**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Si noi am scapat de pampers in timpul zilei, cere doar la wc (cu reductor), olita nu am folosit-o deloc. Pampers mai punem decat noaptea, insa nu mai face deloc, cred ca o sa renunt si la asta. Noi am pus pe pat scutece de la happy...nu stiu daca exista si unele mai mari , dar ar fi bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, ma bucur ca te-ai mai relaxat, si eu parca as vrea dar nu mai am scapare. Dar mi-s dragi tare amandoua. Sa stii ca si Andreea a facut febra de la ultimele masele, cel putin asa cred si au chinuit-o tare mult.Si acum de o vreme sta cu mana in gura chiar daca is iesite binisor. Vezi sa nu fie si altceva totusi.

Doxinu, felicitari pentru Stefan, is copii mari de acum.

Noi suntem de 2 zile fara mama si ne-am descurcat binisor. Totusi numaram zilele pana duminica cand vine inapoi. Andreea mai este geloasa dar parca mai putin. Cand plange Alexandra se duce la taica-sau sa o ia si pe ea in brate, dar nu tot timpul, doar cand e obosita. Am mai iesit eu cu ea afara si e f fericita.Incet, incet e obisnuieste, dar pentru mine e tare obositor, nu mai am nici o clipa de liniste, noroc ca Alexandra e tare cuminte si doarme 4 ore legate de la 12 noaptea cand ma odihnesc.In rest schimb pampersi, dau de mancare, spal copii ...

Betty 39+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Multumesc Tamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Mica cu intarziere!
Sabina de CarlaV!
Felicitari capsuneilor care fac la wc/olita. Si Andrei face pipi la olita, dar cu kk nu vrea nicicum. Doar ce se ridica de pe olita si face in chilotei. Noaptea nu mai uda nici el pampersul deloc, ba chiar noaptea trecuta m-a trezit sa faca pipi. Cred ca o sa-i pun si eu scutece in patut si il las in chilotei si noaptea. Imi e teama doar ca nu o sa ma trezesc sa-l verific, cum doarme el in patutul lui si imi pare rau sa-l las ud toata noaptea daca face.
Ioana si Andrei e foarte posesiv, tot asa ma striga peste tot "mama mea". Si la joaca la fel, daca vrea sa-l ajute altcineva cu ceva zice, "nu tu, mama mea ma ajuta".

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Cate fete in concediu..........Plecam si noi cam in 2 saptamani la ROMA pentru 1 saptamana si deja ma intreb ce ma fac fara STEFAN.Este prima noastra vacanta de cand l-am nascut pe STEFAN si tot prima iesire fara el in 2 ani

mica felicitari pentru MAYA acum chiar ca ai o domnisorica in toata regulaSi am uitata sa -ti spun foarte tarefaza cu telefonul,cum ti-a raspuns ea..........sunt niste comori

Multumim fetelor care ne-au felicitat ca ne indreptam cu pasi repezi spre statultul de baieti mari

LA MULTI ANI SABINA ,sa te faci mare,sanatoasa si sa-i faci mereu mandrii pe mami si tati asa cum sunt acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani Sabina de CarlaV! Sanatate multa, sa cresti mare si frumoasa!
De ce nu sunteti trecute in listuta?
Kid, ma bucur foarte mult sa aud vesti despre voi, am vazut si pozele cu Vladutz cel zambacios. E u dragut cum vorbeste pocit, o idee buna ar fi sa le notezi intr-un carnetel, mai tarziu iti va fi foarte drag sa le citesti. Nu stiu sa-ti spun de problema cu pietrele, dar e bine sa faci ecografia ca sa te linistesti sau sa faceti tratament adecvat ASAP daca se confirma.
Si noi am inceput de cateva zile operatiunea "olita" sau mai bine zis "chilotel", insa cred ca am creat ceva confuzie prin faptul ca afara e liber sa faca in iarba, iar in casa alege sa faca pe jos in loc sa mearga la olita. Oricum am debutat, sta doar in chilotei ziua si sper ca incet-incet sa ne adaptam. Intrebai de cearceaf impermeabil, noi am luat mai demult pt Matei de la magazinele mari gen hypermarket si sunt pe dif dimensiuni, au si eleastic de prindere peste saltea. In prima faza am hotarat sa-i lasam pampersul peste noapte, abia pe la 3 ani cred ca o sa il scot.
Hehe, ce scump e Vlad cu tricoul de capsunel si ratusca!
Poohy, Manu e o dragalasa si-mi place cum ii sta pe scaunul vostru stil clasic. Parca e o mica printesa, sobra, pe tron. Imi place mult si poza cu turbanul pe cap si cam toate celelalte, sunt f clare, cred ca aveti un aparat performant. Nu prea se vede buzita umflata, poate se rezolva pe masura ce creste.
An@, ce frumos povestesti despre vacanta la mare, cred ca e minunat chiar daca ora de sculare e f devreme. Abia sunteti la ora recomandata/8:00 pe plaja. Distractie placuta in continuare si succes la "rumenire".
Tamara, unde sta mama ta, in Buc sau in afara ? La ce zicea baiatul tau "tapica goala"? F bine ca-i prieste acolo, ca si lui Matei al meu de altfel.
E la Braila cu parintii mei si e f fericit, ai mei au timp sa se ocupe cum trebuie, e ca intr-un cantonament sportiv: are program de inot, mers cu role, bicicleta, gradinarit, etc si bineinteles e inconjurat de copii si muuulta veselie generata de tatal meu.
Vas, petrecere placuta!
Gravi, stiu ce simti, dar cu rabdare iti vei gasi echilibrul, incearca sa-ti organizezi eficient timpul si sa nu stai mult peste pragram la birou, cred ca asta e cheia. Cand ai treaba la bucatarie, incearca sa o implici si pe Mara, da-i ceva usor de facut; uite de ex B al meu stie unde e aspiratorul si chiar vrea sa impinga peria pe jos ca sa aspire frimiturile. Sotul nu te poate ajuta, in vacanta cand plecati? Tu zici ca e greu cu un copil, eu sincer ma simt muuuult eliberata de cand Matei a plecat la Braila, cu un singur copil mi se pare parfum. Normal ca imi e dor de el, dar vreau sa zic ca parca dintr-o data s-a facut mai liniste, nu mai e nimeni care sa urle sau sa se certe pe aceeasi jucarie etc. E adevarat ca daca B nu primeste atentia pe care o vrea se supara si trage de mine pana plec cu el la jucarii sau afara. In general e f cuminte si ma inteleg bine cu el. Acum locuim in casuta noastra si mi se pare ca pluteste o armonie desavarsita in aer, e atat de liniste si de placut...
Ioana13, si B al meu a facut 38 temp acum 2 nopti, cred ca de la masele pt ca ziua nu a avut probleme.
Mica, felicitari ca ati scapa de pampers, dar Maya ajunge singurica sa se urce pe wc/reductor? Mie mi s-a parut mai comod cu olita caci Matei la vremea respectiva invatase sa se duca singur la baie si sa faca la olita, nu mai trebuia sa fie insotit.
Ella, pe unde mai sunteti, doamna? Gata marea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ioana Multumesc de raspuns. Voi astepta cu reductorul, vad ca deocamdata Vlad se impaca bine cu olita.
Am mai cautat pe net si am gasit niste protectii pt pat carea mi-au placut, www.babycomfort.ro/produse/235-saltele-lenjerie/258-saltele-pentru-copii/1467-protectie-saltea-90x100cm-pat-copii-si-tineret-liegelind.html" target="_blank">aici, sper sa ajung saptamana viitoare sa ii iau.
Cu cine il lasi pe Stefan cat mergeti in concediu?

Liviana Felicitari pentru casuta! La ce banca ati facut pana la urma creditul? Sunt ok conditiile? Astept si eu sa se dea drumul la creditul "prima casa", poate vom reusi si noi sa incepem macar sa ne facem una.
Ce inseamna tratament ASAP?

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Si daca tot vorbiti despre ajutoare... nici eu nu am plecat nicaieri mai mult de cateva ore fara Vlad. Si m-am obisnuit de mult cu ideea ca nu voi avea o vacanta fara el prea curand Atata timp cat suntem sanatosi, (incerc sa) nu ma plang.
Si daca tot am inceput sa scriu, sa o fac pana la capat..., sper sa nu se supere nimeni... Pentru ca tati de Vladutz a considerat ca, fiind in cic, ingrijirea copilului este doar sarcina mea, la fel si treburile casei, cumparaturile, toate sunt exclusiv datoria mea, plus ca trebuia sa contribui cu aceeasi suma de bani in casa ca el, acum aproximativ 2 luni ne-am despartit... Partea buna este ca de atunci a inceput sa se implice mai mult in relatia cu Vlad si sa isi revizuiasca putin atitudinea. Voi vedea ce se va intampla in continuare...

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Si daca tot am inceput sa scriu , vreau sa va mai intreb ceva, poate a trecut cineva prin aceasta situatie si poate sa imi dea ceva lamuriri. Mi-am facut analizele recent si mi-a iesit anemie feripiva severa, din cauza unei rani pe colul uterin. Dr gineco e in concediu pana la sfarsitul lunii. Poate cineva sa-mi spuna ce inseamna si cum se poate trata?

Va

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput