Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
eu inca nu ma grabesc sa cumpar carucioare si alte alea, mai astept poate primesc ceva de pomana... ![]()
desi nu avem prea multi cunoscuti cu copii mici, insa cine stie de unde pica si ce pica... ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ionelamaria spune:
si eu vreau sa las cumparaturile pentru ma tarziu.... desi tare "ma mananca buzunarul" . Vine el sotul si ma tempereaza.... imi taie pofta de cumparaturi imediat.... stramba din nas la 2-3 chestii pe care eu le vreu si ma intorc repejor acasa![]()
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Romanitza_31 spune:
uite aici carucioare Hauck: http://www.bestreclama ilegala - avertizare/m-38-hauck.aspx?resetfilters=true
nici eu nu cumpar chiar acum, dar macar sa imi fac bugetul sa stiu ce bani ne trebuie atunci etc....
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Am vazut ca discutati despre carucioare ..Eu am vazut unul care mi-a placut tare mult ,de la firma Hauck -nu l-am gasit pe net...are si landou,devine sport ,cu acoperitoare de iarna si de ploaie,cu un singur sir de roti (ceva mai mari decat la cele cu roti duble- mi se par mai practice pt trotuarele de la noi)din cauciuc ,cu suspensii ,cu suport pt bagaje si are si geanta inclusa in pret..era undeva in jur de 1100 ron. miany 21+ DAVID ANDREI |
17+POZE
Romanitza_31 spune:
uffff, reclama ilegala ....
daca vrei iti trimit PM, eu am gugalit un pci si am dat de site-ul asta!
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Romanitza_31 uite aici carucioare Hauck: http://www.bestreclama ilegala - avertizare/m-38-hauck.aspx?resetfilters=true nici eu nu cumpar acum, dar macar sa imi fac bugetul sa stiu ce bani ne trebuie atunci etc.... ![]()
17+POZE |
17+POZE
miany75 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Romanitza_31 uffff, reclama ilegala .... daca vrei iti trimit PM, eu am gugalit un pci si am dat de site-ul asta!
17+POZE |
vreau PM,PLEASE
..Eu pe unde am intrat nu am gasit modelul respectiv..miany
21+
DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
unde, unde?
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Am vazut ca discutati despre carucioare ..Eu am vazut unul care mi-a placut tare mult ,de la firma Hauck -nu l-am gasit pe net...are si landou,devine sport ,cu acoperitoare de iarna si de ploaie,cu un singur sir de roti (ceva mai mari decat la cele cu roti duble- mi se par mai practice pt trotuarele de la noi)din cauciuc ,cu suspensii ,cu suport pt bagaje si are si geanta inclusa in pret..era undeva in jur de 1100 ron.miany 21+ DAVID ANDREI |
17 +
miany75 spune:
fetelor ,nici eu nu ma grabesc sa cumpar..mai astept ,dar am inceput sa testez piata...caruciorul ,mi-l cumpara mama,din prima ei pensie
,asa ca trebuie sa caut ceva sa fie acceptabil si ca pret...daca nu mai contribui si eu..
miany
21+
DAVID ANDREI
Andrecluj spune:
si eu as vrea PM, multumesc
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Romanitza_31 uffff, reclama ilegala .... daca vrei iti trimit PM, eu am gugalit un pci si am dat de site-ul asta!
17+POZE |
17 +
Romanitza_31 spune:
Andre, Miany v-am trimis PM poate gasiti pe site-ul asta...erau mai multe modelele din cate am vazut eu...
17+
POZE