Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

hei fetelor, sa imi dati si mie parola de la contul comun sa va pot vedea si eu
tot va laudati ca ati luat in greutate ca ati slabit, treb sa ma conving singura

eu cel putin nu prea sunt fotogenica.......... din pacate......

21+

Activeaza-ti PM

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

dar e activat, l-am si folosit ieri
nu apare ca activat??? l-am verificat ....si acum.....nu stiu de ce asa....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Dragi mamici, pe mine m-a apucat asa o melancolie blegoasa de numa numa.
Ma apuca iara spaimele de viitor, gandurile ca uite domne cum trebuie sa cresc eu pe Maruca singura ca iresponsabilul de taica'su si-a luat lumea in cap, ca pe mine cine m-o mai lua...

Sa nu radeti de mine, dar chiar imi trec toate gandurile astea prin cap. Pe deasupra mai si am o slujba care ma tine in birou de la 9 la 19, cu clienti nebuni si multi, o ipoteca pe apartament cu rata maricica ceea ce inseamna ca musai trebuie sa lucrez cat mai mult ca sa imi vina banii (eu sunt liber profesionista, deci canci bani in perioada pre si post natala) ca sa nu mai mentionez ca, tot din acest motiv va fi musai sa revin la munca repede dupa ce nasc ca altfel nu plateste nimeni ipoteca.

Asa deodata parca ma simt abandonata si singura in lumea asta mare... offf ce imi mai plang de mila.

Dati cu bolovanul in mine ca sa ma trezesc si sa imi revina curajul in sange la loc.

Saptamana 15+

Nu te mai stresa atat.... ai sa vezi cum lucrurile se aseaza singure incet incet... si ai sa razi de grijile de azi peste ceva vreme. Singura nu esti.... esti cu bebe.... si iti va da puterea sa rezolvi tot ce pare azi in neregula. Ia fruntea sus... ca te simte bebe trista si se intristeaza si el. Poftim de la noi si .

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:

Ma apuca iara spaimele de viitor, gandurile ca uite domne cum trebuie sa cresc eu pe Maruca singura ca iresponsabilul de taica'su si-a luat lumea in cap, ca pe mine cine m-o mai lua...

Sa nu radeti de mine, dar chiar imi trec toate gandurile astea prin cap. Pe deasupra mai si am o slujba care ma tine in birou de la 9 la 19, cu clienti nebuni si multi, o ipoteca pe apartament cu rata maricica ceea ce inseamna ca musai trebuie sa lucrez cat mai mult ca sa imi vina banii (eu sunt liber profesionista, deci canci bani in perioada pre si post natala) ca sa nu mai mentionez ca, tot din acest motiv va fi musai sa revin la munca repede dupa ce nasc ca altfel nu plateste nimeni ipoteca.

Asa deodata parca ma simt abandonata si singura in lumea asta mare... offf ce imi mai plang de mila.

Dati cu bolovanul in mine ca sa ma trezesc si sa imi revina curajul in sange la loc.

Saptamana 15+

Lasa Lacramioara, nu dispera esti tinerica tare, si ai sa vezi, in multe cazuri, un copil langa tine te intareste. Si cel mai important, decat o povara langa tine, care nu poate sa-si indeplineasca indatoririle si sarcinile, si eventual sa treb sa le faci si tu pe acelea, mai bine sg, deocamdata , nu mai treb sa ai grija unei parti iresponsabile. daca tatal a reactionat asa, nu te merita nici pe tine, nici pe copil, el pierde, si probabil nici nu stie ce.
Un copil este un dar nepretuit. Voi sa fiti sanatosi, si ai sa vezi ca in timp, cu aj lui Dumnezeu toate se vor aseza si va fi bine pentru voi.
Este intr-adevar acum, dar daca ai prieteni, sau mai ales prietene care sa stea in preajma ta in aceste momente, ar fi cel mai recomandat lucru.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Lacramioara, fruntea sus, gandeste pozitiv, fii optimista! ai sa gasesti forta sa treci cu bine peste toate, o ai pe bebita ta langa tine si ea iti va da puterea sa infrunti totul! hai fii tare!!!

Citat:

Saptamana 15+

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lacramiora, sa nu cedezi acum ca iei bataie. Fiecare are problemele lui, crede-ma ca una n-are sanatate, alta n-are sot / iubit, alta n-are bani, etc. Sigur ca ale tale sunt grave, dar bebele tau are nevoie de tine intreaga, mai ales la minte. Ti-a dat Dumnezeu un copil cu un scop anume, pentru ca nimic nu e intamplator, iar copilul asta nu poate rezolva nimic, nu te poate ajuta inca, are mare mare nevoie de puterea ta. Nu vei muri din asta, o solutie se va gasi in final. Dar acum nu-l agita cu ganduri negre, el nu merita. Tatal lui nu stie ce pierde si probabil nici nu va afla, insa tu vei fi dublu castigata, iti vei creste copilul in dragoste, pentru ca el nu se va hrani din casa pe care o ai si nic din jucariile scumpe pe care poti sau nu sa i le cumperi, ci din dragostea ta. Iar tu ca sa dai dragoste trebuie sa fii puternica si ai dovedit ca esti, pastrandu-l. Hai, capul sus, Dumnezeu e acolo si te supravegheaza. 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

f dragut, la ceva in genul asta ne-am orientat si noi; uite aici http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-bebelusi/1031-sistem-7-in-1---carucior-tako-drifter-clasic---red-creme.html
Citat:
citat din mesajul lui b_carmen

ce impresie aveti de carutul asta? Mie imi place (poate mai putin culoarea, dar mai caut...http://idealbebe.ro/nurse-carucior-mega-p-3682.html

+20

17+
POZE

este super caruciorul..adik iti si scoica si landou etc...da si asta are kg multe....20kg
Am si eu o problema cu greutatea , avand in vedere ca stau la etj 9 si liftul meu se strica cam des .Si dc merge , tot sunt treptele din fata blocului si de la intrare

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

hei fetelor, sa imi dati si mie parola de la contul comun sa va pot vedea si eu
tot va laudati ca ati luat in greutate ca ati slabit, treb sa ma conving singura

eu cel putin nu prea sunt fotogenica.......... din pacate......

21+

Activeaza-ti PM

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

dar e activat, l-am si folosit ieri
nu apare ca activat??? l-am verificat ....si acum.....nu stiu de ce asa....

21+

Mai da-i o data activare/dezactivare /activare poate apare si aici...ca asa nu am cum sa-ti trimit pm

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lacramioara... stii ce?!.... ia nu te mai gandi tu la acel "tata" . ce? ala e tata? sa fim seriosi! copilul tau e numai al tau.... iti dai seama ca poti fi cat de egoista vrei? si ca nu il imparti cu nimeni.... decat numai cat vrei tu....

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

lacramioara,
si eu sunt intr-o situatie asemanatoare:
nu voi lua indemnizatia de la stat, ma voi baza doar pe sot...si salariul nu este mare..
dar sa speram ca ne va ajuta bunul Dumnezeu.

Asha ca nu te da batuta...cu siguranta partenerul se va trezi la realitate...mai devreme sau mai tarziu....

lorelix 20+ sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Ionela,
Simina,
Andreea,
Romaniza
,
va multumesc din suflet pentru incurajari, aveti mare dreptate ca nicunele nu le avem pe toate, din fericire eu o am pe domnisoara Maruca, uite biata Alina ... ea cu adevarat are de ce sa fie trista.

AM prieteni care ma ajuta multumesc Domnului si va am si pe voi si uite asa voi ajunge eu la saptamana 40 cand toate grijile vor fi anihilate de zambetului copilului meu drag.

Va iubesc din tot sufletul meu ca sunteti alaturi de mine si nu ma lasati sa ma depresez...

Saptamana 15+

Mergi la inceput