**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

didisor, sunt aici, va citesc, va iubesc, ma uit din cand in cand la poze (by the way, pe ale tale nu am avut onoarea ), dar sunt epuizata fizic si emotional. david e in pline crize de personalitate si eu sunt socata de violenta cu care imi vine sa-i raspund. asa ca incerc sa citesc si sa ma auto-educ si din cand in cand ma rog sa nu fac vreo nefacuta. si mi-e tate tare dor de timp pentru mine, pentru mine si sotul meu, de nopti dormite cap coada in patul meu, de carti citite in liniste si si si. asa ca nu prea pot sa scriu, sunt prea amarata si cred ca nu e frumos sa scriu despre asta pe un forum de mamici.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Miniuta, nu e frumos? ba cred ca inainte de toate folosim DC ca terapie in grup. si astfel ii raspund si Tamara, pe David il culc la 19,30 pt ca nu mai rezist :) si asa il culc pe pe frat-su. si asa culca nemtii copii. Daca sunt cu ei mei la 19 afara e pustiu pe strada. Cum spunea odata Irinusha zici ca tocmai a fost bomba chimica. dar incepe balciu. daca imi doarme 1 noapte pe luna cap copada suntem multzumiti, ca fericiti suntem :)
Mda, si noi ne intrebam daca R a fost la fel de violent precum D. ne scuipa, ne musca..io il cert si el vine cu in creion si ma inteapa. La gradi, dimineatza dupa concediul urla intr-o disperare. Soatza spune ca-i mai dificila despartirea pe zi ce trece. io dimineatza nu ii mai vad ca la 7,20 is deja plecata. incerc sa fac ceva..sa vad ce-mi iese..faza e ca 3 zile am fost 8-15,15 si trebuia 8,30-12.

Lic, sa stapaniti casuta sanatosi si fericiti. Asa am simtit si noi, cand in ro mi l-a luat sormea pe R de luni pana marti seara. era pustiu doar cu unul. D spala de zor vase si chiuvete si pe R la fund :D...
Idee ca tin capu la suprafatza ca daca l-as scapa putin sub apa m-as ineca. Ieri au avut la gradi poze PRO, cum le numiti voi. Sa videm ce au iesit.
D are: pempers, suzi numita Lola, biberon si se trezeste noapte ca un bebelus, din ora in ora, uneori, nu vorbeste decat putin, dar intelege 2 limbi, cand vrea el

MICA, La multi ani!!! fericiti si sanatosi

Ce s-a intamplat lu Kid a noastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Salutare si de la noi!Cu chiu cu vai reusesc sa intru si eu dupa aproape o luna si mai intai vreau sa o felicit pe Betty, sa-ti creasca mare puiul, sa fie sanatoasa si Andreea sa o iubeasca mult de tot!
Io am intrat sa ma vait, ca nu mai pot, asa cum zicea Miniuta sunt epuizata pe toate fronturile, pt mine iunie a fost o luna de cosmar, uite ca se prelungeste si acum.Dupa prima viroza urata a lui Andrei s enterocolita si mai urata, i-am dus la mare acu 2 sapt.Si normal, Andrei a facut-o lata in ultima seara, iar am ajuns acasa cu febra 40, tuse si muci la greu.Si dupa ce l-am redresat cat de cat a apucat-o pe asta mica.Asta fiind saptamana trecuta, si ma bucuram ca de vineri nu mai mi-a facut nici ea febra, dar uite ca ieri am luat-o de la capat.Imi vine sa mor, se ineaca cu muci desi o aspir, tuseste de zici ca acu isi scuipa plamanii...Cica pulmonar e ok, doar rosu in gat si secretii cat cuprinde.Azi am fost sa ii recoltez pipi pt o urocultura, sa excludem si infectia urinara, da aia aveau nush ce sarbatoare si nu recoltau.Maine iar tre sa o iau de la capat.Deocamdata nu i-am dat mai nimic, dar cred ca o sa cedez pana la urma si o sa ii administrez antibiotic, ca nu mai pot.Nu tu nopti dormite, nu tu o plimbare sau un moment de relas, nu tu un shopping sau o intalnire...parca as fii pustnica...dc nu ii am pe amandoi acasa cand imi vine sa fug in lume, ce-i drept, e Teodora super maraita, nu mai vrea deloc fara mine, sa nu dispar din fata ei ca urla de ne stie tot blocul.Azi am iesit cu ea la cumparaturi, a inceput sa urle si in carut...

Gata, m-am racorit, simteam nevoia sa zic, ca altfel explodam.Asa ca Doxinu, bucura-te la maxim de vacanta ta la ROma, o sa il gasesti bine pe Stefan, schimbat, o sa iti fie dor de el, nu zic nu, dar bucura-te de timpulcu sotul tau.Io abia astept sa plec in aug, mai e o luna, poate ca suna urat din partea mea, dar tre sa iau o pauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

lavini biata de tine hai ca toate trec pana la urma si peste ani o sa ne dorim sa mai fim la fel de importanti pentru copii nostri cum suntem acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lavini, off ce somn si oboseala trebe sa ai in tine... o sa treaca racelile, o sa fie bine! De la boala e atit de dependenta de tine si plingacioasa Teodora!

Patrick nu a mai facut febra decit in noaptea despre care v-am spus, banuiesc ca a fost pe fond pishic(fusesem la bunici si il lasasem in continuare acolo) si fizic (acum erup ultimele 4 masele). Chiar daca se zice ca nu fac febra atit de mare de la dinti... ma gindesc ca fiecare cu organismul lui.

Acum eu sint la servici, el e cu tusi, numara toti melcii din cartier si apoi mai face citiva si acasa din plastilina!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

La multi ani Sabi! Sa fii sanatoasa si sa-ti iubesti surioara!

Liv ce frumos ca v-ati mutat la casa voastra! Cum S-a acomodat Bogdan cu dormit singur in patul mare?
Matei este la parintii mei care locuiesc la deal-munte, undeva intre Valenii de Munte si Cheia. Cand spunea "tapica goala" spune ca vrea cu afara in talpica goala, l-am tinut asa de vreo cateva ori caci cred ca are platfus, dar din pacate acolo e ud pe jos mai tot timpul caci ploua des in timpul zilei.

Didi si noi am venit din Canada cu un laptop. Cu escala la Frankfurt. N-am avut probleme.
Multumesc ca mi-ai raspuns, dar vroiam sa stiu cat mai doarme David in timpul zilei peste cele 11 ore de peste noapte. Eu ma stresez caci calitatea somnului din timpul noptii este proasta.

mai vroiam sa scriu, dar deja am 8 ore de cand am inceput mesajul

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini
Si dupa ce l-am redresat cat de cat a apucat-o pe asta mica.Asta fiind saptamana trecuta, si ma bucuram ca de vineri nu mai mi-a facut nici ea febra, dar uite ca ieri am luat-o de la capat.Imi vine sa mor, se ineaca cu muci desi o aspir, tuseste de zici ca acu isi scuipa plamanii...Cica pulmonar e ok, doar rosu in gat si secretii cat cuprinde.

Sa stii ca si Mara a fost la fel, 2 sapt a facut temperatura pana la febra 39,9, nas infundat, secretii pe gat (adica nu-i ieseau pe nas, desi o aspiram de mai multe ori pe zi). S-a dovedit a fi de natura virala, cand i-au iesit niste bubite pe tot corpul (initial pediatra a crezut ca e roseola, dar pe urma mi-a spus ca e eruptie virala). Dupa ce i-au iesit bubitele, nu a mai facut temp, i-a trecut de tot. Bubitele au tinut-o vreo 3-4 zile, cam asa. Am auzit multe cazuri in perioada asta cu virale. Ai grija cu antibioticul, ca nu e recomandat la virala.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Lavini, multumesc de urari! Cred ca ti tare greu, eu nici nu vreau sa ma gandesc sa fie bolnavi, imi ajunge cat plang ei oricum. Pe Andreea am gasit-o si eu cu racita, cu muci si vocea schimbata si f maraita. Ne-a dat dr noastra de aici din Cluj ,Imunogrip Junior si dupa 3 zile nu mai avea nimic, acum nu stiu daca i-a trecut pur si simplu, sau are ceva efect si siropul asta.

Didi, te admir pentru cum rezisti cu 2 pui. As vrea sa dau si eu stingerea mai repede, dar nu am cui, ca Andreea e capoasa rau, nici sa o aduc de afara in casa nu pot, daramite sa o culc. Nu vrea si pace, nici sa sting becul, urla de innebunim cu totii.

Miniuta, sa stii ca si mie imi vine sa ii ard una Andreei, ma scoate din minti cateodata, dar nu o bag in seama, ma duc sa ma calmez, apoi ma intorc la ea. De cand mai am una, nici nu ma mai enervez, cred ca devin imuna la urletele lor. Eu am in plan sa ma duc la psiholog ca sincer nu mi se pare tare normal cum se comporta, e clar un copil mai dificil, macar sa ma ghideze cum sa o iau.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Daca-s tot pe fuga, Lavini am vrut sa iti urez sanatate la pui si ideea era ca poate un sirop care ajuta la imunitate, gen Imunogrip ar fi binevenit la Andrei, daca tot contacteaza toti virusii. Eu eram impotriva lor, dar decat sa mi se tot raceasca la fiecare ploaie sau racire de vreme.

Andreea nici nu doarme acoperita si se mai si pisa pe ea de 2-3 ori pe noapte, de da pe dinafara de pampers. Cand aud ca altii nu mai au nici noaptea scutec, la noi nici vorba, azi am luat=o cu forta sa ii schimb caca ca statea asa fara nici o problema. Deci si noi raportam, biberon pentru apa, lapte, altceva oricum nu bea, f rar supa cu paiul, pampers, si baie in cadita mica in camera. Cum a aparut si asta mica, nu o sa se schimbe mare lucru o vreme.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Va multumesc pentru gandurile bune!

Vroiam sa va mai spun ca au iar cei de la Domo promotii la poze, cu toate ca nu sunt chiar asa bune ca celelalte, sunt totusi avantajoase. Daca va intereseaza, mai multe detalii gasiti pe situl lor, aici.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput