Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

f dragut, la ceva in genul asta ne-am orientat si noi; uite aici http://www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-bebelusi/1031-sistem-7-in-1---carucior-tako-drifter-clasic---red-creme.html

Citat:
citat din mesajul lui b_carmen

ce impresie aveti de carutul asta? Mie imi place (poate mai putin culoarea, dar mai caut...http://idealbebe.ro/nurse-carucior-mega-p-3682.html

+20

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Noua imagine

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crlp

buna burtici,

eu sunt Carla, noua pe aici si nu prea stiu cum fct. forumul
m-am inscris si eu la aces subiect ieri, dar erau mai multe pagini, iar azi nu le-am mai gasit
din pacate eu nu am calc acasa si mai intru de la serviciu
ma puteti ajuta putin?
s-a deschis un nou subiect? conteaza numarul de pagini?

Stai sa vad dc am inteles eu ce vrei sa zici...
Ieri erau mai multe pagini pentru ca era capitolul 50 , acum suntem in capitolul 51 pag 10-11.....DACA VREI SA CITESTI DIN URMA TE DUCI LA PAG NR1 SI DESCHIZI CAPITOLUL PRECEDENT (ADIK50)..ESTE NUMARATOAREA EXACT SUB RUGACIUNI.....SE DESCHIDE CAPITOLUL SI CITESTI DE UNDE AI RAMAS

Un sfat daca imi permiti citeste prima pagina ca sunt informatii fff utile....cum sa-ti activezi PM , cum sa-ti faci semnatura..etc

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Uah SIMINA ce burtik...Si ce frumos iti sta...Imi place oglinda ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

hei fetelor, sa imi dati si mie parola de la contul comun sa va pot vedea si eu
tot va laudati ca ati luat in greutate ca ati slabit, treb sa ma conving singura

eu cel putin nu prea sunt fotogenica.......... din pacate......

21+

Activeaza-ti PM

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Noua imagine

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Vai Simina, intr-adevar parca ai slabit, da mai mult de 18 ani, nu zici ca ai...... si parca ai mai mult nu???

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Dragi mamici, pe mine m-a apucat asa o melancolie blegoasa de numa numa.
Ma apuca iara spaimele de viitor, gandurile ca uite domne cum trebuie sa cresc eu pe Maruca singura ca iresponsabilul de taica'su si-a luat lumea in cap, ca pe mine cine m-o mai lua...

Sa nu radeti de mine, dar chiar imi trec toate gandurile astea prin cap. Pe deasupra mai si am o slujba care ma tine in birou de la 9 la 19, cu clienti nebuni si multi, o ipoteca pe apartament cu rata maricica ceea ce inseamna ca musai trebuie sa lucrez cat mai mult ca sa imi vina banii (eu sunt liber profesionista, deci canci bani in perioada pre si post natala) ca sa nu mai mentionez ca, tot din acest motiv va fi musai sa revin la munca repede dupa ce nasc ca altfel nu plateste nimeni ipoteca.

Asa deodata parca ma simt abandonata si singura in lumea asta mare... offf ce imi mai plang de mila.

Dati cu bolovanul in mine ca sa ma trezesc si sa imi revina curajul in sange la loc.

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Ce burtica faina ai Simina hihih am zis eu ca incepem sa ne aratam acum burticile.
Si eu am pus poze jos la semnatura mea
va pup

18+
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Uah SIMINA ce burtik...Si ce frumos iti sta...Imi place oglinda ta.

Lidia

Este oglinda de la nunta ...o tin pe dupa mobila ca n-am fixat-o nicaieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Noua imagine

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Vai Simina, intr-adevar parca ai slabit, da mai mult de 18 ani, nu zici ca ai...... si parca ai mai mult nu???

21+

am slabit???????????? eu?????????....nu cred.....incurci borcanele......si da am mai mult de 18.....maine -poimaine fac 27

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput