Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
b_carmen spune:
Exista caruciare mai usoare. dar sa va uitati la roti ca sunt mici si subtiri, deci nu prea bune pentru trotuarele noastre. In plus sunt si din materiale mai subtiri, decu zic eu nu prea rezistente, oricum mie cel ce pare l-am gasit mi se pare convenabil si la pret, ca nu prea am de unde sa dau 1.100 ron pe un carut. - nu ca nu as vrea, dar...
+20
Miramar spune:
Lacramioara e normal sa te simti coplesita pe de alta parte ma bucur sa vad ca esti in control. Si din cuvintele tale se desprinde ca esti o fire tare.
Sa stii ca si eu sunt liber profesionista si se pare ca sotul ramane fara servici asa incat si eu voi avea o problema similara cu tine. Asa incat multumesc Cerului ca sunt sanatoasa si pot veni la servici si sper sa pot veni pana in octombrie.
b_carmen super caruciorul. Mie nu mi se pare asa greu la 12 kg. Nu cred ca exista altele mai usoare. Pentru mine e perfect, mai ales ca eu am primit scoica separat de la prieteni care nu mai au nevoie de ea, la fel cum am primit si patut de voiaj si scaun de mancat si scaun de masina.
Mihamora sper ca totul e ok azi la amnio. Tin pumnii!
Pe contul comun am adaugat poze cu camera proaspat aranjata si mobilata a lui bb (nu m-am putut abtine weekendul trecut). Sper sa va placa.
19+
lacramioara2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix lacramioara, si eu sunt intr-o situatie asemanatoare: nu voi lua indemnizatia de la stat, ma voi baza doar pe sot...si salariul nu este mare.. dar sa speram ca ne va ajuta bunul Dumnezeu. Asha ca nu te da batuta...cu siguranta partenerul se va trezi la realitate...mai devreme sau mai tarziu.... lorelix 20+ sa fie SANATOS! |
Draga mea Lorelix, ne descurcam noi financiar cumva. Cat despre revenirea tanarului la realitate nu stiu daca mai ajuta cu ceva atata timp cat a dat bir cu fugitii atunci cand unei gravide ii e cel mai greu in primele luni cand esti un iures de ganduri, spaime si grji. O sa vedem.
Pupicei
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simona9999
Lasa Lacramioara, nu dispera esti tinerica tare, si ai sa vezi, in multe cazuri, un copil langa tine te intareste. Si cel mai important, decat o povara langa tine, care nu poate sa-si indeplineasca indatoririle si sarcinile, si eventual sa treb sa le faci si tu pe acelea, mai bine sg, deocamdata , nu mai treb sa ai grija unei parti iresponsabile. daca tatal a reactionat asa, nu te merita nici pe tine, nici pe copil, el pierde, si probabil nici nu stie ce. Un copil este un dar nepretuit. Voi sa fiti sanatosi, si ai sa vezi ca in timp, cu aj lui Dumnezeu toate se vor aseza si va fi bine pentru voi. Este intr-adevar acum, dar daca ai prieteni, sau mai ales prietene care sa stea in preajma ta in aceste momente, ar fi cel mai recomandat lucru. 21+ |
Draguta mea, uite ca trebuie sa dau miel ca te-am botezat Simina in loc de Simona. Scuze, fina, vin eu cu ploconul...
Saptamana 15+
Ramonika spune:
fetelor, o colega de-a noastra a nascut acum vreo 10 zile prin cezariana. cica nici acum nu i-a venit laptele...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
simina_kin spune:
Lacramioara am si eu parte din plocon???
Depinde de tine , ce vrei sa faci cu viata ta..: sa se intoarca la tine sau sa-l uiti si sa mergi mai departe????
S-ar putea sa se intoarca cand o veni bb....da depinde dc o sa-l mai vrei tu!!!
20+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika fetelor, o colega de-a noastra a nascut acum vreo 10 zile prin cezariana. cica nici acum nu i-a venit laptele... Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Sunt si persoane care au nascut natural... si tot nu au avut lapte... se mai intampla... Eu nu prea as vrea sa ma stresez pentru asta acum.... Peste cateva luni am sa plang, probabil, daca nu voi putea sa alaptez la 30 minute dupa nastere... dar pana atunci ma amuz ca as fi "capabila" de asa ceva
17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simona9999 spune:
Draguta mea, uite ca trebuie sa dau miel ca te-am botezat Simina in loc de Simona. Scuze, fina, vin eu cu ploconul...
Saptamana 15+
[/quote]
Nu-i nimic, carnea e buna acum, am inteles ca treb sa mancam carne, ca are proteine si ii treb la bb
21+
ionelamaria spune:
eu tocmai am primit o veste proasta.... sotul mai intarzie o saptamana... era si el asa de suparat.... ma rugase sa programez eco in asa fel incat sa ajunga si el... si voi merge pe 10.... iar el va ajunge acasa abia pe 14 noapteaUf! acum cand mai e putin imi pare mai greu... si o saptamana in plus e foarte mult acum
17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Ramonika spune:
pai asta ma intrebam, ionela - o fi din cauza ca a avut cezariana inainte de DPN, sau pur si simplu ghinionul ei?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki