Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
ionela - imi pare rau... ![]()
poate puteti merge la un alt ecograf si dupa ce vine el, sa-l vada si el pe bebe. se pot face programari si mai din scurt pe la anumite cabinete.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika pai asta ma intrebam, ionela - o fi din cauza ca a avut cezariana inainte de DPN, sau pur si simplu ghinionul ei? ![]() Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
Nu cred ca e de la cezariana... am inteles ca in acest caz alaptarea incepe putin mai tarziu pt ca dupa anestezie nu putem pune bebe la san repejor... si e clar ca incepe mai greu... sper sa fie asa... desi in principiu imi doresc nastere normala... nu cezariana
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simina_kin spune:
Aseara s-a intors mama de la tara si acum imi face supa cu galusti (moartea mea
) la rugamintea mea
(mie nu-mi ies galustile)
V-AM ZIS EU CA S-A SCHIMBAT
N-O MAI RECUNOSC!!!!
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
ralia spune:
Curaj, Lacramiora. Pt orice in viata exista solutii.
esti o gravidutza si o viitoare mamica DC, prin urmare puternica!
fruntea sus!
ca sa prinzi curaj
| citat din mesajul lui lacramioara2 Dragi mamici, pe mine m-a apucat asa o melancolie blegoasa de numa numa. Ma apuca iara spaimele de viitor, gandurile ca uite domne cum trebuie sa cresc eu pe Maruca singura ca iresponsabilul de taica'su si-a luat lumea in cap, ca pe mine cine m-o mai lua... Sa nu radeti de mine, dar chiar imi trec toate gandurile astea prin cap. Pe deasupra mai si am o slujba care ma tine in birou de la 9 la 19, cu clienti nebuni si multi, o ipoteca pe apartament cu rata maricica ceea ce inseamna ca musai trebuie sa lucrez cat mai mult ca sa imi vina banii (eu sunt liber profesionista, deci canci bani in perioada pre si post natala) ca sa nu mai mentionez ca, tot din acest motiv va fi musai sa revin la munca repede dupa ce nasc ca altfel nu plateste nimeni ipoteca. Asa deodata parca ma simt abandonata si singura in lumea asta mare... offf ce imi mai plang de mila. Dati cu bolovanul in mine ca sa ma trezesc si sa imi revina curajul in sange la loc. Saptamana 15+ |
oli
14 saptamani+
miany75 spune:
Lacrimioara fruntea sus ! Da ,probabil iti va fi mai greu decat ne va fi noua ,dar DD va avea grija de voi si iti va da suficienta putere sa te descurci la fel de bine ca oricare dintre noi.Un copil are ,in primul rand, nevoie de dragoste si tu ai dovedit ca dispui de o mare capacitate de a iubi..restul se rezolva ,intr-un fel sau altul..NU fi trista va veni si soarele pe strada ta!
Cat despre tata..nu stiu ,zau ,ce fel de om e ala care da bir cu fugitii intr-un moment asa de important..si cum a facut-o o data o poate face mereu ..Bazeaza-te pe tine si pe cei care iti sunt alaturi! 

miany
21+
DAVID ANDREI
ionelamaria spune:
Probabil ca vom programa o noua eco.... medicul la care merg intra si el in concediu pe 18... si e cam aglomerat. Putem merge la doctorita care ma va asista la nastere in maternitate...o sun.... si ma cheama a doua zi... fara probleme... dar eco acolo sunt destul de proaste... si el si asa nu stiu ce va pricepe
. Gasim noi o solutie.... Dar eram setata ca pe 7 e acasa.... pana atunci mai aveam rabdare...si acum.... mai trebuie sa astept 7 zile... pare asa muuuuult
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
miany75 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria![]() ![]() eu tocmai am primit o veste proasta.... sotul mai intarzie o saptamana... era si el asa de suparat.... ma rugase sa programez eco in asa fel incat sa ajunga si el... si voi merge pe 10.... iar el va ajunge acasa abia pe 14 noaptea![]() ![]() ![]() Uf! acum cand mai e putin imi pare mai greu... si o saptamana in plus e foarte mult acum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17+ ![]() Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
Poate reusesti sa te reprogramezi sau mergeti eventual dupa in alta parte..

miany
21+
DAVID ANDREI
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ionelamaria![]() ![]() eu tocmai am primit o veste proasta.... sotul mai intarzie o saptamana... era si el asa de suparat.... ma rugase sa programez eco in asa fel incat sa ajunga si el... si voi merge pe 10.... iar el va ajunge acasa abia pe 14 noaptea![]() ![]() ![]() Uf! acum cand mai e putin imi pare mai greu... si o saptamana in plus e foarte mult acum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17+ ![]() Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
cu drag, pare rau
18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
ionelamaria spune:

merci mult pentru sustinere!!... ce m-as fi facut fara voi atatea saptamani.... nu stiu...
17+ 
miany75 spune:
Am vazut ca discutati despre carucioare ..Eu am vazut unul care mi-a placut tare mult ,de la firma Hauck -nu l-am gasit pe net...are si landou,devine sport ,cu acoperitoare de iarna si de ploaie,cu un singur sir de roti (ceva mai mari decat la cele cu roti duble- mi se par mai practice pt trotuarele de la noi)din cauciuc ,cu suspensii ,cu suport pt bagaje si are si geanta inclusa in pret..era undeva in jur de 1100 ron.
miany
21+
DAVID ANDREI