**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Carla, eu de la centrofarm am luat
am dat un search pe net acum si am gasit si aici - http://beb.be.lusul.tau/produse.php?categorie=Aparatori+pentru+san
am vazut ca au si la sensiblu
Probabil mai sunt...
Gelul nu se spala, se da special inainte de supt ca sa protejeze mamelonul. Lui Mihnea i-a placut si nu a protestat. La garmastan refuza categoric sanul, cum zicea si Betty. Oricum la mine garmastan a fost cam apa de ploaie, desi am dat si cu el dupa supt, ma spalam bine, puneam comprese si inainte de supt gel. In 2 zile mi-au trecut ranile si s-au obisnuit sanii.

Oricum, eu v-am zis, mai am mai mult de 1/2 si nu mai am ce sa fac cu ele.

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anca, multumesc mult, o sa caut un Centrofarm si vad daca ajung pana acolo.
Daca pe cele de la tine le vrea Betty, eu m-as bucura, ca acolo chiar nu stiu daca le poate gasi. Daca nu le vrea si ramane valabil... ma ofer eu . Am tot sperat ca de data asta sa scap fara rani, dar la cat de fomista e cea mica, cere din ora in ora, nu vad sanse sa ma repar prea repede.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Anca, Carla inca nu a ajuns sotul azi in oras sa se uite. Ma gandeam ca se gaseste si sa nu fie deranjul prea mare. Maine merge sa vada.

Tot asa des mananca si Alexandra vad, sau suge vreo 3 ore cu ceva pauze dupa care doarme 2 ore, cred ca isi face plinul. Oricum sanii mei parca se golesc de tot dupa un supt din asta intensiv si aud cum inghite mai ales la inceput, apoi mai adoarme, mai molfaie, dar nu-l lasa.

Liviana, Didi merci de sfat, care ati fost cu schimbatul pozitiei, daca alaptez in fund sau picioare ca inca nu pot sta bine in sezut inca, parca ma dor mai putin sanii.

Ma duc sa dorm daca apuc cateva minute ca se scoala fomista imediat si suge pana la 12, 1 noaptea.

Betty 39+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am pus www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=90bcb02a338cdf9102ae05" target="_blank">AICI un filmulet cu STEFAN dupa baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Doxinu, am vazut filmul cu dansatorul, foarte simpatic Stefanut. Sunt smecheri mari puii nostri.

Eeee, daca e 3 iulie atunci e ziua lui Mihaela-Mica0307. La Multi Ani, draga noastra! Sa fii fericita alaturi de Maya si sotul tau.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI mica sa fi sanatoasa si sa te bucuri alaturi de STEFAN de printesa voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Mica, la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si implinita!

Doxinu, foarte simpatic Stefan.

Mergi la inceput

Mica,

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Anca, am gasit pe net Multi-Mam Balm,30 ml, se face comanda online, la acesta te refereai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

<b>LA MULTI ANI</b> Mica!!!! Sa fi fericita, iubita, sanatoasa si vesela impreuna cu micuta ta comoara si toti cei iubiti!

<red>Carla</red> Da, la asta. pe bebelusul tau (am dat link-ul mai sus, nu am timp sa mai caut - si probabil in in alte parti) e si balm-ul si compresele.
eu am pus deoparte si compresele, si balmul si garmastanul cat mai e - daca aveti pana la urma nevoie.
Si am si o groaza de comprese pt sani - si de unica folosinta si din care se spala - ca am primit cand eram insarcinata cu Manu o tona - si nu a fost cazul niciodata sa imi curga vre-o picatura.
Si asa sunt f suparata cu alaptatul - stiu ca Didi zicea ca nu are legatura cu cat mananci - ei la mine are. Daca nu mananc pana mi se face rau efectiv nu mai am lapte. Si am incercat de multe ori. La fel daca fac cea mai mica miscare. Saptamanal, cu tot galactogilul si ceaiurile mi se cam duce laptele si trec la stimulare masiva.
Pana acum am pus pe mine de cand am iesit din spital 4 kg si 1/2, nu ma mai incap nici hainele luate dupa nasterea lui Manu, mi se face rau cand ma uit in oglinda, ma misc greoi... Pana la botez ma mai chinui si dupa aia pas, cat mai e mai e, nu mai mananc atat de mult. Si Mihnea nu tolereaza legume, fructe de nici un fel, la fel nici iaurt, lapte etc

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput