Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Pirelia, mie imi place ideea cu bufet suedez! si eu am vrut nunta in club (pub) cu bufet suedez! dar ....pt ca veneau rude de la tara ale mele ale sotului etc... cat sunt eu de nonconformista uite ca am cedat si am facut nunta cu "pampoane", "fundite", "floricele" si in restaurant!
dar te sustin sa stii cu bufetul suedez! GO!
PS eu sunt de loco din Targoviste, dar dupa terminarea facultatii am ramasa in buc..deh ...mai multe oportunitati de job etc...

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

SIMINA nici mie nu imi ieseau galustile deloc pana cand mi-a dat soacra-mea reteta. Daca vrei ti-o trimit.

Lidia

ahaaa....vreau

reeditez.....AM VAZUT-O...MULTUMESC

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

laurairina Nu am fost inca la Euromaterna, dar sunt sigura ca nu vreau sa nasc la Spitalul Judetean Constanta despre care am auzit numai orori si cred ca e putin spus. Plus ca toti medicii buni din oras au plecat pe la clinicile private si efectiv nu stiu ce doctori au mai ramas la spital. Preturile la Euromaterna sunt intr-adevar piperate, eu nu dispun de cine stie ce resurse financiare drept pt care probabil voi face un credit pt nastere si lucrusoarele ce trebuiesc achizitionate la inceput, dar cred ca merita tot efortul. Plus ca ieri am auzit de cineva care a nascut natural la Spit.Jud. anul trecut si a platit 400 euroi numai la doctor, deci cu totul cred ca a ajuns la 600-700, ceea ce e multisor pt conditiile din spital si o nastere naturala. O problema la Euromaterna este aceeasi la mai toate clinicile private, adica desi e super dotata cu aparatura pt nastere, spitalizare, conditii de igiena etc., nu prea e pusa la punct la capitolul neonatologie, deci daca bb are probleme e posibil sa ajungi oricum la Spit.Jud. E un risc pe care eu o sa mi-l asum, pt ca in spital cu toata dotarea lor oricum risti sa nu se ocupe nimeni de tine si de bb sau sa se ocupe tarziu. Plus ca sper ca pana in noiembrie-decembrie cand nastem noi poate se pun la punct si la capitolul asta. Uite www.euromaterna.ro/acasa.html" target="_blank">aici linkul la site-ul lor, poti sa vezi cum arata, preturi etc. Eu inca nu am abordat subiectul nastere cu doctoritza mea ca sa vad si parerea ei, dar nu cred ca ma voi razgandi.

14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Noua imagine

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

simina esti o draguta!!! Si eu am burtica mai jos, sub semnatura. Crezi ca e cam mare?

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Larisel, asa imi spunea si doctorul meu, ca venise o mamica la el dupa nastere si cica adunat daduse la nastere in spitalu judetean vreo 800euroi ..deci..inca 200 euroi in plus ca sa nastem la euromaterna in conditii bune, si cu tratament uman..zic ca se merita!
Acum, eu sunt din Mangalia, conditiile din maternitatea de aici cica sunt ok, si cica si scorurile de la nastere de aici sunt putin mai mici..undeva 200-300 euro doctoru/nastere. Deci scoruri mai mici, si ...of..ma bate gandu sa raman aici sa nasc, da e o sg doctorita..si e tuta rau si asta cica! vine doar la cezariene, in rest se naste cu moasa
Offf..chiar nu stiu ce sa fac..
Se mai aud atatea si de clinicile particulare de rau in ultimu timp..

Proaspata Doamna!

Laura, 21+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

cill fetele cu burtiile oricum nici una nu seamana cu cealalta chiar si la aceeasi varsta, eu am deja burta mare la 18-19 sapt, dar deja nu-mi mai pun problema asta tocmai ca am vazut si mai mici si mai mari

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Ce burtica faina ai Simina hihih am zis eu ca incepem sa ne aratam acum burticile.
Si eu am pus poze jos la semnatura mea
va pup

18+
roxyaly

Wow, roxyaly, ce buburuza portocalie ai acolo!!!! Felicitari!

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

[quote]citat din mesajul lui roxyaly

Ce burtica faina ai Simina hihih am zis eu ca incepem sa ne aratam acum burticile.
Si eu am pus poze jos la semnatura mea
va pup

18+
roxyaly

foarte frumoasa este burtica sa cresteti mari

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Noua imagine

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

simina esti o draguta!!! Si eu am burtica mai jos, sub semnatura. Crezi ca e cam mare?

19+
broscutza
bubu

Te-am admirat de ieri, semeni leit cu prietena mea...sau cel putin asa mi se pare mie

Si sa nu mai aud asa ceva...cum adik e prea mare burtica???....fiecare cum asimileaza!!..

Nu stiu daca te-ai uitat la pozele mele , da uite de unde am plecat si unde am ajuns pana acum

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Pt. Mihamora
Draga si scumpa mea.
In primul rand felicitari pentru faptul ca ai decis sa faci amnio. Eu traiesc alaturi de o prietena drama de a nu fi facut nici macar un test, si acum plateste scump...
Succes!!!

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput