Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 28
Gabriela77 spune:
Nana, weekend bun sa aveti! Fara incidente!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Happiness_4_us spune:
In primul rand urez sanatate multa multa atomicei frumoase Alex si tizului nostru Andrei. mare sa treaca repede!
Asa. Bonn.
Ieri Andrei a facut doar o singura data kk, moale, dar nu apos. De vomat nu a vomat decat luni, de 3 ori, si atat. Sper sa nu cobesc ca mereu cand zic ca nu a facut ceva, urmeaza. Febra nu a mai facut, a avut ieri 37,7 dar nu i-am pus nici un paracetamol nimic, ca nu am considerat ca e febra.
Ieri am reusit sa-i dau numai orez blenduit si subtiat cu laptic. A papat cam 3/4 paharel Avent. Dupa care apa. Bineinteles ca il orez am adaugat putina sare, ca altfel nu manca.
Dimineata nu a papat decat 100ml laptic si nu a mai vrut deloc, el care de regula rade 240ml.
La gradi ieri a fost ok, cu plansul de rigoare la lasat acolo, i-am dat instructiuni precise Huldei sa nu-i dea nimic sa pape si a ajuns tati inainte de ora mesei si l-a luat, si nici afara sa nu-l scoata, ca ma gandeam eu ca iar se joaca la nisip, maini murdare cu unghiute negre care evident ajungeau in guritza.
Ce e de facut in continuare? Ca ma gandeam ca azi ar trebui sa-i dau un pic mai multa mancarica, si planuiam tot orez cu morcov, pilaf nu a vrut deloc ieri, si subtiat cu laptic.
Sa risc sa-l testez si cu putin iaurt? Asta sigur l-ar manca pe nerasuflate.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
slippers76 spune:
Nana, daca nu face kk apos si nu miroase rau eu as zice ca poti incepe sa-i dau cat de cat sa manance. Din ce spuneai tu acolo as incepe cu morcov+pui+dovlecel, sau paste cu branza. Mamaliguta as mai lasa-o putin. Aia fermenteaza mai rau. Mai degraba iaurt. Si pilaf, cum zice Yaia. Va tinem pumnii sa fie ok. Si week-end linistit.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Nana, multumim mult, deja e mai bine situatia la noi. Cel putin Andrei e sigur bine. Va doresc multa multa sanatate, sper sa fie bine de acum incolo fluturasul. Cred ca de azi poti sa incepi sa ii mai dai cate ceva, pui cu dovlecel cum zicea Ana e bine. Eu zic ca si iaurt. Cand au avut ai mei enterocolita doctorul le-a scos numai laptele, nu si iaurtul. un weekend minunat sa aveti, fara nici o problema!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Ana, Rox si va multumesc tare!
Am sa incerc cu orez+pui+dovlecel si daca nu am succes, trec la iaurtel.
Sa aveti un weekend minunat!
perechile de fratiori frumosi!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
Ce bine ca nu a mai vomat de luni si nici kk apos nu a mai facut...pai e din ce in ce mai sigur ca a trecut, dar atentie la ce mananca pentru vreo 2 zile si sunteti ca noi!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
slippers76 spune:
Nana, sper ca sunteti bine. Sa aveti o saptamana usoara.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
O saptamana buna sa aveti!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Ma bucur ca vestile sunt mai bune! Sper sa o tineti tot asa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+