Andrei, sufletelul nostru curat! (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nana, multa sanatate lui Andrei
Asteptam vestile bune

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dupa atatea vesti bune cu adaptarea la gradinita, iata ca citesc una mai putin buna: SANATATE MULTA!
Off, la noi prima enteroviroza a fost de cosmar, mai bine de o saptamana de chin. Nana, al noi salvarea a fost laptele fara lactoza! Tudor bea pe atunci lapte de vaca deja si norocul nostru ca aici sunt alergici, asa incat gasim lapte de vaca fara lactoza si ala ne-a salvat. tudor nu accepta niciun fel de saruri de rehidratare, numai apa simpla si am preferat sa-i dau doar apa, atata timp cat se hidrata, sa nu ajungem la perfuzii. Dupa ce am scapat de varsat, a inceput sa manance si pilaf cu carne de pui si morcov, putin cate putin insa. Apoi a incetat si diareea si si-a revenit, dar dupa mai bine de o saptamana de chin, cand era ca o carpa, nici nu putea sta in fund. Aveti mare grija cu febra, sa o tineti sub control!
Off...mi se rupe sufletul, ca stiu cat de crunt e!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa sanatate fluturasului!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, of! urate si pacatoase enterocolitele astea! Imi pare rau ca s-a ales fluturasul cu asta! Neparat sa se hidrateze, aia e baza! Multa sanatate !

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

De azi noapte l-am trecut pe Nan fara lactoza, ca aveam in casa 2 cutii cumparate din Ro special ptr situatii de urgenta.
A baut inainte de culcare vreo 40 ml si peste noapte l-am luat eu incetisor din patutz si i-am dat in somn 200ml. Nu mai mancase nimic de la ora 16, si vomase tot ce mancase atunci. Deci stomacelul gol gol.
Toata noaptea l-am urmarit, iar dimineata a mai papat un bibeorn de laptic, la pranz am reusit sa-i dau supa de pui strecurata, cam jumatate de paharel Avent, si am completat cu lapte facut cu apa in care am fiert orez. A papat aproape tot si acum este la somnic.
Febra inca este prezenta dar el este activ, atat cat poate fi, iar eu sunt multumita.
AM sa incerc diseara sa-i pun in laptic si Biotics ca asta normalizeaza scaunul si intareste sistemul imunitar.
Ma gandesc cu groaza ce as putea sa-i mai dau sa pape, el care maninca numai lactate.
Dupa prima masa de dimineata a mai facut kk dar deja se mai inchegase, la modul ca nu mai era apos scaunul, iar acum dupa masa de pranz a fost ok, nu a mai facut deloc.

Intre mese apa, atat cat poate bea.
Despre saruri de rehidratare nu poate fi vorba ptr ca el nu bea decat lapte sau apa. Nimic gen suc, ceai etc. as aca ne limitam la astea 2.

Yaia, mersi mult ca mi-ai confirmat si tu ca poate bea lapte fara lactoza. Chiar ma macina asta, oricum alta varianta nu aveam.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

offf.. sanatate multa...

capul sus Nana, trece repede!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, nu-i bai ca nu ia sarurile. Important e ca bea apa. E suficient si simpla si lapte fara lactoza. Ai mei cand au facut asa ceva n-au mancat mai nimic. Laptele fara lactoza a fost salvarea, ca de rest n-au prea pus gura pe altceva. Aici nu se recomanda nici supa de pui in primele doua-trei zile, sau cat tine faza acuta. Si nici cartoful sau banana, desi parerile sunt impartite. Tinem pumnii sa treaca usor noaptea.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cum mai sunteti?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, bine ca ai avut laptele fara lactoza, in perioada aceea stiu ca Sara papa multa paine prajita! La inceput, regimul f strict, apoi treptat revenit la normal, dar nu a fost usor! Totusi, sinteti pe drumul cel bun! Bioticsul e ok, ca nu schimba gustul alimentelor, asa ca linistita il poti pune in laptele fara lactoza!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, orez fiert, morcov fiert, carne de pui fiarta...fetele ziceau si de mar copt cu scortisoara...mie mi-a vomat de la el. si pilaful cu pui de la Hipp a acceptat doar in a 3 sau a 4 zi de boala, pana atunci, nimic in afara de apa si lapte fara lactoza si asta ii dadeam, macar sa nu mai vomite. Aaa, sticksuri sau covrigei uscati sau grisine, daca gasesti si vrea, sau paine prajita, cu zicea Gabriela. Si ceaiul de menta strange burta, cica...dar nici Tudor nu punea gura pe ceai la momentul ala si cred ca e greu, ca trebuie sa fie neindulcit...
Sanatate multa, sa treaca repede...daca kk deja e inchegat si nu mai vine des, sunteti pe drumul cel bun. numai sa stati pe regim inca vreo 2-3 zile dupa ce dispar simptomele, sa nu revina boala. Noi duceam borcanele la gradi si lapte fara lactoza zilele alea de dupa boala, sa fim siguri...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput