Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
miany75 spune:
este unul Chicago air (hauck),care aduce cu cel care l-am vazut eu..
miany
21+
DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
buna, miany75,daca gasesti cumva modelul pe net te rog trimite-mi un PM, ca mama vrea sa cumpere deja. saru mana 
17 +
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj buna, miany75, daca gasesti cumva modelul pe net te rog trimite-mi un PM, ca mama vrea sa cumpere deja. saru mana ![]() 17 + |
k..am sa mai caut, daca il gasesc te anunt

miany
21+
DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
La mine nu deschide ste-ul, dar iti multumesc frumos 
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Andre, Miany v-am trimis PM poate gasiti pe site-ul asta...erau mai multe modelele din cate am vazut eu... ![]() 17+POZE |
17 +
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Andre, Miany v-am trimis PM poate gasiti pe site-ul asta...erau mai multe modelele din cate am vazut eu... ![]() 17+POZE |
multumim ,Romanitza ..dar nu il pot deschide

miany
21+
DAVID ANDREI
Romanitza_31 spune:
uffff mama lor de site-uri ...
daca nu merge cum v'am zis in al doilea pm, gugaliti un pic ca eu asa am dat de astia!
17+
POZE
laurairina13 spune:
Mai mai da harnicute mai sunteeeti! off..abia acu am reusit sa citesc si eu tot din urma!![]()
Lacramioara, fruntea sus, sunt momente grele in viata pe care ne este dat sa le trecem uneori singure, fara jumatatea visata! Dar nu dispera, cand crezi ca e mai rau, o sa fie cineva sigur sa iti intinda o mana de ajutor, fix poate de la cine te astepti mai putin! Eu asa am patit de fiecare data!
E drept ca nu e situatia prin care treci tu acum, dar au fost si la mine vreo doua momente dificile rau, si eram si in tara straina, numai cu oameni straini in jurul meu!
Uau..discutati de cumparaturi, caruturi etc./..si eu vreau sa incepem sa luam de prin luna a 7 cand intru in prenatal, dar se pare ca nu am sustinere de nicaieri, ca comenteaza tot neamu:nu e bine sa cumperi pana nu se naste copilul!
Astia ma scot din sarite rauuu! Pai daca e sa ma iau dupa ei, fie alerg cu copil urlator in brate si operata prin magazine sa caut cadita, patut, carut...fie trimit sotul, care cine stie ce bazaconii cumpara!
Deci nu imi convine nicidecum! Vad eu cum mediez situatia, si dupa 7 luni luntre si punte ma fac, si tot le cumpar in tihna, studiate in toate detaliile!![]()

Larisel, citisem ca vei naste la euromaterna! Ma intereseaza si pe mine ft mult subiectul asta, eu deocamdata merg la dr.Stanca Razvan, si sunt multumita de el, dar daca e sa nasc cu el sunt obligata musai sa nasc la euromaterna, ca in spital nu il mai primesc netontiii aia de medici ! Ca nu stiu ce discutii s-au iscat si nu ii mai primesc pe doctorii care deja colaborreaza cu clinicile astea particulare: Isis si Euromaterna! In acelasi timp, acolo la euromaterna costurile sunt deeestul de mari, adik vreo 50mil, asta in conditiile unei nasteri ok, fara bb cu probleme, sa mai fie necesare cine stie ce tratamente, sau bb prematur care necesita incubator si care inteleg ca presupune niste costuri destul de piperatee...Deci..sunt intr-o mare dilema! Tu ai fost la euromaterna, ai vazut conditii, ce stii in plus fata de mine???
Imi cer scuze fata de restu fetelor, poate era mai bine sa dau PM..![]()
Iar se discuta de kg...eu am luat 5.5kg in 21 sapt sarcina...Deocamdata sunt in normalitate conform unor grafice, dar..ultimele 3 kg le-am luat in ultima luna, ceea ce nu e deloc normal!
Pai mai am inca 4 luni juma de sarcina*3kg??unde ajung??19kg...mi se par asa muuulteeeeeee

Vad ca sunteti toate mari gospodine pe aici, dulceturi, prajituri...poftesc la toate..da bineintelles ca comoda de mine..nu ma apuc eu acu de facut de astea..plus ca aici pe litoral sunt asa scumpe fructele, ca nu te poti baga sa faci dulceturi...
Pai inca kg de cirese e de la 7.5lei in sus si merge si pan la 10 lei, nectarinele 5.5, piersici mai gasesti cu 4lei da urate in spume...

Ia sa trimit raspunsu, ca deja cred ca ati umplut vreo 3 pagini de cand ma lupt sa scriu mesaju
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
21+
poze
Lidia74 spune:
SIMINA nici mie nu imi ieseau galustile deloc pana cand mi-a dat soacra-mea reteta. Daca vrei ti-o trimit.