Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu inca nu ma grabesc sa cumpar carucioare si alte alea, mai astept poate primesc ceva de pomana...
desi nu avem prea multi cunoscuti cu copii mici, insa cine stie de unde pica si ce pica...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

si eu vreau sa las cumparaturile pentru ma tarziu.... desi tare "ma mananca buzunarul" . Vine el sotul si ma tempereaza.... imi taie pofta de cumparaturi imediat.... stramba din nas la 2-3 chestii pe care eu le vreu si ma intorc repejor acasa

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

uite aici carucioare Hauck: http://www.bestreclama ilegala - avertizare/m-38-hauck.aspx?resetfilters=true
nici eu nu cumpar chiar acum, dar macar sa imi fac bugetul sa stiu ce bani ne trebuie atunci etc....

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Am vazut ca discutati despre carucioare ..Eu am vazut unul care mi-a placut tare mult ,de la firma Hauck -nu l-am gasit pe net...are si landou,devine sport ,cu acoperitoare de iarna si de ploaie,cu un singur sir de roti (ceva mai mari decat la cele cu roti duble- mi se par mai practice pt trotuarele de la noi)din cauciuc ,cu suspensii ,cu suport pt bagaje si are si geanta inclusa in pret..era undeva in jur de 1100 ron.

miany
21+ DAVID ANDREI

17+
POZE

Mergi la inceput

uffff, reclama ilegala ....daca vrei iti trimit PM, eu am gugalit un pci si am dat de site-ul asta!

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

uite aici carucioare Hauck: http://www.bestreclama ilegala - avertizare/m-38-hauck.aspx?resetfilters=true
nici eu nu cumpar acum, dar macar sa imi fac bugetul sa stiu ce bani ne trebuie atunci etc....
Citat:

Am vazut ca discutati despre carucioare ..Eu am vazut unul care mi-a placut tare mult ,de la firma Hauck -nu l-am gasit pe net...are si landou,devine sport ,cu acoperitoare de iarna si de ploaie,cu un singur sir de roti (ceva mai mari decat la cele cu roti duble- mi se par mai practice pt trotuarele de la noi)din cauciuc ,cu suspensii ,cu suport pt bagaje si are si geanta inclusa in pret..era undeva in jur de 1100 ron.

miany
21+ DAVID ANDREI

17+
POZE

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:

uffff, reclama ilegala ....daca vrei iti trimit PM, eu am gugalit un pci si am dat de site-ul asta!
Citat:

nici eu nu cumpar acum, dar macar sa imi fac bugetul sa stiu ce bani ne trebuie atunci etc....
Citat:

miany
21+ DAVID ANDREI

17+
POZE

17+
POZE

vreau PM,PLEASE..Eu pe unde am intrat nu am gasit modelul respectiv..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

unde, unde?

Citat:
Am vazut ca discutati despre carucioare ..Eu am vazut unul care mi-a placut tare mult ,de la firma Hauck -nu l-am gasit pe net...are si landou,devine sport ,cu acoperitoare de iarna si de ploaie,cu un singur sir de roti (ceva mai mari decat la cele cu roti duble- mi se par mai practice pt trotuarele de la noi)din cauciuc ,cu suspensii ,cu suport pt bagaje si are si geanta inclusa in pret..era undeva in jur de 1100 ron.miany21+ DAVID ANDREI
17 +

Mergi la inceput

fetelor ,nici eu nu ma grabesc sa cumpar..mai astept ,dar am inceput sa testez piata...caruciorul ,mi-l cumpara mama,din prima ei pensie ,asa ca trebuie sa caut ceva sa fie acceptabil si ca pret...daca nu mai contribui si eu..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

si eu as vrea PM, multumesc

Citat:
Citat:
uite aici carucioare Hauck: http://www.bestreclama ilegala - avertizare/m-38-hauck.aspx?resetfilters=truenici eu nu cumpar acum, dar macar sa imi fac bugetul sa stiu ce bani ne trebuie atunci etc....
Citat:
Am vazut ca discutati despre carucioare ..Eu am vazut unul care mi-a placut tare mult ,de la firma Hauck -nu l-am gasit pe net...are si landou,devine sport ,cu acoperitoare de iarna si de ploaie,cu un singur sir de roti (ceva mai mari decat la cele cu roti duble- mi se par mai practice pt trotuarele de la noi)din cauciuc ,cu suspensii ,cu suport pt bagaje si are si geanta inclusa in pret..era undeva in jur de 1100 ron.miany21+ DAVID ANDREI
17+POZE
17+POZE
17 +

Mergi la inceput

Andre buna ...l-am vazut in Polus-la DHS ,langa KFC....

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Andre, Miany v-am trimis PM poate gasiti pe site-ul asta...erau mai multe modelele din cate am vazut eu...

17+
POZE

Mergi la inceput