**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumesc dragele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anca, imi pare rau pentru ce patesti, la mine chiar nu are legatura alaptatul nici cu ce si nici cu cat mananc sau beau.
Daca e voie ma abonez la o parte din compresele pentru sani, ca fac baie in laptele propriu aproape continuu si pe strada imi trece prin sutien.
Eu sunt zombi pentru ca fii-mea are colici. In teorie stiu ce si cum trebuie facut, cu practica e problema, eu n-am avut copil cu colici si nu stiu cum sa gestionez situatia. Bonnisan-ul nu mai functioneaza, o sa caut maine Colic Baby sa incerc si asta. Problema este ca nu dorm mai mult de o jumatate de ora legat si de la 4 dimineata nu mai dorm deloc, asa ca sunt zombi rau.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Niste poze, nu f noi, dar astea le-a pus sotzulache pe net ca i-au placut mai mult

http://family.webshots.com/album/573314203sUFagF

Nu mai stiu daca v-am zis ca Manu a ramas cu 1/2 de buzita mai umflata de cand si-a spart buza si au cusut-o la Grigore Alexandrescu (in octombrie)... Mi-au tot zis ca o sa i se retraga - dar se pare ca nu, ramane asa. Or fi cusut-o prost. Nu stiu ce sa fac... Presupun ca se rezolva usor cu o operatie, dar doar nu fac operatie estetica unui bebel de 2 ani . Poate cand creste daca o sa vrea ea. Mie tot frumoasa mi se pare!!

Carla, sigur (cu compresele). Numai sa zici cum / cand.
Cu colicii depinde de copil... Incerci tot ce sti. Pot sa treaca la 1 luna si 1/2 ca la Manu sau mai tarziu. La Manuela a functionat foarte bine masajul pe burtica. La Mihnea nu.
In general caldura pe burtica ii linisteste - eu am folosit si pheonul destul de mult. Sau o pui cu burtica pe burtica ta (la mine nu a functionat la nici unul)
Se mai zice si de suzeta - nu stiu, nici unul dintre bebeii mei nu au acceptat.
Lui Mihnea ii dau infacol (gen espumisan / sab-simplex)
Stiu ca bonnisan e considerat natural, insa lui ii face rau...

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca
http://family.webshots.com/photo/2122167690015347583senTEi Poza asta ma te face sa iti doresti 2 copii! Uitasem cit de frumoasa e Manu, daca nu ne-ai mai aratat-o!

Ioana, ce fain danseaza Stefan! Si ce smecher e! Mi s-a facut dor de Patrick, care e la bunici de luni, cind am vazut filmuletul. Sint niste scumpi copiii astia ai nostri!

CArla, cit de relaxata pari in poze, chiar daca zici ca esti zombi! Nu doarme LArisa noaptea sau nu poti tu adormi?

Mica, La multi ani!!!! Foarte frumosi sinteti in pozele de la mare!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

FETELE MULTUMIM DE VIZONARE SI DE APRECIERI

Mergi la inceput

Anca, multumesc mult de tot, eu stau in Titan, vorbim in particular sa vedem cum, unde si cand. M-au topit pozele, mai ales cele cu copiii impreuna .
De colici am incercat cam de toate, inclusiv wrap-ul si pentru dormit, se pare ca trebuie sa-si faca damblaua si apoi trec. Aseara am baut ceai de fenicul foarte concentrat si se pare ca merge cat de cat.
Ioana, multumesc mult, pozele sunt dinainte de mare, imediat dupa ce am nascut, atunci dormea Larisa si eu prindeam cam 9 ore pe noapte. De cand am ajuns la mare si a schimbat aerul a inceput sa ceara papa in fiecare ora, mai ales noaptea, plus ca de la 4 la 10 dimineata nu mai doarme deloc, doar se foieste, plange, icneste etc.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Anca, daca tot va intalniti da-i Carlei si produsele Bioclin, o sa comandam de pe net daca chiar nu ma descurc cu Garmastan. Acum parca is mai bine, ii dau sa suga stand in fund si cred ca suge mai corect si nu mai molfaie asa in gol multa vreme.

Carla, lasa ca trece si perioada asta, la noi a inceput gelozia, Andreea ma trage de mana sau imi da bluza jos sa nu ii mai dau sa suga si se urca ea la mine in brate. Am carat-o zilele astea, sper sa nu ma descos ca are spre 13 kile si inca nu-s vindecata complet. Acum mie mi se pare ca doarme prea mult bebelina mea, parca e prea moale si ca suge mai putin. Nici caca nu a facut de ieri dimineata.

Betty 39+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Betty, si la noi a inceput un pic de gelozie, dar mi se parea anormal sa nu fie deloc, oricum se manifesta foarte putin.
Daca ma intalnesc cu Anca, pot lua si produsele de la Bioclin si sa-ti pun un pachetel la posta, chiar nu mi-e greu.
Eu nu rezist noaptea sau dimineata sa-i dau sa suga stand in fund, pur si simplu imi cade capul, vorbeam cu sotul sa-mi inventeze niste proptele, un brat pliant atasat la pat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

N-am mai scris de ceva vreme...
In primul rand, urez si eu multi ani la toate capsunelele si la toti capsuneii , sa creasca mari, sanatosi si fericiti si felicitari proaspetelor mamici!

Vlad e bine, are aproape 90 de cm si 11.5 kg.
I-am facut recent analizele, la sange au iesit bine, urina prea concentrata, drept urmare ne-a trimis dr lui sa facem ecografie sa vedem daca are nisip/pietre la rinichi. Eu nu cred, dar ca sa stau linistita, vom merge sa facem ecografia. Inca nu ne-am hotarat unde, cred ca voi incerca la Budimex; dr lui ne-a recomandat o dr de la Elias, dar este in concediu pana la sfarsitul lunii august, iar eu vreau sa i-o fac mai repede.

Nu este foarte mancacios si mananca si foarte incet. Prefera fructele si sucul de fructe/legume, lactatele si sandwishurile. Am renuntat la laptele praf si cerealele de bebe de cateva luni, ii plac foarte mult fulgii de porumb si cele cu miere si scortisoara. A descoperit si ciocolata/dulciuri si cere daca vede sau cand isi aduce aminte. Nu e mare fan carne.

A avut o perioada acum cateva luni cand arunca cu nisip in copii... a trecut peste, asta daca nu vede cate un copil in parc ca arunca cu nisip ca atunci imita si el imediat. Acum a inceput sa loveasca sau sa scuipe cand se enerveaza; vad ca deja a inceput sa inteleaga ca nu este voie si sper sa trecem cat mai curand si de perioada asta, daca va coopera. De vreo 2 saptamani a invatat sa spuna nu vreau "nu iau" si orice il intreb, doar asta imi raspunde. Mai face cate o exceptie si mai spune ca vrea "iau" cand il intreb daca vrea ciocolata.
A inceput si el sa vorbeasca, daca pot zice asa, dar imi ia ceva timp pana ma prind de cuvintele noi si le inregistrez pentru ca fie zice o silaba din cuvant, fie il stalceste de tot.
Cateva care imi vin acum in minte
Dodush-Vladutz
cau - scaun
piau - portocaliu
pia - portocala/baterie
dede - verde
chocho - rosu
baben - galben
bi - buric/ibric
shishi - sosete
di - adidasi
shia - masina
ca - ciocolata
shishu - sandwish

Va si poate ma mobilizez si eu sa scriu mai des.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si cateva poze aici, pentru cine vrea sa ne vada.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput