**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)
Raspunsuri - Pagina 16
ang3lt0uch spune:
Da si noi dormim ziua, insa si Adriana se cearta cu mine de 10 ori cand o trimit la nani. Si de obicei e dupa 2, ca ea nu s-ar duce decat cand e franta...ceea ce ar insemna la 4-5-6...ar fi dezastru
. Ca sa isi pastreze programul, prost cum e el
, de pe la 1 an si 10 luni are nevoie de mult mai multa activitate pana in somn...Trebuie obosita mai mult, caci a crescut si poate rezista mai bine. Doarme 2-3 ore, cateodata cand adorme mai tz sau cand e mai obosita chiar si 3.5 ore...
Problema la noi e ca eu trebuie sa lucrez cu ea in casa, nu am dus-o la gardi inca, deci cum actele si proiectele vin pe banda rulanta cateodata, nu am timp sa o alerg dimineata corespunzator tot timpul, de aici vaicarelile de rigoare cand o trimit la somn. Daca nu se poate si nu se poate (se intoarce din camera de mai mult de 5 ori dupa ce o duc), o las sa se mai uite la desene, dar are voie daor daca sta in pat. Asa adoarme, in max 20-30 min... Asta cand nu e obosita si inventeaza motive sa mai stea gen "mami apa" sau "viau bobo" etc etc ...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DidiAlex Carla, ce facusi tu? calcasi pe bec |
Corectura: cineva si-a cautat-o cu lumanarea si rabdarea mea si-a dovedit limitele
Multumim pentru vestile despre Andrada
.Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Nici Sabina mea nu prea mai doarme dupa-amiaza, se intampla rar sa "cada" din proprie initiativa in jur de 1-2 la pranz, altfel o apuca somnul pe la 5-6 dupa-amiaza, cand nu o mai lasam noi sa doarma, ca sa se culce apoi la 21. Evident ca nu ne mai intelegem cu ea daca nu doarme la pranz, altfel e cel mai cuminte copil.
In schimb daca suntem plecati cu masina adoarme in cateva minute.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
lavini spune:
Angela, Andrei doarme undeva intre 1 si 3 ore, de regula cam o ora jumate, dar astea sunt extremele.Acasa in week doarme mai bine decat la gradi, dar nu ma plang, e ok si asa.Doarme incepand de pe la 1.Il pun in pat, ii zic somn usor, vb sau canta vreo 5-10 min si gata.La el clar e nevoie de somnl de pranz, nu a rezistat niciodata fara sa doarma o zi intreaga, si indiferent cat doarme la pranz, tot la 20.30 se culca seara.
Felicitari pt dormitul singurica in pat!
diana spune:
Multumesc Didi! Nu am posibilitatea de a lucra part/time. Dar trebuie sa gasesc eu o solutie.
Nici Toni nu vrea sa doarma ziua, dar daca nu il culc, nu ma mai inteleg cu el. Eu cred ca este prea devreme ca sa/i scot somnul de dupa/amiaza. Nici el nu se duce singur la culcare, trebuie sa ma intind si eu in pat, iar daca e prea obosit isi aseaza perna pe piciarele mele sa/l legan si adoarme in un minut. Asa l/a invatat bona. Seara de ex se culca langa mine...dar trebuie sa fim toti in pat. Nu adoarme daca nu sunt luminile stinse si de multe ori ma pune sa inchis si televizorul
.
Va pup
ella_74 spune:
Gravi,
suntem bine, adica ; de luni a inceput gradi iar, cu plansetele de rigoare dimineata.
L-am dus ieri si la CMU la control si e bine, nu are nik la plamani desi cat a fost bolnav avea o tuse de ziceai ca a facut TBC.
Carla,
La multi ani cu intarziere Sabinei!
Idem si , daca nu doarme la pranz, cade pe la 5-6 dupa amiaza si doarme pana tarziu si nu mai e chip sa-l culc la 10 seara.
nu vrea la olita si nici la capacel; spune intr-una " o e mic, face in chilotei".
L-am tinut intr-o zi numai in chilotei de bumbac; la a opta pereche am cedat si i-am pus pampers.
Nici la zuzi nu renunta, o cere nu numai la somn; biberonul e in carti inca fiindca de fapt laptele e in continuare masa principala.
e aproape nediversificat, in Turcia din cele cateva zeci de feluri de mancare care erau in bufet, a mancat invariabil numai supa crema si ceva orez sau paste.
Graviduta spune:
Mara doarme ziua de pe la 1 si ceva-2 vreo 2-3 ore, dupa caz. A inceput sa faca la olita, pana si seara la culcare, daca ii vine sa faca pisu, cere la olita. Intr-o seara i-am zis sa faca in Pampers ca mi-era lene sa o duc la olita si sa-i dau pijamaua jos, dar a insistat asa ca am pus-o la olita. Clem, si Mara tot asa zicea acum vreo 2-3 sapt, dar dintr-o data a acceptat olita. Bine, ea zicea ca vrea olita neagra si i-am tot explicat ca nu exista olita neagra, apoi o dadea cu olita albastra, pana a acceptat-o pe cea galbena cu muzicuta.
Ma bucur ca Bob e bine. Vezi ca pneumolog bun e Cernatescu de la IOMC, poti sa mergi la un ctrl suplimentar, ca nu strica.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ella_74 spune:
Alina,
sper ca nu te-am speriat cu vacanta in Turcia.
Noi nu ne-am descurajat, asa ca acum cautam alta vacanta la mare la sfarsit de august; evident merge cu noi
.
angelabv spune:
Va multumesc mult pentru respunsuri...cred ca ii este greu sa se linisteasca pentru somnul de prinz...dureaza mai mult pina adoarme, dar inca are nevoie de somnic, credeam ca poate nu mai vrea sa doarma la prinz. Nicole doarme cam 1:30-2 ore, nu o las mai tirziu de 4:30 pm, ca apoi nu se culca la timp 8:30 pm.
Lavini,multumim de felicitari...seara stau cu ea vreo 10 minute, pina isi gaseste ea pozitia de dormit, apoi plec, asta dupa vreo 2 saptamini cind vroia sa stau cu ea, si ma pindea sa nu plec, cum ma ridicam plingea...dar acum e fericita dimineata, are citeva jucarii si mai ales 3-4 carti , in pat cu ea...
Ioana13 spune:
Ella, felicitari ca v-ati hotarit sa mai mergeti odata la mare! Noi anul trecut ne-am intors cu enterocolita, iar anul asta am mers in acelasi loc si nu a mai avut Patrick nimic, s-a simtit excelent si acolo si dupa ce am ajuns acasa!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)