Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
raluci_b spune:
la noi a fost si mai simplu, am zis daca e baiat nasii vor fi nasii de casatorie, daca va fi fata nasii vor fi o pereche de prieteni buni, si pt al treilea bebe om vedea. Noi botezam baiatul la catolici, sotl este catolic, asadar eu voi tine bebelul in brate iar aici NASUL este cel mai important nu NASA
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
dana n. spune:
Fetelor, dar de nasi catolici care sa boteze un bebe ortodox, ati auzit?
------------------------
21+ David
Albume foto
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Fetelor, dar de nasi catolici care sa boteze un bebe ortodox, ati auzit? ------------------------ 21+ David Albume foto |
Nu stiu cum e.... dar nasa mea de botez e ortodoxa iar nasul catolic... tot ei mi-au cununat parintii.... Eu sunt botezata ortodox
17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simona9999 spune:
hei fetelor, sa imi dati si mie parola de la contul comun sa va pot vedea si eu
tot va laudati ca ati luat in greutate ca ati slabit, treb sa ma conving singura
eu cel putin nu prea sunt fotogenica.......... din pacate......
21+
ralia spune:
mie imi place carutul,ceva asemenator vrem si noi.. intrebare, caci nu imi dau seama: rotile sunt din cauciuc natural.. asa par.. eu vazusem unul cu roti din cauciuc natural..
citat din mesajul lui b_carmen ce impresie aveti de carutul asta? Mie imi place (poate mai putin culoarea, dar mai caut...http://idealbebe.ro/nurse-carucior-mega-p-3682.html +20 |
oli 14 saptamani+
miany75 spune:
spor la povesti! Ma duc dupa concediu medical pe luna asta la medicul de familie...va
miany
21+ DAVID ANDREI
mihamora spune:
Dienutze - multumesc frumos.
Simona9999 - multumesc mult.Asta imi doresc sa fie totul ok si sa ma linistesc odata.
Miany75 - multumesc mult de tot.
Raluci b - si noi suntem catolici.
Dana n - se poate, am auzit desigur, nu e nici o problema.
Va place numele la bebele meu mic? L-a ales fetita nasilor nostri si a lui Domi, care este in clasa I, ma tot intreba cum o sa il cheme pe bebe si i-am zis sa imi dea ea idei de nume
Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
lacramioara2 spune:
citat din mesajul lui mihamora Neata fetelor! Felicitari pt cele care au schimbat saptamana! Maine dimineata la 8.00 ma duc la spital pt amniocenteza, va rog sa imi tineti pumnii.Am de pe acum emotii f mari. Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007 POZE Tin pumnii de pe acum, stai linistita vei vedea ca o sa revii de la rezultate cu zambetul cat casa, asa de bine o sa fie |
Saptamana 15+
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lacramioara2
Saptamana 15+ |
Sa dea Dumnezeu!
Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Romanitza_31 spune:
Diamisha, mii de multumiri pt sfaturi, f utile!
si referitor la kilograme .... am luat si eu vreo 6 se pare ....desi mai mult decat inainte nu mananc ...posibil sa retin apa habar n'am; dr meu a cam strambat din nas si mi-a zis ca nu e ok deloc am luat cam mult pt 17 sapt... offf
17+
POZE