**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)
Raspunsuri - Pagina 14
DidiAlex spune:
Carla, ti-am vizionat pozele..odata..si mi-au placut tare mult
. body-ul din ziua a 6-a mi-e cunoscut oare?
Anca-poohy, vroiam sa scriu ca aici la suprafata ff putine mamici scriu despre adevaratele probleme cu care se confrunta. asta e parte cea grea a forumului, e public, prea public. Mare dilema!!!!
Fetele, va rog o rugaminte: ce ati fi vrut sa primiti voi in spital, dupa ce ati nascut?#
Dupa ce am devenit mama, si mergem in vizita la o proaspata mamica, ii luam si ei ceva: o cutie de bomboane, etc..dar maine, va naste prin cezariana, aici la mine o burtica, care ma leaga mult. Ma gandeam sa ii iau o carte, si ceva de la Douglas(cosmetice ?!) sau oare se sa ii iau? am impresia uneori ca multi aduc la bebe si pe mama o uita.
De ziua sotzului meu imi sun soacra, si ii zic: sa ne traiasca, uneori nu apuc sa o sun io prima, ca ea suna devreme, dar o sun ulterior. si imi sun mama de ziua fratilor mei, si de ziua mea. odata nu mi se parea important asta, acum da. la cat de greu se creste un copil![]()
EDIT: in legatura cu rotavirusul. io am aflat mai tarziu de el. Nu cred ca l-as fi facut. sunt 3 doze, se fac incepand cu 3 luni, costa 103 E fiecare doza, nu e suportat, la noi, de asigurari.Amica mea are o fetia mai mica cu 9 luni decat D al meu, la facut imediat ce a facut David anul trecut im mai rotavirus, si in iulie tot a facut si ea, a internat-o in spital pe copila, era alaptat exclusiv.
Acu, cu vaccinurile e precum in credinta, uneori io cred alteori nu. Fiecare face cum crede, io nu pot sa iti zic mai multe.
CarlaV spune:
Didi, am cautat acum pozele sa vad la ce te referi si m-am prins ![]()

Este foarte frumos ca te gandesti la mamica, eu in spital am primit flori a 2-a oara si mi-au placut mult. Ce mi-ar fi placut sa primesc? O felicitare sau o scrisorica de la sot in care sa-mi spuna in niste vorbe frumoase cat de mult ma iubeste si cum imi multumeste pentru copiii sanatosi pe care i-am facut. Mi-ar fi placut sa gasesc si casa facuta luna, toate lucrurile la locul lor si eventual papa bun in frigider. (stiu ca nu te ajuta raspunsul meu, ce am povestit tine de frustrarile mele personale, nevoi materiale nu-mi amintesc sa fi avut.)
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ioana13 spune:
Didi, eu cu cezariana... am primit de la o prietena niste bulgarasi de brinza cu dulceata de padure, din comert... imi amintesc ca asa m-au uns pe suflet, dupa ce nu prea mincasem de vreo 2-3 zile, numai ceaiuri
Gravi, si mie imi statea pe limba intrebarea... dar mi-era ca ma trimiteti la alte subiecte, dar eu in voi am incredere
Ma tot gindesc si ma razgindesc si eu sa il fac lui Patrick, prin august, inainte de a intra in colectivitate.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Daca vorbiti de vaccin sa va zic ce mi-a zis mie DR. PALICARI acum 1 saptamna
Daca nu intra copilul in colectivitate ce este obtional sa nu i le fac.Sunt vaccinuri care dupa spusele ei le facem degeaba,traumatizand copilul.Sunt excelenta daca copilul este in colectivitate.
Io asa m-am decis sa nu fac nimic si mi-a zis ca urmatorul vaccin obligatoriu este la 4 ani.
AlinaFiecare hotaraste ce este mai bine pentru puiul sau insa io cred ca este bine ca inainte sa iei o decizie sa te sfatuiesti si cu un pediatru in care ai incredere
kid spune:
ella Imi pare tare rau, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce-ai trecut...
acum este bine Bob?
Graviduta Si eu ma gandesc sa-i fac juniorului Prevenarul, inainte de a-l duce la gradinita.
Eu i-am facut juniorului in primavara o cura cu broncho-vaxom si mi s-a parut ca a avut efect. A mai racit o singura data si am scapat doar cu picaturi ophtamesone si aspirat bine secretiile. Ii voi da si in toamna a doua tura.
poohy In ultima vreme am auzit de foarte multe greseli si tratamente aiurea la gr alexandrescu. Si eu am avut o experienta foarte neplacuta acolo, sper sa nu mai am nevoie sa le mai calc pragul. Poate totusi nu va mai fi nevoie de o alta interventie!
Didi 
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Graviduta spune:
Didi, da, asa am facut, am citit cam superficial si acum imi pare rau ca am trecut peste subiect, dar pana nu te confrunti in concret cu ceva, nu iei in seama foarte mult. Iti dai seama cata informatie ar trebui sa stochezi?
Da, ai dreptate si cu mamicile fericite, sunt multe frustrari, nemultumiri, visuri neimpartasite ascunse, dar, hey, nu poti sa-ti speli toate rufele in public. Chiar si intre noi exista reticente in a zice verde in fata sau a spune o parere contrara a ceea ce se s-a exprimat anterior. Dar ramai si cu lucruri bune, eu cred ca am invatat sa fiu mai diplomata, inainte ce era in gusa si-n capusa, sau invers. 
Multumesc pentru parerile legate de Prevenar si de vaccinuri in general. O sa incerc sa discut cu mai multi pedatri, pentru moment nu mi se pare o necesitate.
Clem, cum mai e Bob?
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
alynta27 spune:
Salutare! Mi-i cam
ca nu am intrat de multisor, dar acum dorm baietii si am un micv ragaz!
M-am gandit la voi si imi aminteam cum era cand eram doar cu David! Acum viata noastra e mai complexa si mai frumoasa! Cel mare are o fire mai activa si asta ne tine si pe noi in priza! In general lumea care nu-l cunoaste il percepe ca obraznic! El nu merge- fuge! Nu atinge omul- il plesneste! E exuberant in tot ceai ce face! Matei e o frumusete de baiat! E foarte cuminte! Nu are probleme prea mari cu colicii! Noaptea se trezeste 12-3-7! deseori 12-5-8! Nu ma ajuta decat sotul cu el! Ma descurc dar e obositor! Seara pe la 5.30 ajunge sotul si atunci ii scoatem afara! Cateva poze noi gasiti in "vara 2009" Acolo sunt si de la 2 ani a lui David!
Va pup!
Poze:
http://community.webshots.com/user/alinamirela79
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
DidiAlex spune:
acu 1 saptamana a fost ziua Dianei-laura..La multi ani!!!! frumoasa varsta...30
. Multa sanatate si noroc iti dorim, 1 saptamana mai tarziu

Carla ![]()
Ah, multzam de raspunsuri. O sa le iau carti la fiecare: pt mama ceva pe engleza pt tata cartea: de ce devin copii tirani (hi hi ce sugestiv mi-s ![]()
) si una de povesti la copil. avea azi ceza programata la 8 dar i s-a rupt apa la 4 asa ca a ajuns la spital si i-au oprit contractiile si a nascut mai devreme. abia astept sa-i vizitez ca-s toti 3 cazati in spital.
ioana, de ce ai stat tu 2 zile namancata? io nu am facut ceza, dar tipa care a adus-o a doua zi dupa mine cu ceza, manca dublu fatza de mine, asta la cateva ore de la ceza, cand a putut sa se ridice. ii aducea de dimineatza un laxativ, si gata, nu avea nik.
Ioana13 spune:
Didi, nu mincasem cu o zi inainte, ca eu am tot nascut vreo 2 zile, apoi nu se da aici mincare pina nu incep "aerele", adica... cum sa spun, vinturile
Pt a nu iti veni sa faci kk , pt ca nu e deplasabila mama, se incetineste tranzitul... nu stiu explica prea bine... sper ca ai inteles
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mica0307 spune:
Am vazut ca vorbeati de vaccinuri. Mergem si noi peste 2 saptamani sa facem Prevenar. Dr pediatru mi-a spus ca Pneumo23 se face de la 4 ani.