Mamici de zmeurici de iulie-august (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Micaalsa,tu cand o sa nasti?Mai devreme decat DPN,asa-i?Acum la sfarsit de saptamana mergi la control?Am nr. tau de telefon,dar s-ar putea sa nastem in aceeasi perioadaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neatza!
e 1 iulie....se face bilantul zmeuricilor!
Azi avem teren-oras, revin mai tarziu!

Noaptea trecuta m-am simtit ca un butoi, cu fiecare seara imi e mai greu sa stau culcata...am incercat toate paturile din casa, nu-mi gasesc locul.

Cri mami de Ale ( 2003) & +31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

ClaraJ,super lucruri ati cumparat!Sa se bucure de ele!

Danielle,cand vin ai tai?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
39+(dupa calculele mele)
38+(dupa calculele dr.)

pe 24 luna asta,abia astept

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Buna dimineata!!!!
Suntem in IULIE .... se coc zmeuricile si sunt curioasa daca sunt intarizati.

Vin cu un si de data asta chiar sampanie, nu laptic rece. Azi inchei saptamana 36, asta inseamna ca intru in luna a 9-a, corect? Inca o saptamana si fetitele mele se vor naste la termen, termenul de gemenute. Doamne Ajuta!
Tot azi vreau sa-l sun pe noul dr. sa vedem ce feeling medic-pacient va fi.

36+Laura Ioana Irina Maria

mai o saptamana si pot sa vina linistite printesele tale
felicitari!!!!!!

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

neatza fetelor!

Va salut de la , foarte fericita!

Iar am reusit sa dorm , ca o bestie pana la 09:30. Mixtura data de dna dr este miraculoasa, ma lasa sa dorm noaptea. Am si sunat-o sa ii multumesc si sa ii spun ca mi-a reat somnul.

In alta ordine de idei, mi-am vazut rez de la analizele de sange de ieri. Cei de la CMU, unde mi-am facut analizele, au un sistem super tare, prin care te loghezi pe un cont creat de ei, si vezi rez analizelor , asa ca am vazut ce au procesat pana acum. TGO-ul si TGP-ul, care sunt de ficat, mi-au iesit ok, ca si restul (ca, mg etc). Mi-a iesit Imunoglobulina e f mare, iar dna dr mi-a zis ca inseamna ca corpul meu lupta cu o alergie (ceea ce stiam deja), si nu are cum sa imi dea pastilute, asa cum e normal, pentru bebe ca ii face rau. E ok ca mi-au iesit restul ok. aaaaa, si mi-au mai iesit cateva valori mai mari la hemoleucograma (limfocite etc) care stiu ca sunt infectii din organizsm, si am prb cu o masea de la inceputul sarcinii, deci asta ar trebui sa fie.

Mi-am luat din Carrefour Persil Sensitive, si o sa ma apuc azi de spalat pentru spital ptr mine si bebe. Sa termin odata bagajelul

M-a sunat si sotul, care se intoarce mai devereme cu o zi, adica azi (trebuia sa vina maine) asa ca o sa ma apuc de gatit ptr el. O sa ii fac mazare cu carnita de vita . Nu stiu ce desert sa ii fac...voi ce gatiti azi?

Va pup si va doresc sanatate multa!!!

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Mc2008 si eu fac mazare, numai ca o fac cu carnaciori de casa proaspeti si la desert vreau pepene rosu - in ultimele zile se pare ca e asa de bun, ii place si bebelinei....
Si eu adorm tot mai greu, noaptea ma trezesc doar o data, in schimb dorm in rest parca fara grija ca sunt insarcinata, chiar ma misc usor in pat - asta daca e racoare. Cand e cald, sa fereasca DD caci nu imi gasesc locul si simt ca am 100KG, dar mai e un pic si trecem si peste asta. Sa fim noi sanatoase.
Gata, azi imi fac bagajul, tot il aman de cateva zile, dar trebe sa-l fac, caci nu se stie...., de duminica intram in sapt 37, deci - dupa cum au venit zmeuricile, poate poate....Eu as vrea sa stea pana dupa 20 iulie, dar parca e dupa mine?????
Azi iar am program incarcat, bine ca e presiunea atm buna si ma simt bine: am calcat deja, spalat si acum fac mancarica...
Ylla, am inteles eu bine, mai ai o zi? Ia sa bagam agitatele dar atunci ptr tine si tau
la toate zmeuricile

Viitoare Mami superr fericita! 36 Isabelle
AMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

mmmmmmmmm, carnaciori de casa . as face asa, insa trebuie sa am grija de ficatelul meu si al lui. Asa mi-a zis dr meu de mine, iar sotul are prb cu ficatul, de asta optam pe vita. Pepenele o sa il cimpar, ptr ca eu il ador , de cand au aparut mananc apropae zilnic. Dar lui tre sa ii fac ceva "palpabil", nu prea e cu fructele. Poate bag o praji cu visine .

Acum am terminat de dat cu crema toate bubitele. Asa gravida, e suprafata mare , si intra multa crema. O sa fug mai incolo la farmacie si imi mai iau cateva sticlute, sa fie. Imi ia vreo juma de ora pana termin cu tot trat. Imi fac dus de 3 ori pe zi, si ma dau cu cremele astea, deci imi trece timpul cumva .

Va

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Micaalsa,tu cand o sa nasti?Mai devreme decat DPN,asa-i?Acum la sfarsit de saptamana mergi la control?

Am nr. tau de telefon,dar s-ar putea sa nastem in aceeasi perioada

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
39+(dupa calculele mele)
38+(dupa calculele dr.)

Vinerea trecuta, cand am mers la control, mi-a zis dr. ca mai mult de o saptamana nu o sa mai dureze la mine. Si-s in saptamana 37 ... macar pana sambata de ar sta bebica sa fie 37 saptamani implinite macar. Pe vineri sau sambata merg iarasi ... daca nu cumva ajung mai repede. Ca am contractii si dureri de burta zilnice, doar ca nu-s regulate ... Asa stau cu ochii pe ceas ca pe butelie
Uite vezi eu nu am nici un nr. de telefion de la voi sa anunt.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si36+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Bueyy,nu pleca fara nr. de telefon......Iti pot lasa al meu,sper sa nu nastem in aceeasi perioada.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna fetelor!
Azi m-am trezit la 5 cu o stare cam nasoala.De 2 zile imi vine sa vomit dimineata si trebuie sa mananc inainte si apoi sa beau apa,altfel e jale.Am mai avut problema asta cu fierea si in primele luni de sarcina,dar vad ca mi-a revenit!
Am mancat ceva si pana la 7 nu am mai avut somn.Apoi am mai dormit 2 ore si m-am trezit de caldura!O sa stau cu AC 24/24,altfel nu rezist!Acum vreau sa ma apuc sa spal hainutele lui BB,sa calc,sa-mi fac si eu geanta,pt ca inca nu mi-am facut-o si apoi sa fac ceva usor de papat!Am chef sa-mi fac o mancarica de ardei cu rosii si branzica!E super buna si usoara si poti sa o mananci si rece!

Clara,super frumoase lucrusoare ai luat!Noi maine avem ultimul eco 4D,abia astept!

32 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput