Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
laurairina13 spune:
Mai fetili, voua au inceput cumva sa vi se umfle picioarele? Ca mie astazi parca au inceput sa se umfle si le si simt grele...Asta inseamna ca retin apa???

Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
21+
poze
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Mai fetili, voua au inceput cumva sa vi se umfle picioarele? Ca mie astazi parca au inceput sa se umfle si le si simt grele...Asta inseamna ca retin apa??? ![]() ![]() ![]() Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 21+poze |
DA...ASTA INSEAMNA.....RENUNTA LA SARE (daca poti

20+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
mihamora spune:
| citat din mesajul lui broscuta_80 Pt. Mihamora Draga si scumpa mea. In primul rand felicitari pentru faptul ca ai decis sa faci amnio. Eu traiesc alaturi de o prietena drama de a nu fi facut nici macar un test, si acum plateste scump... Succes!!! ![]() 19+broscutza bubu |
Iti multumesc foarte mult pentru incurajare, chiar ma intrebam daca am facut alegerea corecta

Imi pare foarte rau pt prietena ta.
Burtica ta e foarte frumoasa, la fel de mare e si a mea. Un pic mai devreme o colaboratoare m-a intrebat cat mai am pana nasc, o luna jumate, 2? Si m-a mirat f tare, cum de par asa de mare
ori e ea necunoscatoareMichelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007 POZE
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui Miramar Lacramioara e normal sa te simti coplesita pe de alta parte ma bucur sa vad ca esti in control. Si din cuvintele tale se desprinde ca esti o fire tare. Sa stii ca si eu sunt liber profesionista si se pare ca sotul ramane fara servici asa incat si eu voi avea o problema similara cu tine. Asa incat multumesc Cerului ca sunt sanatoasa si pot veni la servici si sper sa pot veni pana in octombrie. b_carmen super caruciorul. Mie nu mi se pare asa greu la 12 kg. Nu cred ca exista altele mai usoare. Pentru mine e perfect, mai ales ca eu am primit scoica separat de la prieteni care nu mai au nevoie de ea, la fel cum am primit si patut de voiaj si scaun de mancat si scaun de masina. Mihamora sper ca totul e ok azi la amnio. Tin pumnii! Pe contul comun am adaugat poze cu camera proaspat aranjata si mobilata a lui bb (nu m-am putut abtine weekendul trecut). Sper sa va placa. 19+ ![]() |
Multumesc Miramar pentru cuvintele de incurajare. E adevarat ca sunt o fire destul de tare si cu ajutorul vostru, al familiei si al prietenilor buni o scot eu la capat.
Te sarut
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Depinde de tine , ce vrei sa faci cu viata ta..: sa se intoarca la tine sau sa-l uiti si sa mergi mai departe???? S-ar putea sa se intoarca cand o veni bb ![]() 20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Draga SIMINUCO, miel avem pentru toti ca bunicul e cioban cu oi la bistrita!!!!!!
Stau eu si ma gandesc ca ar fi bine sa incetez a ma gandi de fapt la tot ce nu pot nici ghici nici controlo si ca oricum lucrurile se vor aranja de la sine la un moment dat.
Hai sa traim!
Saptamana 15+
broscuta_80 spune:
ionelamaria
ar trebui sa-ti iei inima in dinti, si sa te gandesti ca s-ar putea sa nu fie cineva langa tine tot timpul... singura persoana pe care te poti baza tot timpul esti TU!
Curaj!!!
19+
broscutza
bubu
lacramioara2 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ralia Curaj, Lacramiora. Pt orice in viata exista solutii. esti o gravidutza si o viitoare mamica DC, prin urmare puternica! fruntea sus! ![]() ca sa prinzi curaj
oli 14 saptamani+ |
Multumes de pupici, cat sunt de dulciiii
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui miany75 Lacrimioara fruntea sus ! Da ,probabil iti va fi mai greu decat ne va fi noua ,dar DD va avea grija de voi si iti va da suficienta putere sa te descurci la fel de bine ca oricare dintre noi.Un copil are ,in primul rand, nevoie de dragoste si tu ai dovedit ca dispui de o mare capacitate de a iubi..restul se rezolva ,intr-un fel sau altul..NU fi trista va veni si soarele pe strada ta! Cat despre tata..nu stiu ,zau ,ce fel de om e ala care da bir cu fugitii intr-un moment asa de important..si cum a facut-o o data o poate face mereu ..Bazeaza-te pe tine si pe cei care iti sunt alaturi! ![]() ![]() ![]() ![]() miany 21+ DAVID ANDREI |
SARUMANA pentru multele incurajari. De ar fi toata lumea ca tine si ca restul burticilor care ma ajuta si ma incurajeaza, Doamne in ce lume grozava am trai.
Sa iti dea Dumnezeu sanatate
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Probabil ca vom programa o noua eco.... medicul la care merg intra si el in concediu pe 18... si e cam aglomerat. Putem merge la doctorita care ma va asista la nastere in maternitate...o sun.... si ma cheama a doua zi... fara probleme... dar eco acolo sunt destul de proaste... si el si asa nu stiu ce va pricepe ![]() . Gasim noi o solutie.... Dar eram setata ca pe 7 e acasa.... pana atunci mai aveam rabdare...si acum.... mai trebuie sa astept 7 zile... pare asa muuuuult 17+ ![]() Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
Ionela, curaj curaj ca in final vine el. Cu noi toate fiind cu gura pe tine, o sa vezi ce repede trece timpul.
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Mai mai da harnicute mai sunteeeti! off..abia acu am reusit sa citesc si eu tot din urma! Lacramioara, fruntea sus, sunt momente grele in viata pe care ne este dat sa le trecem uneori singure, fara jumatatea visata! Dar nu dispera, cand crezi ca e mai rau, o sa fie cineva sigur sa iti intinda o mana de ajutor, fix poate de la cine te astepti mai putin! Eu asa am patit de fiecare data! E drept ca nu e situatia prin care treci tu acum, dar au fost si la mine vreo doua momente dificile rau, si eram si in tara straina, numai cu oameni straini in jurul meu!Uau..discutati de cumparaturi, caruturi etc./..si eu vreau sa incepem sa luam de prin luna a 7 cand intru in prenatal, dar se pare ca nu am sustinere de nicaieri, ca comenteaza tot neamu:nu e bine sa cumperi pana nu se naste copilul! ![]() Astia ma scot din sarite rauuu! Pai daca e sa ma iau dupa ei, fie alerg cu copil urlator in brate si operata prin magazine sa caut cadita, patut, carut...fie trimit sotul, care cine stie ce bazaconii cumpara!![]() Deci nu imi convine nicidecum! Vad eu cum mediez situatia, si dupa 7 luni luntre si punte ma fac, si tot le cumpar in tihna, studiate in toate detaliile!![]() Larisel, citisem ca vei naste la euromaterna! Ma intereseaza si pe mine ft mult subiectul asta, eu deocamdata merg la dr.Stanca Razvan, si sunt multumita de el, dar daca e sa nasc cu el sunt obligata musai sa nasc la euromaterna, ca in spital nu il mai primesc netontiii aia de medici ! Ca nu stiu ce discutii s-au iscat si nu ii mai primesc pe doctorii care deja colaborreaza cu clinicile astea particulare: Isis si Euromaterna! In acelasi timp, acolo la euromaterna costurile sunt deeestul de mari, adik vreo 50mil, asta in conditiile unei nasteri ok, fara bb cu probleme, sa mai fie necesare cine stie ce tratamente, sau bb prematur care necesita incubator si care inteleg ca presupune niste costuri destul de piperatee...Deci..sunt intr-o mare dilema! Tu ai fost la euromaterna, ai vazut conditii, ce stii in plus fata de mine??? Imi cer scuze fata de restu fetelor, poate era mai bine sa dau PM.. Iar se discuta de kg...eu am luat 5.5kg in 21 sapt sarcina...Deocamdata sunt in normalitate conform unor grafice, dar..ultimele 3 kg le-am luat in ultima luna, ceea ce nu e deloc normal! Pai mai am inca 4 luni juma de sarcina*3kg??unde ajung??19kg...mi se par asa muuulteeeeeee![]() ![]() ![]() Vad ca sunteti toate mari gospodine pe aici, dulceturi, prajituri...poftesc la toate..da bineintelles ca comoda de mine..nu ma apuc eu acu de facut de astea..plus ca aici pe litoral sunt asa scumpe fructele, ca nu te poti baga sa faci dulceturi... Pai inca kg de cirese e de la 7.5lei in sus si merge si pan la 10 lei, nectarinele 5.5, piersici mai gasesti cu 4lei da urate in spume... ![]() Ia sa trimit raspunsu, ca deja cred ca ati umplut vreo 3 pagini de cand ma lupt sa scriu mesaju ![]() Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 21+poze |
Laurica draga, multumesc mult de incurajari. E greu tare printre straini e adevarat. Hai ca o veni soarele dupa ploaie cum zici tu
Saptamana 15+