**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)
Raspunsuri - Pagina 18
kid spune:
Multumesc de raspunsuri. 
Mie dr jr mi-a spus sa nu-i dau inainte de 3 ani si din ce am citit pe net la fel, de asta intrebam. Am sa incerc sa ii dau si eu juniorului, sper sa nu fie nici o problema.
An@ Ce frumos s-a bronzat Ana! Care a fost programul vostru la mare?
Vrem si noi sa mergem, dar nu in concediu, ci doar weekend, si cum juniorul se trezeste pe la 8-9, slabe sanse sa mai prindem soare/aerosoli de dimineata...
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2 
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

doxinu spune:
An@ sunt foarte multumita mergem de la 7 luni.Altfel cautam de mult altceva![]()
kid io i-am dat si seminte de floarea soarelui/dovelac/nuci/alune si nu a patit si chiar ii plac
poohy spune:
Buna!
Am vazut poze cu copii frumosi-frumosi, sa va traiasca!!!!!
Despre seminte - vreau sa intreb si eu pediatra. Vreau sa incerc sa ii dau un coctail de seminte (de la plafar) - de fapt sa fac un fel de cereale sa le pun in iaurt - ca am auzit ca sunt tare sanatoase (seminte de dovleac, floarea soarelui, linte, soia, grau, orz, ovaz etc)
O sa incerc cate o saminta pe rand sa vad cu reactioneaza si dupa le amestec. Am aflat reteta din parc, se face ca un fel de mamaliga, se pune in iaurt, fructe etc :)
Tot asa auzisem ca semintele de dovleac sunt bune impotriva viermisorilor.
Stie cineva cumva programul de la gradina zoologica? I-am promis Manuelei ca o duc (ca i-am facut analizele joi) si nu stiu daca au pana seara mai tarziu cu caldura asta...
Eu sunt foarte fericita ca lui Mihnea i se cicatrizeaza rana si nu are nevoie de alta operatie !!! Desi chirurgul a zis ca nu e nici o sansa, na', ca e baiat voinic si se face bine singur!!!
Ieri am fost in vizita la gradinite, mi-a placut foarte mult una, si cred ca o dau totusi din septembrie desi cochetam cu ideea de august, dar ne-am hotarat sa mergem pe undeva la munte.
Aveti cumva idee/un sfat unde sa ma duc cu 2 copii mici - unul de 4 luni - la munte? Sa nu fie asfalt, sa fie frumos, aer curat, dar si conditii (sterilizat biberoane etc)
Nu stiu ce sa fac cu Mihnea, cam face greva foamei cand nu e tzitzi (si nu e foarte multa), plange de foame dar nu vrea biberonul... Cred ca totusi e de la lapte, o sa intreb pediatra daca sa il schimb sau nu
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
An@ spune:
Kid, noi am avut program de armata la mare, tocmai ca sa prindem ultravioletele
: eu ma trezeam la 6 sa pregatesc geanta de plaja si mancarea si apoi trezeam copilu si sotu (copilu se trezea mai repede decat sotu si razand cand auzea de mers la apa, la plaja...desi si Ana doarme pana tarziu in mod normal si daca o trezesc e morocanoasa, dar nu si la mare). Asa ca la 7 eram pe plaja si plecam la 9:30-10, ca se facea prea cald. Apoi somn de la 12 la 16 (se trezea singura, ca 3-4 ore ii erau suficiente) si iar plaja de la 5 la 8 seara. Era asa placut seara ca as fi stat pana se intuneca, dar trebuia sa cautam sa mancam undeva, ne mai plimbam prin statiune...
Poohy sa ne dai si noua reteta aia cu seminte...se macina sau se fierb inainte de pus in iaurt?
Doxinu, si mie mi-a placut cum arata dar am zis sa te intreb ca stii cum e cu marketing-ul asta uneori: una iti arata si alta gasesti. Daca tu esti multumita si mergi de atata timp inseamana ca e in regula. mergeti la grup sau individual? intrii cu el mereu? poate ne vedem pe acolo ...
Didi, ma bucur ca sunteti bine. ce curs mai faci? tot de deutsch? Asa e, nemtii nu sunt cucu bau, ca oameni buni si rai sunt peste tot. Sunt ei mai sceptici la inceput, dar sunt convinsa ca integrarea e mai usoara prin copii. Am plecat la mare si n-am apucat sa-ti spun ca mi-au placut pozele...mai ales aia in care se tin amandoi de mana
.
Din ciclul "carti usor de citit" (ca tot p-astea le prefer si eu acum: sa fie mici ca dimensiuni sa incapa in geanta si usor de parcurs, ca daca citesc d-alea profunde in metrou, uit sa cobor
)tot din colectia cotidianul. Le alternez p-alea "de epoca" romantice - "Varsta inocentei" de Edith Wharton (am citit-o si mi-a placut) cu alea "contemporane" si mai tragice, dramatice: "Femeia sfasiata" de Simone de Beauvoir sunt 3 povesti cu 3 femei dependente (nu material, ci sufleteste) oarecum de sotii lor si cum li se darama universul in momentul in care ei le inseala sau le parasesc. Mi-a placut la nebunie cartea, mai ales a 2 poveste...mi-a dat de gandit, ca in valtoarea asta a ingrijirii de copii, de sot, de serv sa nu uitam sa ne cultivam si hobiurile si placerile noastre, sa avem prietene cu care sa ne intalnim fara soti, activitati independente de soti (pt ca de obicei barbatii au activitati independente de noi...tot citesc pe forum de barbati care merg la bere cu colegii, la pescuit, la sala,...si femeile acasa cu copii). O carte oarecum asemanatoare este si "Zilele regasirii mele" de Elena Ferrante (chiar este comparat stilul ei cu al Simonei de Beauvoir), dar o carte mai dura (tot despre o femeie parasita tam-nesam de sot)...recunosc ca am abandonat-o pe la mijloc ca nu eram intr-o forma buna si ma depresa si mai rau. Imi place iar mult Cella Serghi: romane usurele cu iubiri dulci, zbuciumate, neimplinite...fff relaxante: asa ca am recitit "Panza de paianjen" (de fapt parca am citit-o prima data, ca nu mai mi-aduceam aminte mai nimic, sau mi s-a parut oricum altfel) si mai am de citit "Cartea Mironei" - ambele au aparut cu Jurnalul national.
Recunosc ca in ultimul timp am cam abandonat cartile despre cresterea copiilor si intelegerea sotilor si am trecut pe carti d-astea pt sufletul meu. Si ma relaxeaza enorm
!
Hai ca iar am facut compunere
.
Week end placut si racoros tuturor!
mami de Ana (22 mai 2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Poohy nu am citit de la inceput problemuta copilul, dar ma bucur ca Mihnea e mai bine! Noi vrem sa mergem in august la mare, la munte nu ai de ce sa-ti fie frica sa mergi cu ei!
Didi multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ Tot io la mare, la soare mami de Ana (22 mai 2007) |
Am vazut o blonduta frumoasa si bronzata!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
bettyR spune:
Ana, ce frumos scrii despre carti, eu nu am mai citit din facultate si asa imi este de dor. Numai carti de specialitate citeam pana sa am copiii, acum nimic, si imediat o sa trebuiasca sa citesc tot de ale mele care imi iau f mult timp. V-am vazut pozele, Ana e o dulce si delicata ca si Andreea mea, dar is frumoase foc si la fetite le sta bine asa finute.
Tot asa putin mananca si Andreea, dar is multumita ca avanseaza totusi si accepta mai multe. La robot nu ii mai dau ca mi-a spus o data ca nu-i bun si oricum nu i-am mai dat o vreme.
Si eu va citesc seara inainte de culcare, dar nu mai apuc sa scriu. Noi suntem bine, fetele cresc vazand cu ochii. Andreea stie multe poezii, o tot invata mama, incet, incet se obisnuieste cu Alexandra, incepe sa o pupe si sa intrebe de ea. Am cateva poze noi, dar nu am apucat sa le pun pe net.
Andreea
Graviduta spune:
Anca, iti recomand Dejaniul, langa Sambata de Sus. Este cam departe, intr-adevar, dar noi am fost de Paste cu finii si niste prieteni si ne-am simtit foarte bine, au fost inca 2 copii pe langa Mara. Noi am stat aici http://sambata.in-romania.ro/index.php?displayclient=6, sunt conditii foarte bune, iti recomand camerele triple de la etaj, dar sunt si alte pensiuni bune in zona. E un aer foarte curat.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ang3lt0uch spune:
poohy Mie imi e tare frica sa o duc la munte, eu prefer marea. Am avut eu experiente neplacute cu muntele, cand eram mica(adica vro 7-8 ani)...din cauza diferentelor mari de tot dintre zi si noapte am racit ffff rau, am stat o luna in pat...fusesem la Bran,care e sus intradevar si sunt difernte mari de temp... Ceva de genul Herculane (ca si clima/altitudine) mi se pare mie Ok, chiar si la 4 luni... Insa eu tot la mare as merge in locul tau![]()
Si eu o sa trebuiasca sa ma duc cu fie-mea in Ardeal...in zona cugir, la niste rude...mi-aduc aminte ca era crunta diferenta prin August, ziua mureai de cald si noaptea era ffff frig...nu stiu ce o sa fac 
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
DidiAlex spune:
An, esti o dragutza! multzam mult de titluri, incerc sa le salvez, sa le caut, eventual pe amazon. mi-am dat seama acu ca am scris mesajul precedent cu picioarele. ai inteles ceva da?
mi-au placut pozele voastre la mare. e bronzalici micutza ta
nu, nu mai fac cursuri de D, poate eventual sa imi iau un test mai elevat in genu DAF, io am unul inferior, momentan.