**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kid, scuze, deformare profesionala: ASAP=As soon as possible, adica sa-i faci tratament lui Vlad cat mai repede posibil, desigur daca e cazul :) Creditul l-am facut la CEC Bank, in ron. Din cate am vazut, au inca cea mai de top oferta la credite in lei. Succes, merita sa va faceti casa cu reducerea asta la dobanda.
Imi pare rau pt problemele cu sotul, eu sper sa vi le rezolvati repede. Din cate stiu anemia feripiva severa se refera ca carenta de fier si ti-as recomanda sa consumi cat mai mult patrunjel verde si suc proaspat de sfecla rosie. Matei al meu avea lipsa de fier si dupa o cura intensa cu sucul asta si-a rezolvat lipsurile.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va multumesc foarte mult pentru urarile la adresa Sabinei, am fata de 2 ani, nu-mi vine sa cred!

Daca vrea cineva si ne poate trece in listuta, spuneti-mi ce date trebuie sa va dau. Multumesc celor care au inscris-o pe Larisa.

Kid, v-am admirat si eu in poze. Imi pare rau pentru situatia cu sotul, poate chiar de asta avea nevoie ca sa-si dea seama ce poate pierde. Cu fierul ti-a raspuns bine Liviana, iar rana de pe col o sa o rezolve dr.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kid imi pare teribil de rau sa citesc mai sus.... te inteleg perfect....sper ca lucrurile s-au rezolvat si acum sunteti bine toti 3.

doxinu multumim! Felicitati si pentru Stefan! O sa vezi ca in concediu fara el nu este atat de rau , mai ales ca mergeti la Roma si o sa aveti atatea de vazut. Practic o sa fiti plecati toata ziua...

madaliulia multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Kid, ce s-a intamplat puiule cu tine..ca nu pricep. Multa sanatate

Domnitelor, io vin din ani in pasti dar am nevoie de o info. Nepotzelul meu, eh..nu mai e chiar un nepotzel, e om in toata firea are 22 de ani, e plecat la o bursa la Uni Colorado. si-a achizitionat un laptop dar soatza imi spunea ca s-ar putea sa aiba ceva probleme la intrarea in UE prin Frankfurt,in august. Are careve cunostintze sa nu stresez copilul inutil? Multzam mult de eventualele raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Didi, eu cunosc 2 persoane care au venit cu laptopurle din SUA/CAnada in Ro fara nici o problema. Nu stiu daca au aterizat la Frankfurt, dar sigur nu au avut avion direct in Ro. Deja laptopurile sint ca niste tel mobile de raspindite, nu cred ca nu le da voie sa le plimbe... eventual daca ar avea 10 bucati s-ar pune intrebari.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

didisor, frate-meu a dus acum vreo luna un calculator din state in ro, laptop mai exact, si nu a avut niciun fel de problema. el a facut escala la londra, si spune asa : atita timp cit aduci bunuri de folosinta proprie intr-o anumita cantitate/valoare nu trebuie sa platesti taxe vamale, si deci nu trebuie sa le delcari la vama.

sper sa-ti fie de folos. sau mai bine zis, nepotelului

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:

doxinu multumim! Felicitati si pentru Stefan! O sa vezi ca in concediu fara el nu este atat de rau , mai ales ca mergeti la Roma si o sa aveti atatea de vazut. Practic o sa fiti plecati toata ziua...

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Sper ca asa imi pare rau acum ca nu am luat bilete pentru toti 3.........,apoi ma gandesc ca este doar 1 saptamana deci n-ar fi asa timp mult si el are program de somn si de masa deci iar eram tintuiti in casa cat tim avea el alta taeaba...........incerc sa aduc argumente contra STEFAN ca nu mai am ce face acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu daca o sa aveti program de vizitat toata ziua, ai sa vezi ca seara cand ajungi la hotel iti dai seama ca ziua nu te-ai gandit foarte mult acasa....eu asa eram..si o sa treaca foarte repede. Gandeste-te ca noi am stat 3 sapt in America fara Maya. Ideea e sa nu te apuci sa bocesti pe acolo si sa pierzi timpul...cand o sa te intorci o sa regreti...pur si simplu bucura-te de concediu, Stefan se va simti minunat la mama ta, nu ai de ce sa iti faci griji.

didi noi ne-am intors in ianuarie cu 3 laptopuri din state...din care 2 noi. Nu te intreaba nimeni nimic...si in plus are acte la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

mica esti o dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ioana, Miniuta, Mica va multzumesc tare mult
Nepotul asta al meu sper sa nu aiba norocul sa-l vamuiasca niste oamnei model ca-i mandru de achizizita lui.

hei miniuta, unde erai?

Mergi la inceput