Mamici de zmeurici de iulie-august (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Motana spune:
Clara, am primit Pm, merci
.
Vreau si eu changing pad de ala!!!
Nu am vazut pe aici, decat impreuna cu cadita si sistem de baie, si de ala nu am chef sa iau, vreau alt gen.
37+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
ivanoiuadela9 spune:
'neata mamicilor ,
Inca o noapte nedormita din cauza caldurii si a stresului. E a 2 a noapte in care ma visez la control ... inseamna ca azi chiar trebuie sa ma duc ca asa a zis dr sa trec dupa 1 iulie sa vada daca am colul deschis ... nu mi vine sa ma duc deloc de frica sa nu ma interneze de acuma , cu toate ca aseara timp de o ora am avut contractii la 12 minute . Oare se apropie evenimentul mai devreme ?
Am facut niste sirop de brad si am stat in curent si acum nu mai scap de tuse , sa fie din cauza asta contractiile ?
Alinutza 78 Magne B6 chiar nu am luat deloc . Acum iau CA+D3 si dupa cel termin mi-au spus sa iau pana la sfarsit acid folic si maltofer .
Noce - faci ceaiul de zmeur din frunze uscate si il bei neindulcit ?
Adela
37+ Maria Luiza (18.06.2002)
flosideea spune:
neata mamici!crixia mersi,m`am mai linistit.pai am zis ca joi deja ma duc sa schimb C.I. dar acum depinde de bebe nu de altcineva.mi`era frica sa nu cumva sa fie vreo problema la maternitate.
de tuse tot n`am scapat,nu mai tusesc ca inAInte,azi noapte m`am trezit doar de 2 ori(la 2 si la 5),dar ieri m`am speriat foarte tare pentru ca bebe n`a mai fost assa de activi ca alaltaieri de ex.bine,asta pana nu m`am intins in pat![]()
pooh,eu stiu de la sora mea ca dopul l`a eliminat treptat,apa nu i s`a rupt si cand s`a dus la spital-cu toate ca contractiile variau de la 5 la 7 min-avea dilatatie 9 si doctorul i`a rupt membranele.pe ea au luat`o contractiile de sambata si s`a dus lunea la spital.
cand mergeam la servici ma gandeam ca atunci cand voi ramane acasa voi dormi,voi lenevi,tanjeam dupa asta,iar acum....nu am stare`n pat.azi la 5 nu mai vroiam sa ma pun sa dorm,ma simteam fresh...
apropo de vergeturi,mi`am aparut si mie cateva chiar daca m`am dat cu de toate dar n`am ce face.asta e,vad eu dupa nastere cum scap de ele.
acum va las,ma duc la dus si apoi ma bag la aranjat hainute si fuguta la nepotica!sa aveti o zi cat mai buna!pupici
32+
ClaraJ spune:
Hola mamicute,
MOTANA - pai, asta pe care l-am comandat eu pe amazon era la reduceri. Am platit doar 9 dolari si ceva in loc de vreo 20 si eu mai sunt si eligibila Prime , adica la anumite produse nu platesc transportul, iar asta era unul dintre ele. Nu stiu cum e pentru Mexic, insa, daca iti place mult asta al meu , pot sa mai fac comanda de inca unul si dupa aia sa ti-l trimit in Mexic. Am putea gasi o varianta.
Da-mi de veste daca te intereseaza.
Pupici,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 33+
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui micaalsa
Exact asa si eu ![]() Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si![]() 36+ cu TeodoraNasterea printesei ![]() |
al meu face 3-4 ore pana acasa daca e cu masina
nici noaptea nu e pe acasa,numai in weekend
noroc ca vin ai mei si are cine sa stea cu Ebonee,eu ma urc intr-un taxi si am plecat la spital,numai la asta ma gandesc.
daca se gandeste sa vina mai repede,am pus-o,doar daca e in timpul zilei si pot suna o vecina sa stea cu Ebonee ca noaptea sa sun,,,mii oarecum
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
`neata si de la noi
clara,uitasem sa iti zic,am vazut si eu pozele de pe gmail,foarte foarte faine,mai ales tortul ala cu rosu
![]()
ati primit o multime de lucrusoare,nu mai aveti asa mult de cheltuit acum,ati salvat ceva banuti.misto ideea cu baby shower![]()
tie iti sta tare bine in verde si ai o burtica asa faina si rotunda
radiezi de fericire.frumoasa familie sunteti.
mqqm,vroiam sa iti zic ca si aici se practica sa iti iei lama singura cand mergi la control si daca vrei bineinteles.eu mi-am luat singura cand am fost luni la moasa.de obicei nu se face treaba asta cand esti gravida,dar am cerut eu sa stau linistita ca nu am nimic si pot naste linistita.
am fugit,trebe sa imi pun perdeaua la geamul din bucatarie,de spalat vreo 2 masini de rufe si apoi in oras.
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Moniland spune:
Buna dimineata!!!!
Suntem in IULIE .... se coc zmeuricile si sunt curioasa daca sunt intarizati. ![]()
Vin cu un
si de data asta chiar sampanie, nu laptic rece. Azi inchei saptamana 36, asta inseamna ca intru in luna a 9-a, corect? Inca o saptamana si fetitele mele se vor naste la termen, termenul de gemenute. Doamne Ajuta!
Tot azi vreau sa-l sun pe noul dr. sa vedem ce feeling medic-pacient va fi. ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
adrianafedorca spune:
neata si de la noi
Moni felicitari , cu siguranta ajungi la termen
Oare Rallu si bebe ce fac? asteptam vesti Rallu 
Nusy voi ce mai faceti? Ce face papusica?
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
39+
Anastasia Ioana
AMR 7 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Neata!!!!!Ylla,mai ai o zi?
Succes si curaj,o sa fie totul bine!Moniland,felicitari pt.una a noua
hai ca mai ai un pic....cand se intoare dr. al tau?saptamana viitoare?Eu am dormit asa de bine spre dimineata,s-a racorit casa....as mai fi dormit,dar ma trezeste asta micu',mi-e foame de nu stiu cum sa ajung mai repede la frigider.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
pooh spune:
ClaraJ,super lucruri ati cumparat!Sa se bucure
de ele!Danielle,cand vin ai tai?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

lui
Iulia (23.03.2006) si