**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)
Raspunsuri - Pagina 15
lavini spune:
Ella, ma gandeam zilele astea la tine, ca nu ai mai intrat de mult, stiam ca esti in vacanta si credeam ca va bucurati de mare si soare.Imi pare tare rau de experienta asta, nu pot decat sa ma bucur ca Bob e mai bine.Vacante vor mai fi, ce-i drept parca nu te mai incumeti cu usurinta, dar nu prea ai cum sa stii ce se va intampla..Sanatate multa piticului, io cand aud de copii bolnavi ma ia cu friguri ca stiu cat am tras cu ai mei.Va pup!
Poohy, Liv, pana la urma tot cu aerosoli c ser si adrenalina ne-am dres si noi partial, adica i-am facut piticei 2 zile si deja e mult mai bine, secretii mai are, dar putine, de tusit asa, din cand in cand...o sa ii mai fac inca vreo 2 zile, am facut o pauza de o zi ca s-a umplut pe fata de bubite si nu stiam daca de la aerosoli sau de la diversificare.Se pare ca de la aerosoli.Din pacate nu pot sa il conving si pe Andrei sa stea putin cu masca pe fata, ca tot cu mucii taras e, de o luna si ceva.Cu Teodora tot nu am scapat de antibiotic, are infectie urinara, inainte sa ii vina rezultatele am lasat-o dezbracata si am vazut ca tipa de mama focului cand facea pipi, apoi au confirmat si analizele.E o distractie sa ii dau antibioticul, evident ca nu stie sa inghita, pe o parte il bag cu seringa, apoi il adun cu lingurita si tot asa...greu tare, uitasem cum e cu astia micii si scosul lor cu limba afara.Am inceput si cu legumele acu la 5 luni, dar evident ca nu se omoara dupa ele.Daca ar putea sa stea cu tzatza in gura toata ziua ar fi excelent.
Io m-am mai relaxat, vineri a venit o tanti la masaj, m-a pus fizic pe picioare, apoi luni si marti a stat si sotulache acasa, m-am plimbat, m-a scos in oras, a facut curat, s-a ocupat de Teodora..parca e alta treaba acum.
IN week vrem sa mergem la nasi, ca a fost ziua nasei si cu toate bolile noastre am ratat.Asa ca o intrebare am,ce cadou as putea sa ii iau, cam are de toate, i-as lua ceva pt sufletul ei, da nu prea stiu ce...Ma ajuatati?
alynta27 spune:
Alyna ti-am admirat baietelul! Ce a crescut! Parca mai ieri erau bebelusi... Mai stii ceva de Andrada si frumuselul ei?! Imi aduc aminte cu drag de indelungile ei sfaturi si discutiile din graviditate!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
La multi ani Didep! Multa sanatate si fericire!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
DidiAlex spune:
Paula, la multi ani!!!!
Andrada, era bine ultima data cand am vb. aveau in plan o plecare la mare si inca mari planuri
. nu si-a schimbat numarul de telefon, intre timp ![]()
Alynta. cu toate ca io is fara floricele
, mi-a placut cum sotzul tau a pregatit venirea acasa, dupa Nasterea juniorului 
Carla, ce facusi tu? calcasi pe bec ![]()
Edit: acu revin cu raspunsurile, ce am luat pt bebe mik, nascut ieri.
* mami: Marile sperantze, in engleza
** tata: Fara haos nu merge (ohne Chaos geht es nicht), Jan Uwe Rogge- sa il sperii putin. Vroiam sa ii iau initial: "de ce devin copii tirani": dar am zis ca ma considera nebuna de-a binelea 
si pt
***bebe mik, o pernuta cu pooh.
Domnitelor, voi ce v-ati luat din state, ce nu era in ro?...ma inebuneste nepotul asta al meu, care nu stie ce cadou sa ii aduca mamei lui, respectiv sor-mea 
diana spune:
Multumesc Mica pentru urare
.
Eu am dus baietii ieri la mama fiindca bona mea are numai probleme in ultima vreme. Sincer nu stiu daca mai poate veni (tatal ei e grav bolnav/la pat)...Asa ca fetelor ma gandesc cu groaza ce voi face la toamna cand Alin incepe scoala. Daca il dau pe Alin la after school...ce fac cu Toni...trebuie sa/l las la mama. Si nu vreau!!
Ca mi/e dor de el!! Si cu Toni la gradi particulara si cu Alin la after school...nu imi permit din punct de vedere financiar. M/ar costa minim 1500 ron. Of Of...
In rest astept concediul...!!!!
Plec in Maramures si la mare!! De abia astept!!
Va pup
DidiAlex spune:
Diana, La multi ani!!!!
multa sanatate is nervi de otzel.
Nu stiu ce lucrezi, dar part time nu exista? zic si io..care-s pe dinafara, nu am avut copii cand lucram
angelabv spune:
Concediile au venit, la mine nu e cazul ca sunt in somaj...vad ca va plimbati cu copii care cresc asa repede !! Noi am facut progrese cu dormitul in pat mare, singurica, dar nu si cu olita...
Capsuneii vostri mai dorm ziua?
Nicole se impotriveste somnului de prinz, dar si daca nu doarme e tare ciufi...asa ca eu cred ca inca are nevoi de el...poate imi spuneti si mie citeva pareri...
Concedii placute in continuare, eu ma bucur cind am un pic de timp pentru mine, mai citesc...ma mai odihnesc, mai merg la un shopping scurt...ca fetele
Ioana13 spune:
Angela, Patrick doarme ziua intre 2-4 ore. Acum e la bunici la munte, pe la 12.30-13 se duce in pat si cere lapte si adoarme in 2 minute, de la cita treaba are de facut in fiecare zi.![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)