinde de tine, eu nu cred ca are vreun efect nociv asupra copilului, prin faptul ca cantitatile de cyanura sint foarte foarte mici. Dar daca vrei o alta alternativa poti sa iei methylcobalamina"
Despre heparina, eu fac Clexane de 0.4.cand se referea la mini doza dr Uscatescu cred ca se refera la Clexane de 0.2 sau chiar 0.4.am auzit cand ii spunea unei paciente ca 0.2 nu inseamna nimic, ca e prea putin, dar aflam noi marti
11+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
profa spune:
miki,iubita mea,iti tin pumnii,azi toata ziua m-am gandit la tine si la puiutul tau.Stii,cred ca te alarmezi degeaba,mi-am amintit,dani de la inseminare a scris ca al 3-lea beta a fost dezastruos,facut la synevo,si dupa aia a facut in alta parte si a fost ok.Abia astept sa vii sa ne spui ca esti bine!Daca nu a scazut progesteronul,nu s-a oprit in evolutie,si daca scade nu inseamna ca s-a oprit,totul depinde cum e beta.Dar sigur o sa fie bine,n-ai gresit nimic in medicatia de sustinere.
profa spune:
ingeras,eu am luat fraxiparina(Fragmin,de 2500 UI),in sarcina mea cea mai lunga,si voi lua dupa ficare stimulare pe care am s-o fac,imediat dupa ce s-a confirmat ovulatia.Se face zilnic,la fel ca si Clexane,vezi ca miki a postat la inceputul fiecarui cap. aici un filmulet in care vezi cum se face.Eu o faceam in burta,ca in filmulet,dar vezi ca se face mai spre "aripioare",nu chiar asa central ca hormonii pt. stimulare.Si,la inceput,imi faceam din 2 in 2 sapt, anal. de sange,sa vedem cum influenteaza heparina.Scadea si inr-ul,si alti parametri de coagulare,si trombocitele au mai scazut,dar nu au scazut ingrijorator.Mie dr. meu mia zis ca el are experienta cu Fragmin,asa a dat el,Clexane nu a dat pana acum,mi-a zis ca in principiu,astea doua fac acelasi lucru.Fragminul costa 7 RON bucata(seringa preumpluta),si se poate compensa 50%.Tu esti deja graviduta?
la toata lumea,si mai ales pentru miki si puiutul ei...
miki-miki spune:
Gata fetelor, am revenit cu picioarele pe pamant, BHCG azi 53..... deci s-a oprit din evolutie. Mi-am facut sperante degeaba... totul s-a terminat de aprox o sapt.... cred ca embrionul vazut astazi ramasese la dimensiunile de atunci. Eu tot banuiesc ca a fost supradoza de B-ri, organismul isi face depozit in ficat de B-ri si cred ca inainte de a incepe stimularea tb sa fac pauza de ele si abia in trim 2 sa le reiau. E suficient sa iau 10 mg de acid folic in trim 1 dc am facut tratam inainte de stimulare 3 luni cu B-rile celelalte. Dar... bineanteles tb refacute anal periodice la B6 B12 si homocisteina pt a nu avea surprize.
Va pupicesc pe toate.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
profa spune:
miki........,tu stii ca eu stiu cum e......cuvintele nu-si au rostul.......dar o luam de la capat,da?
miki-miki spune:
Bineanteles ca o luam de la capat... eu anul asta pun d'un pui iar sub nickul meu ce scrie? Voi reusi!!!! Punct si de la capat.
Pupici pt toata gashcoteca
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
anes spune:
miki, iubita! Imi pare tare, tare rau! Dar ceea ce este mai important, din postul tau vad ca esti mai optimista si nu abandonezi lupta! Ce ma bucur! VEI REUSI!
Stiu ca sufletul tau este zdobit!
Este bine sa iei inainte si dupa ET vitaminele prenatale (Elevit sau Materna) si binainteles tratamentul tau pt. trombofilie. Una pe zi este suficienta este doza calculata pt. necesarul zilnic. Eu asa am luat, iar in plus, 3 mg acid folic, in primul trimestru. Oricum, acesta se elimina daca este surplus. Curaj!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
anes spune:
profa, cred ca la mine te refereai! Eu am o minune de baietel!
Forta fetelor!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)