**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Foarte bine cum v-ati hotarat, nu da inapoi. Asta a fost o intamplare nefasta, dar data viitoare o sa fie cu noroc, sunt convinsa. Nu m-ai speriat tu, aveam eu temerile mele, dar sper sa trec peste, asa cum m-a sfatuit cineva, sa gandesc numai pozitiv si lucrurile vor merge struna.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella BRAVO!

Maya doarme in fiecare zi la pranz, nu a refuzat niciodata sa se culce, se urca in pat il ia pe Pooh si suzy s adoarme singura in 5-10 min. Seara stau insa cu ea sa isi bea bibi. Acasa doarme 1,5-2 ore si la mama 3-4 ore la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Alynta, multumim ca ne-ati vizitat pozicile.E adevarat...cresc asa repede....

Apropo de somn....David doarme intre 1.5-2.5 ore la pranz.
Sunt bucuroasa ca de cateva zile nu mai face pipi noaptea deloc, nici macar dimineata.Cand se trezeste de tot pe la 8-9 atunci face.Mai noi refuza olita.Se duce direct la baie cand ii vine, doar ne striga ca sa-i deschidem usa.
Maine seara ducem pitikul la tara.Desi o sa ne fie dor de el....trebuie ca depindem de mama si ea are nevoie de aer acum.Stiu ca e in siguranta deci nu ne facem probleme.Asa vom avea motiv sa mergem wk de wk la !

Ella
, a2-a oara o sa fie cu noroc maxim vacanta!O sa vedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu nu pot sa nu il las pe Vlad sa doarma daca vrea, devine foarte agitat si nervos si nu ma mai inteleg deloc cu el. El de obicei adoarme pe la 2-3, dar mai are si zile cand adoarme la 12 sau la 5. Si doarme in medie 2-3 ore. Oricum, indiferent de ora la care doarme, seara tot pe la 11-12 se culca.

Vroiam sa va intreb daca ati dat la capsunei sa manance seminte sau nuci. As vrea sa-i dau si eu juniorului, dar mi-e teama sa nu se innece cu ele.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
Vroiam sa va intreb daca ati dat la capsunei sa manance seminte sau nuci. As vrea sa-i dau si eu juniorului, dar mi-e teama sa nu se innece cu ele.

Eu ii dau de mai bine de jumatate de an seminte de floarea soarelui si dovleac crude si nesarate. Nuca i-am dat doar odata de test, nuca este mai alergica. La inceput nu prea le mesteca si vedeam a doua zi in pampers, dar dupa un timp s-a obisnuit, asa cum s-a obisnuit sa scoata samburii bine curatati la masline, cirese, etc.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eu i-am mai dat seminte decojite. Am inteles ca sunt bune impotriva viermisorilor. Nuca nu ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Beei, ce faceti? ca moare subectu'? io macar am avut o saptamana de cacao (am slabit 3 kile intr-o sapt...macar de-as fi slabit inainte de mare), dar voi?????

Cand ne-am intors de la mare, Ana a vomat in masina, apoi ceva kk moale, dar atat, nu s-a mai repetat. In schimb a intrat in greva foamei, ca, de, pusese si ea ceva la mare si s-a gandit sa revina la silueta de fotomodel. Noptile dupa ce ne-am intors acasa le-a dormit prost si agitat, cu multe treziri. A muscat-o si un tantar si ea face niste blande mari, se scarpina,...si ma trezea din juma in juma de ora sa-i dau cu crema. Asa ca am fost zombi, pana acu 2 zile cand si-a revenit si cu mancarea (acum ma intreaba:" mami noi ce mancam? ai mancare pt Ana?" ) si cu somnu' si mi-am revenit si io cu capu'.

La mare a fost super! s-a imprietenit cu multi copii pe plaja.
Ana este genul cochet, feminin, observa cand am unghiile date cu oja, ii plac sandalele mele rosii, aprecieaza cand ma imbrac in fuste sau rochii. La mare a oprit o fetita pe faleza, i-a pipait rochita si o intreaba: "E fumoasa rotita. de ai tumparat-o?"

Este o smechera si o mani****toare , stie ca urletele nu merg asa ca trece la de-alea de corazon: ma lovea cu o jucarie si i-am spus ca daca ma mai loveste ma supar. Mai da o data, asa ca ii spun ca m-am suparat si ca dovadaca m-am supart, "uite, nici nu ma mai uit la tine". Replica ei:
-"mami, uita-te la mine, cat sunt de fumoasa" .
- sunt suparata.
- mami, esti pintzesa? ()
(bineinteles ca n-am rezistat sa nu continui dialogul...m-a pacalit si de data asta )
-daca eu sunt printesa, tu ce esti? (de obicei ea e printesa)
-eu sunt zana .
Si ne-am impacat .

Didi, faina cartea...sunt pe sfarsite, ca mi-am reluat mersul cu metroul sa o termin .Cum mai sunt baietii? le-a trecut raceala?

Chiqutita, pe unde esti?

Liviana, poze ceva cu casa finalizata?

Ella, brrrrrr, ce concediu! bine ca si-a revenit Bob! am vazut pozele frumoase (mai, dar mult mai iubeste figurinele alea cu animale, aproape in toate pozele apare cu ele).

Miniuta, are dreptate Didi: aici face mterapie de grup . Gratis! Cum mai mananca David?

Doxinu, am vazut alt sub ca mergeti si voi la clubul ala la inot. l-am vizitat si eu acu 2 luni, dar abea de sapt viitoare incepem. Tu esti multumita?

Nu mai stiu cui si ce vroiam sa scriu...ca asa e cand lipsesti mai mult.

Pt cine e interesat, maine la 10 in parcul Titanii (nu IOR) si duminica in parcul sebastian este spectacol teatru tandarica povestea capra cu 3 iezi. toata vara vor fi spectacole in diferite parcuri. noi mergem, ca ANa e innebunita dupa spectacole, de orice fel (sper sa nu intervina nimic sa ne schimbe planurile).

Hai ca am scris un roman .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

kidEu i-am dat seminte de dovleac (decojite de mine) de pe la un an jumate...de floarea sorelui mai tarziu...nu se inneaca cu ele, nici vorba, se chinuie chiar sa le roada bine pe alea mici, le mai pierde prin gura, le cauta ... nuci nu i-am dat ca nu am avut ocazia...n-am avut nuci prin casa de muuuult timp. Dar i-am dat alune, dinainte de 2 ani, nu este alergica la ele, am auzit ca la unii copii nu prea le priesc...ii plac f mult dar ii dau rar si nu toate punga... La inceput imi era frica sa i le dau intregi (alunele) asa ca le spargeam in 4...dar in timp m-am prins ca le mesteca bine, asa ca i le las intregi (e adevarat ca ii tot aduc aminte la fiecare "mami mesteca-le bine cu dintii"...asta ca sunt eu mai obsedata).

SIngurele pe care i le dau ca asa cred eu ca e bine sunt daor semintele de dovleac...cineva (o pediatra) spunea sa ii dau 10 la 2 zile...dar cine se intelege cu ea sa ii dea doar 10. Asa ca noi cumparam o punguta de 2 ori pe sapt si manacam toti 3...Normal ca i le curatam noi ptr ea, ea nu reuseste inca. Cele de floarea sorelui nu mi se par asa benefice...deci eu nu cumpar. Se mai nimereste sa vrea de prin magazin, si ii iau decojite in niste pungute mici (sunt lungi asa ca pliculetele de 3in1)...

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Si eu i-am dat Anei seminte de dovleac...dupa ce m-am plictisit sa-i tot decojesc, am luat de la plafar gata decojite (neprajite si fara sare). Si eu tot de 10 stiam, dar Ana cere supliment...oare are ceva daca ii dau "supradoza" de seminte ?

Didi, intrebai daca mai citeste cineva la subsol, coffee chat ...da, io (chiar de ce nu o mai merge aici pe dc? eu am salvat un link si inca citesc acolo). Imi place de mor Alice Nastase. eu o mai citesc aici, pe blogul ei: http://alice.revistatango.ro/?m=20090714

Si o mai citesc si pe "sor-sa", Simona Catrina http://simona.revistatango.ro/

Haideti, fetelor, acum cand am si io chef de vorba, nu e nimeni pe aici .

Ma duc sa selectez niste poze de la mare, ca mi s-a stricat aparatul si multe au o pata neagra .

Mergi la inceput

Tot io.

la mare, la soare

Mergi la inceput