**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

helau, helau,

da' ce liniste e pe aici. am intrat si io putin sa vad ce mai faceti si ...? abea v-am gasit pe pagina 2. Copiii (Ana, respectiv sotu') dorm...ca avem program ca de armata: la 6 dim trezirea, la 12 la pranz somn pana la 4...sotu' mi-a zis ca sunt nazista cu programul asta...ca el e in concediu si nici cand merge la serv nu se trezeste la 6 . In schimb Ana se trezeste f usor si razand cand aude de mers la mare si la nisip.

la mare vremea e SUPER, apa fff calda, Ana e ca o broasca, n-o pot scoate din apa (dar nici nu insist, sta numai pe malul marii), cara galeti cu apa continuu ca sa ma ude pe mine. cand se plictiseste de jucat pe mal, ma ia sa inotam, adica sa o tin de maini ca sa dea din picioare. deja s-a rumenit frumos, parca e un pui de tigan (bine ca seamana cu mine la piele si nu e albicioasa ca ta-su, sa se inroseasca). ar manca continuu porumb fiert si avem scandal cand trec aia pe plaja cu porumb, pt ca nu-i iau de pe plaja, ci din anumite locuri. ii prieste de minune la mare si mie la fel, desi cred ca nu stau nici 5 min pe zi in <pozitie regulamentara de bronzat>, ca sa n-o scapt pe Ana din ochi.

Ana se revolta de fiecare data cand cineva (vreun copil mai maricel)ii zice ca e mica (si se intampla des): <nu sunt mica, sunt mare, am 2 ani>.

Sau alta faza haioasa: a facut pipi la malul marii si a vazut cum a venit apa si a <sters> orice urma (ea fiind obisnuita sa ramana balta in urma ei) si ma intreaba: <mami, unde s-a dus pipi?>

Elteka tot n-a aparut? cred ca <cloceste> ceva...

pup you all!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A propos de vorbit...Maya e la parintii mei la Pitesti, am sunat azi sa vb cu ea la tel...am intrebat cine e la tel si ea mi-a raspuns...:"acolo cine e?"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Hello! nu am scris de-o vesnicie, acum profit ca e un momunt de liniste la serviciu.

Intai
La multi ani! tuturor capsunelelor care au facut 2 anisori in ultima perioda. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti si sa aduceti bucurii parintilor vostri!

La multi ani Mihaela! Tot ce-ti doresti alaturi de familia ta sa se-ndeplineasca!

Carla si Betty recuperare usoara! Si bebelusi sanatosi si cuminti, caci mancaciosi am vazut ca sunt ;)
Legat de alaptat cred ca fiecare este unic pana la urma, la noi iubirea pt titi a fost/este foarte mare si o prefeream chiar daca primea zilnic o masa cu biberonul.

Legat de colici, eu constatasem ca cel mai bine este sa nu-i dau nimic lui, ci sa beau eu ceaiul de colici.

Anca/Poohy ai incercat ceaiul de mararul pt cresterea lactatiei? Eu foloseam tinctura de marar din comoditate si efectul era rapid si garantat.

Didi frumoasa vacanta ati avut si banuiesc ca n-a fost simplu cum povestesti.
Si nu pot sa-ti spun ce am simtit cand am auzit cat dorm copii tai pe noapte, Matei nu doarme decat 8-9 ore, indiferent de ora de culcare. David cat doarme la pranz si de la ce ora? Matei doarme intradevar trei ore la pranz, dar tot mi se pare putin in total.

Si despre noi: am ajuns parinti de weekend, Matei este la mama de cand am reinceput munca. Mai nou nu vrea sa adorma cu mine, trebuie sa vina si mama. Intr-o noapte s-a trezit si m-am dus eu si a vrut sa vina buni si pana la urma am fost si am adus-o.
Lui ii place acolo foarte mult, cum vede putina lumina incepe "fumos afara, iesit soarele, tapica goala". Vorbeste mult si tot timpul, foloseste persoana a II-a, de ex "camera ta" sau "vin tine" in loc de camera mea sau vin-o la mine. Mai noi a descoperit conjunctia si, asa ca toate propozitii incep cu si acum. Chiar daca pronunta bine si Matei, cand vorbeste despre el spune "Matiu". Vorbim de doua ori pe zi la telefon si povesteste tot ce sa intamplat, ce este important pentru el.
Are in continuare probleme cu somnul, nu numai ca doarme putin, dar in a doua parte a somnului de noapte chiar daca nu se mai trezeste decat rar si maxim odata, se foieste, se ridica in fund, plange si vorbeste.
Sta excelent la capitolul mancare, adica ar manca orice, orcand. Mai nou vrea sa manance numai singur si cred ca 1/2 din mancare este pe el si pe masa. Si a invatat sa fure de prin dulapuri si frigider. Mereu spune ca este copil mare si "Matiu vrea".
In schimb daca vreau sa-i spun ceva si apelez la "acum ai crescut, esti mare" spune ca el este "bebe mic".
As putea sa va povestesc o multime despre el, de ciorii ii e dor de puiul ei.

PS Va admir pe cele vad descurcati singure cu copil, casa, serviciu. Nu stiu cum imi va fi din toamna cand il voi aduce, caci nu reusesc sa fac cele 1000 de lucruri pe care mi le propusesem sa le fac dupa serviciu acum cand sunt fara Matei.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaraspt
PS Va admir pe cele vad descurcati singure cu copil, casa, serviciu. Nu stiu cum imi va fi din toamna cand il voi aduce, caci nu reusesc sa fac cele 1000 de lucruri pe care mi le propusesem sa le fac dupa serviciu acum cand sunt fara Matei.

Tamara, lasa ca e bine asa, ca te ajuta bunicii. Eu, chit ca am bona, mai am putin si dau in depresie pentru ca eu nu fac decat casa-birou, birou-casa, mancare, curat, scos Mara afara, cam asta. Desi mi-am propus de luni bune sa ajung prin oras sa ma mai uit prin magazine, nu am reusit din mai multe motive care tin mai mult sau mai putin de mine si deja aproape ca nu mai pot. Le invidiez sincer pe fetele care reusesc sa faca fata fara ajutor si mai sunt si optimiste, eu simt ca o sa clachez cumva. Bunicile isi vad de treaba lor, una se plimba, pe cealalta nu ma pot baza.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau
Noi face bagajele, deseara plecam la mare.
SPer sa fie frumos.
Am si eu un program cam la fel cu cel al Anei, as ca o sa vin mai obosita ca la plecare, dar foarte fericita.

Va pup pe toti si toate.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Citat:
citat din mesajul lui tamaraspt

Tamara, lasa ca e bine asa, ca te ajuta bunicii. Eu, chit ca am bona, mai am putin si dau in depresie pentru ca eu nu fac decat casa-birou, birou-casa, mancare, curat, scos Mara afara, cam asta. Desi mi-am propus de luni bune sa ajung prin oras sa ma mai uit prin magazine, nu am reusit din mai multe motive care tin mai mult sau mai putin de mine si deja aproape ca nu mai pot. Le invidiez sincer pe fetele care reusesc sa faca fata fara ajutor si mai sunt si optimiste, eu simt ca o sa clachez cumva. Bunicile isi vad de treaba lor, una se plimba, pe cealalta nu ma pot baza.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Am intrat sa ma plang si eu, desi si eu fac parte dintre cele care beneficiaza de ajutor. Pe mine ma ajuta parintii mei, desi nu le este usor (si la mine cealalta bunica se plimba prin strainatate), dar si la mine programul e la fel - serviciu - casa, scos Ana afara si mancare. Cand stau sa fac mancare, ma simt vinovata ca nu petrec suficient timp cu Ana (care si asa are meomente dimineata cand plange si imi spune sa nu plec "a viciu" - la serviciu). Daca intarzi la serviciu sau ma mai duc pe undeva dupa, ma simt vinovata fata de parintii mei ca ii las prea mult cu Ana...si tot asa.
Si de la mine tot respectul pentru cele care reusesc sa faca fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am intrata sa ma laud:STEFAN face la toaleta direct ca la olita nu a vrut.Doar afara uita sa spuna cateodata daca se joaca cu multi copii si mai face pe el,in rest avem pampaers doar noaptea si sunt asa de mandra............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ioana Felicitari pentru Stefan! Ce adaptor pt wc ai luat?
Eu cu Vlad am inceput acum vreo 2 saptamani operatiunea olita. Prima data a stat pe ea cam un sfert de ora, timp in care s-a tot chinuit sa faca ceva... am zis ca nu face nimic macar jumatate de ora, asa ca l-am lasat fara scutec. S-a ridicat de pe olita, a mers in bucatarie si a facut pipi pe gresie...
De ieri a inceput sa spuna si el cand face si sa si faca la olita, sa vedem cum evolueaza.
A luat cineva folie sau vreun asternut special pentru patut, sa nu treaca la saltea daca face pipi noaptea?

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Ioana Felicitari pentru Stefan! Ce adaptor pt wc ai luat?
Eu cu Vlad am inceput acum vreo 2 saptamani operatiunea olita. Prima data a stat pe ea cam un sfert de ora, timp in care s-a tot chinuit sa faca ceva... am zis ca nu face nimic macar jumatate de ora, asa ca l-am lasat fara scutec. S-a ridicat de pe olita, a mers in bucatarie si a facut pipi pe gresie...
De ieri a inceput sa spuna si el cand face si sa si faca la olita, sa vedem cum evolueaza.
A luat cineva folie sau vreun asternut special pentru patut, sa nu treaca la saltea daca face pipi noaptea?

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Este un reductor de la OK BABAY sub forma de punguin si cand face pisu imi zice "mama pingu".In legatura cu folia io am luat paturici absorbante de la happy si pun cate 2 ca nu sunt destul de late pentru patul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Este foarte bine venita o pauza de mamicit de citeva zile, mie f bine mi-a cazut, sper sa puteti si cele care au bunici mai plimbarete.. poate se opresc citeva zile... insistati putin. E casa goala fara copil, dar numai dupa 4 zile am constatat asta, dupa ce am cam terminat cu ce mi-era dor sa fac!
A incepuut sa aiba un simt al proprietatii f dezvoltat, dupa mine tot "mama mea" striga... cred ca i-a fost si tare dor
De ieri l-am adus acasa cu febra... 39 a avut azi nopate si era cu degetele in gurita in somn, se scarpina la maselele care acum erup. Oare se pooate sa faca febra asa mare de la eruptie?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput