Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
Pirelia spune:
Lacramioara, capul sus, burta inainte, zambetul pe fata si curajul in suflet. Hai, ca se poate. Mamici singure sunt destule, din cauza tatilor iresponsabili. Cunosc o fata care a nascut si apoi a dat tatal in judecata pentru pensie alimentara pentru ca acesta nu vroia sa recunoasca copilul. Eu am barbatul langa mine, in curand o sa facem si cununia civila, dar, sincer, tot singura ma vad crescand copilul si asta nu din cauza ca nu ma va ajuta, ba din contra, ci doar pentru ca sunt obisnuita s ma descurc singura.
Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+)
roxyaly spune:
Lidia si eu vreau reteta de galusti ca nici mie nu imi ies.....of fac numai bombe de iti spargi capul daca arunci cu ele![]()
18+
roxyaly
miany75 spune:
Ma duc si eu sa gatesc ceva ..vad ca pe aci se gateste intens![]()
Ne auzim mai incolo..va 
miany
21+
DAVID ANDREI
Pirelia spune:
Simina, mama ta expedieaza si prin curierat un castronas de supita? Daca da, vreau, doua castroane.
Fetelor, m-am decis, fac cununia civila la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie, respectiv 29 august sau 5 septembrie. Cum nu dispun de bani multti pentru acest eveniment, si timp scurt de organizare, o sa inchiriez caminul cultural din satul in care m-am mutat. O sa-l cosmetizez putin inainte de eveniment. Apoi, m-am gandit sa-mi rog sefa, penru ca firma are si un restaurant (nu pot apela la el din considerente de transport, distanta, etc.), sa-mi imprumute bucatarul, vesela si mesele si scaunele aferente. M-am gandit sa fac un bufet suedez. Credeti ca este OK? Invitati nu or sa fie multi, sau mai bne spus nu or sa vina multi. Dar nu vreau sistemul tipic cu pune-te masa, strange-te masa, ci fiecare sa se serveasca cu ce doreste. O sa ma duca prea mult cheltuielile? Ce spuneti? Va place ideea?
mihamora spune:
Simina - frumoasa burtica
Lacramioara - nu mai fi trista,sunt sigura ca o sa te descurci, esti o femeie puternica si ai
sa faci totul pt puiutul tau.
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
mihamora spune:
Pirelia - mie imi place ideea, suna foarte bine. Bafta!
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Ramonika spune:
pirelia - si mie imi suna bine, numai ca tre sa te gandesti bine la logistica, cine face mancara, cine o aseaza, cine aduna una-alta de pe acolo si chestii din astea. cineva o sa trebuiasca sa fie "de sacrificiu" sau puteti plati pe careva.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Lidia74 spune:
RETETA GALUSTI
Este atat de simpla reteta incat la inceput am crezut ca nu o sa imi iasa galustile. Deci:
-se bat 2 oua intregi (fara coaja desigur :))))cu furculita cca 2-3 min. Se pune si o lingurita de unt si un praf de sare. Apoi se pune gris cat sa iasa ca o smantana groasa si se lasa sa stea 5 min. In apa care fierbe in clocote mici se pun galustile pe rand cu lingurita. Se inmoaie de fiec data lingurita in apa calda ca sa se desprinda galustile de pe ea. Apoi se ia fiec galusca intr-o lingura si de inteapa in mijloc cu cutitul. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10-15 min. Intre timp se intorc galustile si pe partea cealalta cu lingura. Cand sunt gata se stropesc cu putina apa rece si se lasa sa stea cu capacul pus si focul stins.
Sper sa va iasa. Mie mi-au iesit din prima. 

Pirelia spune:
Michelle, Ramonika, multumesc. Nu ma gandisem si la ospatarite. Dar da o sa-mi trebuiasca.
De mancare si platouri se va ocupa bucatarul firmei, daca obtin acordul patronilor. Mi le va aduce in ziua cu pricina. Cred ca voi angaja 2 fete care sa stranga de pe mese.
Daca mai are altcineva idei le astept cu placere.