Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Lacramioara, capul sus, burta inainte, zambetul pe fata si curajul in suflet. Hai, ca se poate. Mamici singure sunt destule, din cauza tatilor iresponsabili. Cunosc o fata care a nascut si apoi a dat tatal in judecata pentru pensie alimentara pentru ca acesta nu vroia sa recunoasca copilul. Eu am barbatul langa mine, in curand o sa facem si cununia civila, dar, sincer, tot singura ma vad crescand copilul si asta nu din cauza ca nu ma va ajuta, ba din contra, ci doar pentru ca sunt obisnuita s ma descurc singura.

Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+)

Draga Pirelia, mare adevar graiesti. Si eu ma descurc singura de cand ma stiu si de multe ori cred ca de la asta mi se trag o gramada de lucruri rele, oamenii au senzatia ca tin la orice si ca oricum cad in picioare si atunci nu se mai gandesc prea mult cand lovesc sau fug.

Sa ne traiasca noi puiutii si la mai multi.

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Simina, mama ta expedieaza si prin curierat un castronas de supita? Daca da, vreau, doua castroane.

Fetelor, m-am decis, fac cununia civila la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie, respectiv 29 august sau 5 septembrie. Cum nu dispun de bani multti pentru acest eveniment, si timp scurt de organizare, o sa inchiriez caminul cultural din satul in care m-am mutat. O sa-l cosmetizez putin inainte de eveniment. Apoi, m-am gandit sa-mi rog sefa, penru ca firma are si un restaurant (nu pot apela la el din considerente de transport, distanta, etc.), sa-mi imprumute bucatarul, vesela si mesele si scaunele aferente. M-am gandit sa fac un bufet suedez. Credeti ca este OK? Invitati nu or sa fie multi, sau mai bne spus nu or sa vina multi. Dar nu vreau sistemul tipic cu pune-te masa, strange-te masa, ci fiecare sa se serveasca cu ce doreste. O sa ma duca prea mult cheltuielile? Ce spuneti? Va place ideea?

Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+)

Mamico, imi placi de nu mai pot ca ai idei practice si sanatoase. Parca ai fi eu. Intodeauna m-au secat nuntile astea cu pompa si mese puse, si am apreciat la nuntile din strainatate cat de relaxate erau, cu bufet suedez si asa mai departe. Eu cred ca te-ai gandit super bine, va fi inedit si romantic.

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Simina - frumoasa burtica

Lacramioara - nu mai fi trista,sunt sigura ca o sa te descurci, esti o femeie puternica si ai
sa faci totul pt puiutul tau.

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

broscuta_80,
lacramioara2
eu stiu ca nu va fi mereu langa mine... cu serviciul lui..... mai mult e plecat decat acasa... adica pleaca aproximativ 2 luni jum.. si sta acasa o luna jum... Nu e usor... m-am invatat sa imi rezolv singura problemele... De venit sigur vine... nu imi fac griji... dar pleaca iar.... e... poate nu am de ce ma plange in fapt.... probabil nu e foarte rau... si sunt probleme mult mai grave decat asta.... Multumesc mult pt incurajari

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

LACRAMIOARA un barbat care da bir cu fugitii in astfel de momente nu te merita.

Lidia

nici pe mine nici pe Maruca mea iubita

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

simina sa stii ca asemanarea cu prietena ta este izbitoare....hmmm
si tu ai o burtica SEXY, daca nu te superi...

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Pirelia, citisem da uitasem sa iti raspund
Asa am facut noi pt acasa pt invitati in ziua nuntii: bufet suedez!
Da de lene ce mi-a fost nici nu am stat sa tai aperitive, am dat comanda tot asa la o firma de catering si mi-a adus 3 platouri foooarte foarte mari cu de toate gatite, de la gherute de pui, pui shanhai, tot felu de minunatii, legumele taiate super aiuristic, ce sa mai ...era o placere sa le privesti! Ca doar nu eram sa stau la cratita sa le fac eu cu o zi inainte
Si am mai facut si niste sarmalute de gura babelor..si friptane la cuptor vreo 3 tavi, astea vineri...Noroc cu mama si un unchi care au bucatarit si maiestrit acolo, ca eu..nici o sansa sa ma descurc singura!
Plus am dat iarasi comanda de prajituri bunutze si proaspete de la o patiserie care si astea mi le-a dat deja aranjate pe platou, si iarasi am dat comanda de saratele si foietaje cu branza tot asa aranjate frumos pe platouri de carton, de eu numa le-am trantit pe masa, fara sa ma deranjez sa strang/sa spal platouri dupa!!
E foarte usor acum, bani sa ai...ca nu tre sa te mai stresezi ce si cum sa le asezi, sa le gatesti!

Proaspata Doamna!

Laura, 21+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

ca se te mai inveselesc.. numele meu este raluca, dar sinonim lui in greaca este ralia.. cat am stat acolo in grecia si pana s-au obisnuit sa imi zica ralia, eram cand maluca, cand maruca, cand luluca..
ai ales un nume frumos pt printesica ta..

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Citat:

Lidia

Saptamana 15+

oli 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Mihamora, bineinteles ca ai facut alegerea corecta! Iar ceea ce faci dupa, este numai decizia ta. Vad pe viu ce inseamna, ma intelegi? Si iti spun ca tu vei suferi cel mai mult daca nu decizi tu pentru tine...
Eu sunt f mandra de burtica mea, nu am luat decat 3,5 Kg. pana acum, in schimb burtica e marisoara...si imi place.

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralia

ca se te mai inveselesc.. numele meu este raluca, dar sinonim lui in greaca este ralia.. cat am stat acolo in grecia si pana s-au obisnuit sa imi zica ralia, eram cand maluca, cand maruca, cand luluca..
ai ales un nume frumos pt printesica ta..

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Citat:

Lidia

Saptamana 15+

oli 14 saptamani+

Nu pot sa cred, doamne ce m-ai facut sa rad mai maluca luluca

Saptamana 15+

Mergi la inceput