Mamici de zmeurici de iulie-august (65)
Raspunsuri - Pagina 6

danielle02 spune:
buna seara burtici cu bebici
camy,multumim
adriana,si eu am carucior din ala la Ebonee,doar ca,culori diferite.cand l-am luat scria ca e ok de la 6 luni,la mine nu se da spatarul complet pe spate,tot ramane putin in sus.
am analizat bine pozele cu,carucioarele si se pare ca sunt exact ca asta pe care il am eu.
jojo_miha,o sa fie bine,nu are cum altfel
ptr fetele care vor sa nasca!
MC,avem aceeasi grupa de sange,A2 pozitiv,sotul are la fel si Ebonee tot
multumesc frumos de civintele frumoase fetelor,stiu ca e bine bebelusha mea chiar daca nu e asa grasuta ca alti bebelushi,
insa eu credeam ca a mea e cea mai grasana si cand colo,m-am desumflat cand am vazut ce dolofanei au unele dintre noi
si eu am avut azi o repriza de dureri de burta si spate de am crezut ca nasc,a fost urat de tot,nici aer nu mai aveam,se apropie timpul sa imi vad printesa si mooooooooor de frica,chiar am plans,nu sunt pregatita absolut deloc ptr bebe2,nus` ce o sa ma fac
timpul trece asa repede si eu nu sunt "gata" sa o vad pe micuta
va
sa aveti o noapte linistita
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
aaaaaaaaaa pooh,si eu zic sa nu te iei dupa "ruptul apei"
la mine s-a rupt cu cateva minute inainte sa iasa Ebonee.am stat acasa pana ce am avut contractii regulate din 2 minute jumate in 2 minute jumate si asteptam sa mi se rupa apa o data sa ma duc si eu la spital.intr-un final m-am dus ca nu mai suportam durerea,aveam dilatatie 6 cand am ajuns
eu zic ca ar fi bine de fugit la spital cum incep contractiile regulate si dureroase,macar te controleaza si stii "unde te afli"
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Giova spune:
gata....
Micaalsa cata dreptate are moasa ... nu se stie cum va fi a 2- nastere. sa ne ajute DD sa ajungem la timp la maternitate.
alinutza spor la papat mancarica de la mama.
jojo_miha hai ca va fii bine acum. cu ajutorul lui DD veti trece pragul de 37 sapt. cu bine.
Adriana mai poti femeie? chiar vrei sa o faci pe Anastasia pe drum? relax ca mai e putin.
Camy multumim. sa-ti dea DD si tie sarcina usoara si la termen.
mQQm ce tare esti...cam asa e la noi...vin si nu mai pleaca. In plus trebuie sa faci pe gazda perfecta. of..of...
Sper sa nu vina multi la noi nici de data asta.
Danielle lasa ca va pune bebitza pe ea dupa ce se naste. Asa iese mult mai usor, nu te mai necaji.
o noapte buna si somn usor sa aveti.
_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

pogos spune:
buna fete,
pooh, la mine a inceput mai intai sa ma doara burta ca la ciclu, fara contractii regulate, apoi in maxim o ora mi s-a rupt apa. de-abia dupa asta, la vreo jumate de ora au inceput contractiile regulate. asa ca vezi la tine ce semn apare mai intai.
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani

pooh spune:
Data trecuta am avut contractii regulate,am mers la spital,mi-au facut internarea,clisma,etc.,si medicul mia- rupt membranele....Acum ma gandesc ca daca mi se rupe apa,far sa am contractii sau alte semne,oare as putea sa ma aventurez la un drum de 2 ore?sau sa fug la spitalul din orasul meu?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

romanitza spune:
Am fost si eu la doctor ieri, mai tare m-am enervat pe acolo, de-abia astept sa nasc si sa nu mai fiu nevoita sa trec pe acolo. mQQm - ma bucur sa aud ca sunteti bine, si noi la fel,am dus testul ala facut pt depistarea streptococului B, sper sa nu fie probleme... Nu iti spun ca doctorul a reluat vechea poveste... cea cu admin fee... am crezut ca ma urc pe pereti, nu alta... O sa iti povestesc cand ne vedem ce argumente a adus Intr-un final, l-am intrebat: deci bb-ul bine? Asta e tot ce ma intereseaza si pentru asta vin la appointmenturi! Nu-ti spun ce fata a facut. Dar am plecat iar plina de nervi de acolo.
Bine ca ai terminat si tu cu munca, de maine si eu stau pe acasa, pacat ca ploua si e cam frig pt luna asta, dar poate ca asa e ma bine... si Happy Canada's Day! Sa petreceti frumos.
Cornelia - am vazut si eu pozele, ai 3 copii superbi , sunteti o familie f frumoasa si intregita acum prin venirea pe lume a micului Vladimir
Luci - Ce m-ai distrat cand am citit cum iti imaginai tu vergeturile
I Imi pare rau sa aud ca ai probleme cu maseaua, chiar acum... ufff... si pemine m-a tinut asa vreo saptamana, am luat Tylenol si mi-a trecut. Stiu cum e cu durerea de masele de minte,eu cum luam vitamine, cum incepeau sa mai iasa putin si sa ma doara... asa ca anul trecut mi-am facut curaj si m-am operat,am scos 2 dintr-o lovitura
Cu durerile de burtica, ai mare grija, si eu am inceput sa am, dar stiu ca se apropie termenul, asa ca nu imi fac griji prea mari.... Deci tu pana la urma cu cezariana? Sa ne anunti si pe noi sa scoatem majoretele
MC2008 - bine ca ti-ai gasit o preocupare, poate iti mai iei gandul de la scarpinat, ca nu e deloc bine...
Camy_pus - multumim pentru urari, sarcina usoara si tie in continuare
Ayda, monica2008 si fetele care se pregatesc de nastere zilele astea -
Am fugit si eu acum, ma duc la aeroport sa imi astept mama, de-abia astept sa o revad! 36+

jojo_miha spune:
Multumim frumos pt incurajari si urari,ma speriasem un pic ca am avut niste contractii,insa am luat un no-spa si s-au oprit.
Camy ai ajuns la jumatatea drumului .
Mai bantui si eu un pic pe aici si ma duc la somn ca maine ma duc sa mai fac niste analize ca sa nu-mi mai faca la internare.Noapte buna!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 36+
Erica Gabriela
AMR O SAPTAMANA !

ClaraJ spune:
Salutare si de la noi dragi mamicute,
MOTANA - ai PM.
FELICITARI MAMICUTELOR CU BEBEI IN BRATE!!!
Noi suntem bine, bebe creste de zor si loveste pe mami in burtica. Saptamina care vine avem eco de 35 sapt. unde speram sa-l vedem pe bebe. Abia asteptam!!!
Intre timp mai cumparam una, alta insa suntem aproape gata cu tot ce ne trebuie pentru micut.
Mai jos gasiti link-uri la ce am mai cumparat in utimele zile.
http://www.amazon.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Angel-Kit/dp/B000JVCB34/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=grocery&qid=1246394277&sr=8-1
http://www.amazon.com/First-Years-Air-Flow-Back-Sleeper/dp/B000058CC4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1246394684&sr=8-1
http://www.amazon.com/Tiny-Love-Tummy-Time-Activity/dp/B0015CA3A4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1246394733&sr=1-1
http://www.amazon.com/JoJo-Designs-Changing-Pad-Cover/dp/B000YYT72E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1246394807&sr=1-1
Cam gata deocamdata,
Va pupam dulce,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 33+

ylla2009 spune:
hey girls
Hmmm...nu mai tin minte nimik din ce am citit ..a crescut nivelul de stress si anxietate.Imi cer scuze..probabil e si prea dimineatza..probabil revin mai tarziu cu un mesaj..suntem ok ,maine va voi da de stire ce si cum .
Giova ma bucur ca Maarco se simte mai bine
Ylla 37+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+
AMR 1 Zi !!!!

micaalsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Micaalsa,exact asa simt si eu....nesiguranta ma urca pe pereti......Ma stresez pt. orice durere de spate/mijloc,de burtica;deja am ajuns sa nu-mi dau seama daca le-am mai avut sau sunt altfel de dureri ![]() ![]() ![]() ![]() Uoff,daca ar fii la noi in oras sectie de neonatologie buna,nici nu m-as gandi sa ma complic si sa nasc altundeva ![]() Pooh,mami de Timea(15.06.05) si ![]() ![]() 39+(dupa calculele mele) 38+(dupa calculele dr.) |
Exact asa si eu

Anamaria

Nasterea printesei