Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

mikisor-mikisor,eu tot mai ramin la parerea ca unul s-a pierdut si unul a ramas.Of,sa te ajute Dumnezeu si daca e asa sa dai de baut ceva rece...ca e cam cald afara!

Hcg-ul de ieri are 2 incoveniente a fost si la alt lab si sub pregnyl

Sigur va fi bine,simt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Of, Miki, macar sa stii ceva sigur ....
Daca ar fi sa privim partea "buna" dintr-o nenorocire, extrauterina este in mod cert un ghinion teribil dar doar atat, inseamna ca tratamentul tau a functionat foarte bine, organismul tau a raspuns corect, desi a fost mai grea stimularea si este doar o intamplare nefericita.Tratamentul hormonal afecteaza reactivitatea cililor din trompe si motillitatea lor si cine stie ce s-a intamplat.
Probabil la tine nu este cazul, dar pentru probleme imunologice,doza de 5mg de prednison este mica.

La Synevo nu se fac limfocitarele, intrati la subiectul cu Imuno si o sa gasiti toate datele.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Off fetelor, nu vreau sa ma imbat cu apa rece, e de domeniul SF sa mai fie o sarcina viabila la mine. Cat de mare dif poate fi intre 2 laboratoare? Sau astea nu stiu sa numere de la 100 in sus??? Numai asta ar fi explicatia ceea ce nu cred. Maine dc se vede corpul galben mai mic, ceea ce sunt sigura ca e asa dat faptului ca prog a scazut e clar ca ma indrept catre CM.

Eu la viitoarea incercare as vrea sa nu mai iau b6, b12 si vit C in cantit f mari de la inceput pt ca e posibil ca ac sa-i fi daunat. E sufic sa faci tratam min 3 luni inainte, B-rile ac se depoziteaza in organism si ai rezerve apoi destule, nu tb sa-l bombardam pe bb at cand vrea sa se implanteze. Dc imi fac anal homocisteinei acum sunt sigura ca e mica, dar pe nicaieri nu scrie cum afecteaza o homocisteina mica , scrie doar de homocisteina mare

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

miki,eu stiu ca vit C e hidrosolubila.asta inseamna ca se elimina surplusul.nici restul nu cred ca a fost prea mult.sanii dureroshi,sunt semn bun.ca nu te doare burtica,iar e semn bun.ca nu au venit rushi,alt semn bun.teoretic,esti ok.practic,f multe sanse.ce se intampla,din pacate,nu putem controla.ai facut tot ce era omeneste posibil.pe de alta parte,cunosc starile,am trecut prin asta.of,ce greu e.miki,tre sa fii tare,maica.of,ma lasa nervii si puterile.la sf acestei luni voi primi si eu verde sau roshu la bebe.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Miki de ce nu faci si azi un eco? te rog fa si azi eco extrauterina se vede la eco se vede ceva pe trompa si ai dureri sunt mai mult decat sigura ca nu este extra

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mihaele maine dimineata fac ecograf
Danny sanii ma dor din cauza progesteronului care este inca mare, conform buletinului de analiza am prog pt trim III dar ac e eliminat de corpul galben care la randul lui e hranit de HCG. Deci ... mai dureaza ceva pana scade prog definitiv si pana at inca ma vor durea sanii. Ciudat e ca mi se pare ca e mai rau decat ieri dar poate e doar o impresie.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Abia asptept sa vi maine de la eco eu totusi ma

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Cornelia, ms de sfat, ma gandesc unde sa merg...v-am zis, eu la Medlife am facut cam toate anal(cele infectioase si cateva din cele de hematologie), dar nu cred ca au de genetica...voi verifica.
Off, cata neliniste trebuie sa induram si cate sperante se spulbera in cateva secunde dupa o asteptare de saptamani, luni....
Hai sa incercam sa fim mai optimiste si sa lasam timpul sa treaca, stiu ca e f greu, dar incercati sa va delectati cu ceva ce va face placere si sa nu va mai ganditi atat! Sa nu aruncati cu ceva dupa mine, stiu ac e fff greu si eu, la randul meu, sunt la fel de nelinistita, dar....vorbesc si eu!
miki, mcrissa fruntea sus! Fetelor

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Inca ceva: la a ultima sarcina (pt ca asta a fost atent supravegheata, deoarece la prima am stat linistita nestiind ce va sa vina, la a doua-avortul spontan- nu am stiut de sarcina, ciclu a fost normal) nu am urmarit Bhcg, am facut testul cand am vazut ca nu mi-a venit menstra si apoi am asteptat, cu tratament, inca 2 sapt cand am facut o eco si nu am vazut bataile inimii si apoi tot asa...am stat in stress atatea sapt pana la urmat eco cand mi s-a dat teribila veste din nou. So, unde mergeti voi sa faceti Bhcg si cat costa? Ca sa stiu pe viitor, si vad eu cum trebuie urmarite valorile, ca am vazut ca ati scris pe forum (avalon). La cat timp puteti verifica, ca sa stiu si eu...si mersi mult anticipat

miha79

Mergi la inceput

Mihaela eu si sotul am facut cariotipul la Medlife costa 9 milioane amandoi se face la clinica din grivita trebuie sa suni sa faci programare.

Puisori dragalasi

Mergi la inceput